"Градско момиче" (Güzel Köylü) стартира по БТВ

През летния телевизионен сезон в ефира на БТВ се задава премиерен турски сериал, който ще се върти в следобедните часове.
Комедията "Градско момиче" (Güzel Köylü) ще направи премиерата си у нас и ще се ротира по време на летните месеци. Сагата е оглавявана от Гизем Караджа, която българските зрители познават от участията ѝ в третия сезон на "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), oт "Опасна красота" (Eve Düşen Yıldırım) и от "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var). Сега зрителите предстои да я видят в нова светлина в премиерната комедийна поредица, която се очертава да завладее зрителските сърца, стартирайки само след две седмици. Повече информация намирате в по-долните редове!

На 11-ти юли (вторник) в ефира на БТВ ще се излъчи последният 26-ти епизод от повторението на турския сериал с Илкер Калели и Аслъ Енвер "Тайни" (Kayıp). Той ще бъде показан в обичайния си час на излъчване - между 13.30 и 15.00 часа.

На мястото на "Тайни" (Kayıp) от 12-ти юли, ден сряда, БТВ ще даде началото на премиерния турски сериал "Градско момиче" (Güzel Köylü). Сериалът ще се ротира в ефира на медията всеки делничен ден от 13.30 до 15.00 часа, представяйки епизоди от по 65 минути, като на този момент повторения няма да бъдат предлагани.

"Градско момиче" (Güzel Köylü) или "Красивата селянка", както е оригиналното заглавие на поредицата, стартира в Турция през лятото на 2014-та година, радвайки се на висок зрителски интерес и заставайки на челни позиции с всеки свой епизод. Комедията привлича зрителския интерес още с първия си епизод, като до се излъчва в продължение на една година без прекъсване - до юни 2015-та година.

Комедийният сериал е на Gold Film, като главните роли в него са поверени на Гизем Караджа, Берк Джанкат ("Кварталът на богатите", "Великолепният век: Кьосем) и Мехмет Али Нуроулу ("Цената на живота"). Актьорският състав допълват още: Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си", "Любов назаем"), Зеррин Сюмер ("Моят живот"), Еркан Север ("Вярна на себе си"), Симге Селчук, Али Ипин, Есин Дживангил и други. "Градско момиче" съдържа 1 сезон и общо 52 оригинални турски епизода. Сериалът е на StarTV.

2 коментара:

Анонимен каза...

Хубава новина радвам се,че ще дават този сериал!!!В интернет ще се качват ли епизодите на сериала за тези който не могат да го гледат!!!
Също знаели се дали ще има повторение на сериала "Изкушение" по bTV Lady?!
Благдаря за отговора!!!

blogger каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Предоставено от Blogger.