Третият сезон на "Твоят мой живот" започва на 20 март по БТВ

Въпреки че бе обявено началото на новия исторически сериал "Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), най-гледаната българска телевизия в
последния момент промени решението си и вместо него от следващата седмица започва последният трети сезон на най-гледани сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! 

Този петък, 17 март, между 20.00 и 21.00 часа ще бъде излъчена финалната за втори сезон серия от мелодрамата с участието на Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли, както информирахме и преди. Прекъсване между втория и третия сезон на сериала няма да има, каквато бе политиката на БТВ при досегашната ѝ схема на излъчване на сериали, и "Paramparca" продължава с нови епизоди от следващия понеделник, 20 март. Те ще се ротират всяка делнична вечер в досегашното си разписание от 20.00 до 21.00 часа, с по 45-минути епизоди. 

Най-вероятната причина за пускането на третия сезон на "Твоят мой живот" веднага след края на втория му е фактът, че сериалът приключва само след седмица, на 20 март, с финален 96 оригинален епизод в Турция. Така трети сезон се състои от 25 оригинални серии, които в български формат ще излязат около 60-70 и ще се излъчат до началото на летния сезон. 

Предстоят много нови обрати в сюжета и попълнения в актьорския състав. Мине Тугай, Синем Йозтюрк, Сарп Аккая и Илхан Шешен са сред най-известните актьори, които ще се включат с нови роли в новия последен сезон на "Твоят мой живот". 
След смъртта на Айше Джихан губи надежда във всичко и заживява в морето на яхтата си. В имение Гюрпънар пристига сестрата на Дилара - Асуман, която забърква много интриги и носи неприятности на семейството. Джансу забременява, но по време на катастрофа, причинена от бащата на Дениз, тя губи бебето си и развива психическо отклонение. Хазал се издига в семейната фирма и преживява катарзис. Озан се оказва син на Харун, който по-късно умира в ръцете му. Дилара претърпява катастрофа и губи паметта си, не разпознавайки Харун, Хазал и Демир-Алаз. Появява се и нейният баща. 

5 коментара:

Тодор каза...

Тази новина БТВ я обявиха , още вчера!

Админ каза...

И сега я обявяваме ние.

Тодор каза...

:D

Бисер Киров каза...

А във Войо кога ще качат епизоди

Анонимен каза...

Американският сериал Непорочнара Джейн започва отначало тази вечер И ще се излъчва всяка Вечер от 23 55 до 00 и 50 по Фокс Лайф
И всяка Сутрин от 4 и 20 до 5 и 10 и от 8 и 40 до 9 35
Събота и неделя няма да се излъчва

Предоставено от Blogger.