Най-ексклузивните телевизионни новини за 2017-а година

За шеста поредна година СЕРИАЛИ в България прави равносметка на случилото се по българската телевизия през изминалите дванадесет месеца! 2017-а бе доста интересна и разнообразна откъм нови сериали. След 2016 г., през която бяха започнали едва общо шест премиерни продукции, тази тенденция, за щастие, не се запазва и през отиващата си година в родния ефир започнаха доста повече нови сериали. Кои бяха те - разбирате сега в традиционната ни статия "Най-ексклузивните новини" за 2017-а година!

Резултат с изображение за завинаги свързани
На 13 февруари по НоваТВ започна новият индийски сериал "Завинаги свързани" (Pavitra Rishta)! Боливудската лента с участието на Анкита Лонханде и Хитен Теджвани в главните роли се излъчваше всеки делничен ден първоначално от 17.30 до 18.00 часа с по един епизод, а след финала на "Малката булка" - с по три серии от 16.30 до 18.00. Отскоро се ротира с по две отново от 16.30, но вече до 17.30 часа. 

Свързано изображение
Новият гръцки сериал "Докоснати от слънцето" (Brousko) стартира на 6 март по Диема Фемили! Хитовата гръцка лента, състояща се от четири сезона и общо 772 епизода, се излъчваше всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа, а по-късно - от 19.00 до 20.00, като бе преустановена на 28 ноември.

Резултат с изображение за ние нашите и вашите
На 8 март по НоваТВ започна новият български сериал "Ние, нашите и вашите"! Българската семейна комедия с участието на Елена Петрова и Кирил Ефремов в главните роли се излъчваше всяка сряда и четвъртък вечер между 21.00 и 22.00 часа, като първият ѝ сезон приключи на 25 май т. г. Все още не е ясно дали ще има втори. 

Свързано изображение
На 20 март започна третият сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca) по БТВ! Изненадващо, веднага след края на втория, бе завъртян и последния трети сезон на хитовата драма с участието на Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Той се излъчваше в обичайното си разписание всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа. 

Резултат с изображение за kiraz mevsimi
"Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) стартира на 1 април по Диема Фемили! Една от най-успешните турски романтични комедии с участието на Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу в главните роли направи дългоочакваната си премиера в началото на април т. г., излъчвайки се всеки съботен и неделен следобед с по три епизода между 17.00 и 20.00 часа. 

Резултат с изображение за италианската булка
На 3 април по БТВ премиерата си направи латиноамериканският хит "Италианската булка" (Muchacha italiana viene a casarse)! Теленовелата с участието на Ливия Брито и Хосе Рон в главните роли се позиционираше всеки делничен следобед между 15.00 и 16.00 часа, като приключи наскоро с финален 176 епизод.

Резултат с изображение за corazon que miente
На 27 април по Диема Фемили започна премиераната теленовела "Лъжовно сърце" (Corazon que miente)! 70-серийният латиноамерикански сериал с участието на Дулсе Мария, Диего Оливера и Елена Рохо в главните роли се излъчваше всеки делничен следобед между 13.30 и 14.30 часа, замествайки "Трите лица на Ана". 

Свързано изображение
Турският исторически сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) започна на 27 юни по БТВ! Мащабната продукция с участието на Берен Саат, Екин Коч и Хюлия Авшар в главните роли бе най-големият коз в лятната програма на канала и се излъчваше всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа. Вторият ѝ сезон, в който целият актьорски състав се сменя и влизат Нургюл Йешилчай, Метин Акдюлгер и Фарах Зейнеп Абдуллах, се очаква през лятото на предстоящата 2018-а година. 

Свързано изображение
"Градско момиче" (Guzel Koylu) започна на 12 юли по БТВ! Най-гледаният летен сериал в Турция през 2014-а година с участието на Гизем Караджа и Берк Джанкат в главните роли се излъчваше в роден ефир всеки делничен следобед между 13.30 и 15.00 часа, като приключи в началото на месец ноември т. г. 

