"Великолепният век: Кьосем" стартира на 27 юни по БТВ

Както преди няколко седмици информирахме (вижте тук), БТВ предстои да завърти в ефира си историческата поредица
"Великолепният век: Кьосем" ((Muhteşem Yüzyıl: Kösem)! Сериалът ще бъде заместник на "Твоят мой живот" (Paramparça), както вече стана ясно, и ще се излъчва в prime-time-а на най-гледаната българска телевизия през летния сезон. Оказа се обаче, че у нас сериалът ще се излъчва с оригиналното си заглавие - "Великолепни век: Кьосем", а не "Кьосем", както първоначално бе обявено. Поредицата ще стартира и на друга дата, а не на 29-ти юни (четвъртък), каквото бе първоначалната информация, излязла преди месец. В следващите абзаци можете да разберете официалната дата, на която турският сериал започва у нас!

Последният епизод на най-гледания сериал в момента в България, а именно "Твоят мой живот" (Paramparça), ще бъде показан в понеделник, 26 юни по БТВ. Щастливият финал на драмата с Еркан Петеккая и Ебру Йозкан ще бъде излъчен в обичайния си час на излъчване - от 20.00 до 21.30 часа. Първоначално бе обявено, че сериалът ще завърши на 28-ми юни, сряда, но в крайна сметка финалът ще се излъчи два дни по-рано заради две излъчени серии в празнични дни. 

Като заместник на "Твоят мой живот" (Paramparça) БТВ ще стартира историческата поредица с Берен Саат "Великолепният век: Кьосем" ((Muhteşem Yüzyıl: Kösem)! Както и преди месеци бе обявено, сериалът ще направи своята премиера в национален ефир, въпреки изключително ниските рейтинги, които постига в Турция.  "Великолепният век: Кьосем" ((Muhteşem Yüzyıl: Kösem) ще се завърти у нас от 27-ми юни (вторник), като ще се ротира всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа, само в ефира на БТВ. Вече усилено се рекламира стартът на сериала. Въпреки тоталния провал на сагата в южната ни съседка Турция, навсякъде по света, където е започнал, сериалът отчита високи рейтинги и се превръща в хит, най-вече заради огромния успех на неговия предшественик. Първият сезон се състои от 30 оригинални епизода, които ще се излъчват цяло лято у нас. А дали в ефира на БТВ "Великолепният век: Кьосем" ще постигне успех и ще бъде ли възприет от българските зрители, предстои да разберем!

4 коментара:

Diema Family каза...

Много се радвам че "Кьосем" започва по БТВ. Дублажа също , много ми харесва. Вероятно ще е същия , като на "Завръщане". Определено най - подходящия глас за Берен Саат е на Христина Ибришимова. Именно тя ще е дублира и в този сериал. Надявам се след финала на сезон 1 на "Кьосем" , от БТВ да пуснат хита "Черна обич".

Анонимен каза...

Много ме зарадвахте. Дано бТВ излъчи веднага и втори сезон, без да прекъсва Кьосем, както направиха и с Твоят мой живот:) Поздрави за новата визия на блога :)

Анонимен каза...

Много свалят нивото с тази БОЗА, която през последните седмици в Турция е на места около позиция 100, даже и беше изпаднал от ТОП 100. За какво говорим въобще? Вярно, че е лято, ама такова ли могат да предложат БТВ за гледане? Срам и позор? Дано есента пуснат ''Черна обич'', само той може да ги изтреля на върха, където бяха/са, но скоро няма да бъдат, ха-ха.

Анонимен каза...

Mnogo dobre, tesi sereali sa istinska radost! Dano btv ne ni zalee s realities, sdolnoprobni "zvezdi"...

Предоставено от Blogger.