"Закупени в България" (2): "Никога няма да се откажа"

Най-обещаващата рубрика на СЕРИАЛИ в България този пролетен сезон - "Закупени в България" продължава да Ви информира за
всички закупени у нас турски сериали, а заедно с това научавате и по коя телевизия можете да ги очаквате и с кои други проекти вървят в пакет. В първото издание на "Закупени в България", публикувано миналата сряда, научихте, че у нас предстои да се излъчи сериалът "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken), а телевизията, по която ще започне, е БТВ! Младежката поредица върви в пакет с други два хитови сериала - "Тайни" (Kayip) и "Изкушение" (A.S.K.), излъчени вече у нас в ефира на БТВ Лейди. Най-вероятно този сериал ще се излъчи през лятото, като е възможно да се завърти или в prime-time-а на медията, или в следобедните часове между 17.30 и 19.00 часа. Днес ще се спрем на друга хитова поредица, която все още се излъчва в Турция и постига невероятен интерес. Нека разберем коя е тя!

Във вторият брой на "Закупени в България" ще Ви информираме за сериал, който все още върви в ефира на турската телевизия ShowTV. Там се излъчва всеки четвъртък, изправя се срещу силна конкуренция и постига невероятен успех. Това е "Никога няма да се откажа”"(Asla Vazgecmem), който е закупен в България! Хитовата мелодрама на ShowTV, която в южната ни съседка вече показва своя втори сезон, е закупена от bTV Media Group, като вариантите да започне са няколко - или в prime-time-а от 20.00 часа, или в следобедните часове, или в ефира на нишовия канал БТВ Лейди. 

Нека се спрем на успеха на "Никога няма да се откажа" в Турция! Там той започва на 12 февруари 2015 г. и се излъчва всеки четвъртък от 20.00 часа в ефира на ShowTV. С първата си серия сериалът се класира на 13 място с 3.96% рейтинг, победен от "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu), "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi) и "Братски дял" (Kardes Payi). С втория си епизод лентата с участието на Толгахан Сайъшман (Чънар от "Сезони на любовта") се изкачва на 10 позиция с 4.49% рейтинг. С третия си епизод сериалът се изкачва на още по-висока позиция - попада на 9 място с 4.01% рейтинг, а с четвъртия си се изкачва на 6 място с 4.31% рейтинг. Следват само високи рейтинги за сериала, като с всеки изминал епизод той постига всеки по-добри и по-добри резултати, носейки огромен успех на ShowTV. Финалът на първи сезон на "Никога няма да се откажа" е излъчен на 11 юни, като той извежда поредицата на 3 място с рейтинг-резултат от 4.33%. След кратка лятна почивка мелодрамата се завръща с нови епизоди на 1 октомври и отново се излъчва всеки четвъртък от 20.00 часа, изкачвайки се на 7 място с 3.48% рейтинг. С първите си епизоди от втори сезон лентата леко понижава рейтингите си, но изведнъж напрегнаттите сюжетни линии извеждат поредицата на челните места и така на 18 февруари 2016 г. тя за първи път се изкачва на 1 място с 6.26% рейтинг. И до ден днешен "Никога няма да се откажа" продължава да постига невероятни рейтинги, като всеки четвъртък намира място сред десетте най-гледани програми в четвъртък, а дори се превръща и във втория най-гледан сериал за деня. Продължавайте да следите рейтингите на "Никога няма да се откажа" единствено в рубриката "Какво гледат в Турция?"!

