"Закупени в България" (14): "Черна обич"

Изданията на "Закупени в България" - рубриката, в която всяка сряда Ви информираме за един закупен у нас турски сериал, продължават!
Предстои да прочетете последното за сезона издание от нея, в което ще се спрем на съвсем нов, но вече закупен у нас турски сериал. Четиринадесетото издание, слагащо край на първия сезон на рубриката, ще бъде доста интересно, като предстои да научите кой е поредният закупен проект, който много скоро ще се завърти в национален ефир. По традиция обаче, трябва да направим нещо друго - да припомним за всички останали поредици, за чието закупуване у нас Ви информирахме през изминалите тринадесет пролетни седмици! В първото и второто издание на рубриката научихте, че у нас са закупени "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken) и "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) - взети от bTV Media Group. В третото и четвъртото издание разбрахте, че "Тихата улица" (Huzur Sokagi) и "Имам да ти кажа една тайна" (Sana Bir Sir Zarecegim) са закупени в България от Nova Broadcasting Group. В петия брой разбрахте, че същата телевизия държи правата и над "Черни пари и любов" (Kara Para Ask). БТВ пък отдавна е закупила "Къде е дъщеря ми?" (Kizim Nerede), за което Ви информирахме в шестото издание. В седмия, осмия и деветия брой закупените от Nova Broadcasting Group сериали, за които информирахме, бяха съответно "Този живот е мой" (O Hayat Benim), "Отново любов" (Ask Yeniden) и "Мълчаливите" (Suskunlar). В десетия брой на "Закупени в България" научихте, че "Малкият господин" (Kucuk Aga) също предстои да започне у нас, закупен от Nova Broadcasting Group. "Любов под наем" (Kiralik Ask) беше сериалът, за който писахме в единадесетото издание, като правата над него се държат от БТВ. "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yizyil: Kosem), за който писахме в дванадесето издание, е закупен от Nova Broadcasting Group. Миналата седмица, в тринадесетия брой, пък Ви дадохме информация, че "Земя, небе, любов" (Yer Gok Ask) отдавна е купен от NBG, но вероятността да започне вече е малка. Предстои новото и последно за сезона издание на "Закупени в България", в което ще научите коя телевизия е закупила дадената мелодрамата, с кои други поредици върви в пакет, кога се очаква да стартира, кои актьори участват в нея и още други интересни подробности, за които разбирате в по-долните редове на издание № 14!

Още отсега българските зрители и фенове на турските сериали очакват започването на сериала, за който ще съобщим в днешното издание. Днес той показа своя сезонен финал в Турция, като от самото си начало се радва на много високи рейтинги и в момента е един от най-хитовите и гледани проекти в южната ни съседка. Двете главни роли са поверени на двама любими на зрителите млади актьори - Неслихан Атагюл ("Листопад", "Двете лица на Истанбул") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата"). Компанията-производител на поредицата е една от най-успешните в южната ни съседка - Ay Yapim, създала купища хитове. Сериалът започва в Турция през есента на 2015 г., а след три месеца ще започне и вторият му сезон. Четиринадесетият закупен в България сериал е "Черна обич" (Kara Sevda)! Правата за излъчване над една от най-хитовите мелодрами се държат от БТВ, която е проявила огромен интерес към сагата. Кога се очаква "Черна обич" да започне у нас? Сагата със сигурност ще върви в най-гледаното време на БТВ - prime-time-a, когато отсега се знае, че ще се радва на висок интерес, ставайки още един от най-успешните турски сериали у нас. Стартът му може да се се състои тази есен, веднага след края на "Кварталът на богатите" (MedCezir), излъчвайки се всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа. Възможно е да започне и след втория сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca) в началото на следващата година, излъчвайки се отново в най-гледаното време. Със сигурност от БТВ ще заложат страшно много на сериала, като именно това ще бъде една от причините той да се позиционира в prime-time, като започването му ще се състои в най-скоро време!

