За нас

юли 17, 2015


За нас

СЕРИАЛИ в България е създаден на 28 февруари 2011 година. Целта на блога е възможно най-бързо, точно и ясно да отразява най-важните новини около телевизионния ефир.


Блогът разполага с връзка към трите най-развити и известни медийни групи в България - bTV Media Group, Nova Broadcasting Group и TV7, като ежедневно получава анотации към предаванията и сериалите на всяка една от телевизиите спадащи в горе-упоменатите медии, a ежеседмично и програмните им схеми.

Точността и бързината на СЕРИАЛИ в България в отразяването на новините от телевизионния екран се отразява и в дневните посещения, които няколкократно са извеждали блога на 1 място сред всички останали. 

Причината, поради която читателите ни се доверяват, са оригиналните ни проекти и интересните рубрики и поредици, които блогът предлага. Сред най-известните ни проекти са "Огнено сърце": Продължението, "Любима латино звезда", "Любима турска звезда", "Българските любимци" и други, а най-обичаните и популярни рубрики са "Какво гледат в Турция?", интервютата с турски актьори и актриси, "Турските актьори 24/7", "Любопитно", "Сблъсък" и други. 

СЕРИАЛИ в България е в приятелски отношения с три други също толкова популярни и доказали се блогове - BG TV NewsTVseries BG и Telenovellas News, първият информиращ за всичко ново около българската телевизия, вторият - за американските сериали и третият - за теленовелите. 

СЕРИАЛИ в България изключително държи на обратната връзка с всеки един от читателите на блога. Всеки един от тях може да се свърже с нас по начини, съобразени спрямо техните предпочитания. E-mail адреса ни serialil.bg@abv.bg, профилите ни във Facebook, в Twitter, във Vbox7, в Ask.fm и в Google+ са начините, по които можете да се свържете с нас.

Благодарим ви за подкрепата, която изразявате. Без вас нямаше да бъдем това, което сме в момента!
С уважение и много благодарности, екип: СЕРИАЛИ в България 

4 коментара:

Анонимен каза...

може ли превеждате предаването- в кухнята на пелин карахан-има интересни рецепти излъчвано по турската телевизия

Анонимен каза...

След като под №1 за любима звезда в България е посочен Алп НАВРУЗ, значи ли, че Чаалар Ертугрул няма да бъде номиниран???

Пътешествия в Турция каза...

Поздравления за труда!

Unknown каза...

Какво става бе защо няма статии от няколко месеци са публикувани вече ми писна искам да знам за новите летни сериали и за рейтингите за сериалите в Турция дори нито публикувайте за новите сериали ах къде и чуй ме и др. И от няколко седмици не публикувайте новини за турските актьори ако не публикувайте тази новини за турските актьори рейтинги и какво гледат от Турция защото от понеделник не публикуван няма да влизам в вашия сайт

Предоставено от Blogger.