Резултат с изображение за la pola
"Борбата на Пола" (La Pola) започна на 4 август по Диема Фемили! Колумбийската теленовела първоначално се излъчваше всеки делничен следобед между 13.30 и 14.30 часа, но през есента бе преместена в ранните сутрешни часове от 04.30 часа заради ниските си рейтинги. 

Свързано изображение
Продължението на "Малката булка" - "Дъщерята на Ананди", стартира на 10 август по НоваТВ! Вторият сезон на най-гледания и харесван индийски сериал в България се излъчваше всеки делничен следобед между 13.30 и 14.30 часа като заместник на друго хитово индийско заглавие - "Моята карма" (Uttaran). 

Свързано изображение
Новият турски сериал "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) започна на 19 септември по БТВ! Хитовата драма с участието на Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше в главните роли продължава да се излъчва всяка делнична вечер у нас, бележейки голям успех. С началото на новата 2018-а година вече ще се предлагат по-дълги епизоди - от 20.00 до 21.30 часа. 

Свързано изображение
Романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) направи премиерата си на 7 октомври по Диема Фемили! Най-гледаният летен сериал в Турция през 2016-а година с участието на Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ в главните роли продължава да се излъчва всяка събота и неделя с по три епизода между 17.00 и 20.00 часа. 

Резултат с изображение за остани с мен
Новият индийски сериал "Остани с мен" (Saath Nibhaana Saathiya) започна на 9 октомври по НоваТВ! Многосерийната боливудска драма продължава да се излъчва и в момента всеки делничен следобед от 13.30 до 14.30 часа. 

Резултат с изображение за истинска звезда
Теленовелата "Истинска звезда" (Totalmente Demais) започна на 6 ноември по БТВ Лейди! Бразилският сериал продължава да се позиционира всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа в ефира на дамския канал. 

Резултат с изображение за kiralik ask
Най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) стартира на 15 ноември по БТВ! Хитовото заглавие с участието на най-любимата екранна двойка на зрителите Елчин Сангу и Баръш Ардуч се излъчва и в момента всеки делничен следобед от 13.30 до 15.00 часа. 

Резултат с изображение за kara sevda
Най-очакваният турски сериал в България "Черна любов" (Kara Sevda) започна на 20 ноември по Диема Фемили! Драмата с участието на Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит в главните роли, която тази година се превърна в първия турски сериал, спечелил най-престижната телевизонна награда в света "Еми", се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 до 22.30 часа, бележейки огромен успех. 

Резултат с изображение за bu sehir arkandan gelecek
Турският сериал "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) тръгна на 1 декември по БТВ! Драмата с участието на Керем Бюрсин и Лейля Лидия Туутлу в главните роли се ротира всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа. 
_________________________________________________________________________________

Това бяха най-ексклузивните телевизионни новини за 2017-а година! Можем да направим обнадеждаващата равносметка, че през изминалите дванадесет месеца стартираха седемнадесет премиерни заглавия - 8 турски, 4 латиноамерикански, 3 индийски, 1 гръцки и 1 български. Още в началото на 2018-а година започва нов български и нов турски сериал - съответно "Скъпи наследници" от 15 януари в 18.00 часа по БТВ и "Майка" (Anne) от 16 януари в 22.00 часа по БТВ Лейди

6 коментара:

Анонимен каза...

Пропуснахте Отмъщението с Берен Саат. 9 са турските премиери през 2017. Страхотна статия!

Анонимен каза...

Жоакина, доня Революция - излъчва се по България он Еър от ноември.

Анонимен каза...

Къде забравихте ''Клиника край езерото''?

Анонимен каза...

Прави ми впечатление, че нито миналата година споменахте "Не ме оставяй", нито тази година - "Не ме оставяй 2"

Анонимен каза...

Кога са давали отмъщение с Берен Саат

Анонимен каза...

Даваха го пролетта по AXN White

Предоставено от Blogger.