Да се спрем на успеха на "Черна обич" в Турция, за който Ви информираме в изданията на "Какво гледат в Турция?" отдавна! Поредицата се завърта в Турция на 14 октомври 2015 г. (сряда), като тръгва в ефира на StarTV, излъчвайки се всяка сряда след 20.00 часа. Първият епизод на мелодрамата попада на 3 място с 4.59% рейтинг, победена от "Възкресението на Ертуурул" и "Пойраз Карайел". Втората серия попада на 2 място с доста повишен резултат - 6.76%. На 28 октомври е излъчен трети епизод, попадащ на 2 място, но с 6.69% рейтинг. Успехът на хитовата драма продължава да бъде факт и през месец ноември. На 18 ноември отчита рекордни рейтинги от 6.77%, заемайки отново 2 позиция в класацията. До края на годината "Черна обич" остава с чудесни рейтинги, като е и вторият най-гледан сериал в сряда вечерите. Новата година не е по-различна за хитовата лента, тъй като нейните рейтинги остават високи и интересът към нея е огромен. Така "Черна обич" бързо се превръща в един от най-гледаните турски сериали както за StarTV, така и в цяла Турция за сезон 2015-2016 г. Последният епизод 35-ти на сериала, с който се слага край на първи сезон, бе излъчен днес, 15 юни, като той остави след себе си за пореден път невероятни рейтинги. "Kara Sevda" се завръща още през септември, като обещава, че най-интересното предстои именно във втори сезон!

Семейството на Кемал (Бурак Йозчивит) инвестира всичко, което има, в неговото обучение. След много труд, той се превръща в един млад, горд и способен минен инженер. Животът го среща с едно младо, различно и интересно момиче - Нихан (Неслихан Атагюл). Нихан е млада, богата, безгрижна и весела девойка, която винаги е постигала успех в живота и е имала подкрепата на всички свои близки и приятели. Един инцидент ще бележи живота на двамата и ще го промени завинаги. (BG-MAMA).

В "Черна обич" участие взимат Неслихан Атагюл (Нихан), Бурак Йозчивит (Кемал), Каан Урганджъоолу (Емир), Зеррин Текиндор (Лейля), Мелиса Аслъ Памук (Асу), Орхан Гюнер (Хюсеин), Зейно Ераджар (Фехиме), Рюзгяр Аксой (Тарък), Хазал Филиз Кючюккьосе (Зейнеп), Кюршат Алнъачък (Йондер), Неше Байкент (Вилдан), Бурак Серген (Галип), Али Бурак Джейлян (Туфан) и още много други. 

Сериалът се превежда и в интернет-пространството с български субтитри, като е най-гледан и обсъждан сред всички останали! 

11 коментара:

Анонимен каза...

С какво върви в пакет?

Анонимен каза...

Чакаме да закупят и другите хитови заглавия от сезон 2015-2016.

Анонимен каза...

Много е интересен, тъкмо сега ще гледам последния за сезона 35 епизод, а тук са по 2часа и над 30 минути.! Има го, всяка седмица по 1 епизод се качваше с превод на бг, а 2-3 дни по - рано с руски суб. :)

Анонимен каза...

Браво на телевизиите доста изненади има Браво Браво Браво Това лято ще има доста нови сериали но искам да намалят индиските сериали защото са много досадни малко скучни и в тях има досада изобщо не са интересни но зная имат фенове всяки ще гледа каквото пожелае и всеки има право да гледа каквото си иска а По Бнт 1 сериала Дьрзост и красота направо нямам думи какьв извратен сериал е извинявайте за думите но този сериал цял век се изльчва срамота и една и сьща история глупости само секс има в този сериал нямат ли срам да го изльчват всички от този сериал са супер скучни и незная кой го гледа никой вече не го гледа защото вече този сериал е излагация и голяма тьпотия срамота аз не мога да понасям този сериал направо човек като го гледа ще повьрне тькива сериали като него да ги забранят с закон защото са излагат а Кога ще продьржат Медици Лекар в планината Свьрзани сьдби Лека вечер

Unknown каза...

cherna obich e neveroqten film izgledah vsichkite serii za pyrvi sezon s netyrpenie oshakvam vtori sezon.

Анонимен каза...

uchakvam vtori sezon s neturpenie dano da zapochne po burzo

Анонимен каза...

Очаква се и супер хита "Без бандити светът е невъзможен" с Дениз Чакър да стартира у нас!

Анонимен каза...

*В смисъл ние зрителите очакваме да стартира.

Unknown каза...

Seriqla e strahoten I 6te pobarka vsi4ki,sas sigornost tova 6te e nai-hitoviq seriql izla4van v efira na bg tv.

Анонимен каза...

Хубава статия, но след година няма нищо. Поне да бяхме сигурни, че е закупен, за да чакаме, а така, ако е измислица, тогава какво правим? Кажете потвърдено ли е или да не се надяваме?

Анонимен каза...

Koga shte pusnete tazi prekrasna istorq po televiziqta??????????Chakame go...........................

Предоставено от Blogger.