"Италианската булка" - от 3-ти април в 15.00 часа по БТВ

Въпреки че миналата седмица бе обявено, че след края на девети сезон на немския сериал "Лекар в планината" ще започнат да се ротират по два епизода
от друга немска сага - "Клиника край езерото", за което ви информирахме, то днес стана ясно, че това няма да се случи. Вместо двойни серии от "Клиника край езерото", БТВ е подготвила огромна изненада за своите зрители и най-вече за феновете на латино сериалите. Само след няколко дни премиерно за българския ефир ще се завърти "Италианско момиче идва да се омъжи" (Muchacha italiana viene a casarse), като сериалът ще върви под името "Италианската булка". Зрителите ще могат да гледат поредицата в следобедните часове. Повече научавате в следващите абзаци!

Както вече съобщихме, деветият сезон на "Лекар в планината" (Der Bergdoktor) приключва! Днес, 31 март зрителите имаха възможността да проследят последния за сезона епизод, който се излъчи от 15.00 до 16.00 часа. Очаква се скоро БТВ да закупи и да излъчи десетият сезон, вървящ в момента в Германия, на най-гледания дневен сериал в момента у нас.

Вместо да започне излъчването на два епизода дневно от "Клиника край езерото", както първоначално бе обявено, стартира съвсем нов латиноамерикански сериал. От понеделник, 3 април, зрителите на БТВ ще имат възможността да проследят пленяващата история на "Италианската булка" (Muchacha italiana viene a casarse). Поредицата ще се излъчва с епизоди всеки делничен ден от 15.00 до 16.00 часа (веднага след епизода на "Незабравима" и преди този на "Клиника край езерото"). Уточняваме, че "Клиника край езерото" продължава излъчването си всеки делничен ден от 16.00 до 17.00 часа, с по един епизод дневно.

"Италианската булка" е на Телевиса и започва излъчването си през 2014-а година, продължавайки до лятото на 2015-а. Съдържа 176 епизода. Главните роли в него са поверени на Ливия Брито ("Триумф на любовта"), Хосе Рон ("Непокорните", "Когато се влюбиш"), Енрике Роча ("Непокорно сърце"), Франсиско Гаторно ("Моят грях", "Земя на страстта", "Вдовицата в бяло"), Джесика Кох ("Когато се влюбиш", "Моят грях", "Непокорните"), Исела Вега и други.

1 коментар:

Анонимен каза...

СУПЕР БЛАГОДАРЯ ЗА ЯКАТА НОВИНА ИСКАМ ТРИТЕ ЛИЦА НА АНА ДА СВЪРШВА ВЕЧЕ ЗАЩОТО Е НАЙ СКУЧНАТА ТЕЛЕНОВЕЛА

Предоставено от Blogger.