Ето и за какво се разказва в сериала! В историята на "Никога няма да се откажа" се разказва както обикновено за любовен триъгълник и то в добре позната на зрителите му форма. Ийт (Толгахан Сайъшман) е млад и предприемчив бизнесмен и наследник на богат турски род, като в един момент поема цялата отговорност върху семейния поминък, след като баща му - главата на семейството, остарява и вече няма сили да ръководи голямата и бързо разрастваща се фирма. Ийт е женен за Иджлял (Шафак Пакдемир) и то не по собствено желание, а по принуда на неговата свекърва и майка на Иджял, като бракът между двамата изобщо не върви добре. Един ден обаче Ийт среща случайно красивата Нур (Амине Гюлше) и се влюбва в нея буквално от пръв поглед. Точно тогава обаче целият живот на младото момиче е разрушен и именно заради това младият бунтар решава да го приюти в собствения си дом, но не по нейно желание, а до някаква степен насилствено, което преобръща и целия живот в семейството му, като майка му и съпругата му са твърдо против Нур. Самата тя се противи и прави опити да си тръгне, за да не унищожи семейството, но Ийт винаги я спира. В един момент Нур въпреки всичко също се влюбва в младежа и така вече всичко е неизбежно и непоправимо променено за всички герои. Дали любовта между Ийт и Нур ще оцелее или тя ще бъде притъпена заради семейните ценности и несъгласието на обединените майка и дъщеря предстои да разберем в епизодите на сериала "Никога няма да се откажа".

В сериала участват и познати, и непознати актьори от турското кино, сред които Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше, Шафак Пакдемир, Айшегюл Гюнай ("Сезони на любовта"), Туай Мерджан, Йонджа Джевхер, Юмит Йесин, Хюлия Гюлшен Ърмак, Яъзкан Дикмен, Пойраз Байрамоолу и други.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от второто издание на новата ни рубрика "Закупени в България"! Хареса ли Ви и ще следите ли "Никога няма да се откажа", когато започне? Очаквайте следващия трети брой от поредицата ни следващата сряда, 23 март, когато предстои да обявим още едно заглавие, закупено у нас, и ще разкрием всички подробности около него. Занапред ще можете да намирате всички издания от "Закупени в България" бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук

10 коментара:

Анонимен каза...

koga shte se razbere kakvo shte zamesti pateki kam shtastieto,neprostimoto i vremeto leti?

Анонимен каза...

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА НЕ Е ЗАКУПЕН В БЪЛГАРИЯ :)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Съвсем скоро.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Напротив, закупен е! Турската преса го писа преди още преди няколко месеца.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А закупен ли е "Без бандити светът е невъзможен"?

Анонимен каза...

Само да ви кажа,че сте в голяма грешка.....Ийт не е щастливо женен,леля му го е отгледала,и го е оженила за дъщеря си Иджляй.Жена му е в кома,когато той се влюбва в Нур.Когато е бил малък,баща му убива майка му.....и.т.н. Не знам от къде черпите информация,но тя въобще не е вярана.

Анонимен каза...

Informaciqta otnosno sujeta e absolutno greshna i mnogo losho zablujdavate horata,po dobre pishete za sujeta.

Анонимен каза...

Като пишете нещо поне го проверете и се усиурете че е истина,гледам филма по турската телевизия и няма нищо верно в това което пишете,Ийт Козан нито е щастливо женен,не са снаха и свекърва а майка и дъщеря майката е негова леля която го е отгледала защото баща му убива майка му и същата леля го жени за дъщеря си .....и така,не лъжете хората,иначе сериала е много хубав дано го дават по нашите канали ,страхотен екип перфектна игра на актьорите

Анонимен каза...

koga shte svarshi zavrashtane i kakvo shte go zamesti?

СЕРИАЛИ в България каза...

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Към момента българска телевизия не е закупила този сериал. Може би това ще се случи на по-късен етап.
Леки и успешни дни! :)

До 5, 6 и 7-ми коментари:
Здравейте,
Благодарим Ви за поправката, отразена е! Информацията е наистина стара, взехме я от "Турция представя...", където писахме за сюжета на сериала малко преди неговото започване в Турция. По принцип не сме запознати идеално със сюжета на "Никога няма да се откажа", но се радваме, че реагирахте навреме, за да можем колкото се може по-бързо да поправим грешките. Отново ви благодарим!
Леки и успешни дни! :)

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Рано е все още за финала на "Завръщане" (Sila). При поява на информация за неговия заместник, ще ви съобщим.

Анонимен каза...

преди да пишете каквото и да било го проверете , щото лъжете хората.

Предоставено от Blogger.