"Стая 309" (№: 309) започва на 7 октомври по Диема Фемили

Голяма изненада е подготвила Диема Фемили за зрителите и феновете на турското кино. Един от най-успешните сериали в южната ни съседка - "№: 309", който вече два сезона продължава да привлича голям интерес пред екраните, стартира само след две седмици в ефира на медията. Хитовата поредица се оказа толкова успешна, че продължи повече от една година без никакво прекъсване и със същите високи резултати, а само преди седмица в Турция се завъртя и вторият ѝ сезон. Кога стартира сериалът у нас, научавате в следващите редове!

Таз събота, 30 септември, е големият финал на романтичната комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Поредицата с участието на Йозге Гюрел, Даахан Кюлегеч, Серкан Чайоулу и Нилпери Шахинкая в главните роли, която се завъртя през пролетта в ефира на медията, ще покаже последните си три епизода в обичайното си разписание - от 17.00 до 20.00 часа, в ефира на Диема Фемили. Тук е мястото на отбележим, че на 1 октомври (неделя) ще се излъчи игрален филм между 17.00 и 20.00 часа.

От 7-ми откомври се завърта хитовата сага "Стая 309" (№: 309). Романтичната комедия, стартирала през лятото на 2016-а година в ефира на FOX, ще се ротира също с по три епизода всеки уикенд, започвайки от 17.00 и приключвайки в 20.00 часа, единствено в ефира на Диема Фемили. Така от сериала ще бъдат показвани по 6 епизода седмично.

В "Стая 309" (№: 309) участие взимат: Демет Йоздемир, Фуркан Палалъ ("Малки тайни"), Сумру Явруджук ("Пепел от рози" и "Брак с чужденец"), Нуршим Демир ("Моят живот"), Фатма Топташ ("Сезонът на черешите") и много други. Първият сезон на сериала започва на 1 юни 2016 г. и се излъчва до 2 август 2017 г., като съдържа 59 епизода. В момента всяка сряда в Турция се излъчва вторият сезон на хитовата романтична комедия, която продължава да отчита високи рейтинги. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.