За нас

юли 17, 2015


За нас

СЕРИАЛИ в България е създаден на 28 февруари 2011 година. Целта на блога е възможно най-бързо, точно и ясно да отразява най-важните новини около телевизионния ефир.


Блогът разполага с връзка към трите най-развити и известни медийни групи в България - bTV Media Group, Nova Broadcasting Group и TV7, като ежедневно получава анотации към предаванията и сериалите на всяка една от телевизиите спадащи в горе-упоменатите медии, a ежеседмично и програмните им схеми.

Точността и бързината на СЕРИАЛИ в България в отразяването на новините от телевизионния екран се отразява и в дневните посещения, които няколкократно са извеждали блога на 1 място сред всички останали. 

Причината, поради която читателите ни се доверяват, са оригиналните ни проекти и интересните рубрики и поредици, които блогът предлага. Сред най-известните ни проекти са "Огнено сърце": Продължението, "Любима латино звезда", "Любима турска звезда", "Българските любимци" и други, а най-обичаните и популярни рубрики са "Какво гледат в Турция?", интервютата с турски актьори и актриси, "Турските актьори 24/7", "Любопитно", "Сблъсък" и други. 

СЕРИАЛИ в България е в приятелски отношения с три други също толкова популярни и доказали се блогове - BG TV NewsTVseries BG и Telenovellas News, първият информиращ за всичко ново около българската телевизия, вторият - за американските сериали и третият - за теленовелите. 

СЕРИАЛИ в България изключително държи на обратната връзка с всеки един от читателите на блога. Всеки един от тях може да се свърже с нас по начини, съобразени спрямо техните предпочитания. E-mail адреса ни serialil.bg@abv.bg, профилите ни във Facebook, в Twitter, във Vbox7, в Ask.fm и в Google+ са начините, по които можете да се свържете с нас.

Благодарим ви за подкрепата, която изразявате. Без вас нямаше да бъдем това, което сме в момента!
С уважение и много благодарности, екип: СЕРИАЛИ в България 

3 коментара:

Анонимен каза...

може ли превеждате предаването- в кухнята на пелин карахан-има интересни рецепти излъчвано по турската телевизия

Анонимен каза...

След като под №1 за любима звезда в България е посочен Алп НАВРУЗ, значи ли, че Чаалар Ертугрул няма да бъде номиниран???

Unknown каза...

Какво става бе защо няма статии от няколко месеци са публикувани вече ми писна искам да знам за новите летни сериали и за рейтингите за сериалите в Турция дори нито публикувайте за новите сериали ах къде и чуй ме и др. И от няколко седмици не публикувайте новини за турските актьори ако не публикувайте тази новини за турските актьори рейтинги и какво гледат от Турция защото от понеделник не публикуван няма да влизам в вашия сайт

Предоставено от Blogger.