"Майка" (Anne) започва на 16 януари по БТВ Лейди

Още преди пет месеца, през август, СЕРИАЛИ в България съобщи ексклузивно първи за закупуването на най-гледаната драма през телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция - "Майка" (Anne). Вече е ясно кога започва у нас! Хитовият сериал "Майка" (Anne) ще направи дългоочакваната си премиера в роден ефир на 16 януари (вторник) по нишовия канал в семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди. Драмата с участието на Джансу Дере, Вахиде Перчин и Берен Гьокйълдъз в главните роли ще се излъчва всяка делнична вечер от 22.00 часа в ефира на дамската телевизия, замествайки повторенията на "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) - сериалът, излъчващ се в момента премиерно всеки делничен ден от 20.00 часа по БТВ. 

Ето за какво се разказва в "Майка": Зейнеп (Джансу Дере) е професионален фотограф, като по стечение не обстоятелствата се съгласява да замества своя приятелка-учителка в училището, в което работи. Там Зейнеп среща малката Мелек (Берен Гьокйълдъз), която расте заедно с майка си Шуле (Гонджа Вуслатери) и доведения си баща Дженгиз (Беркай Атеш) в ужасни условия, бивайки пребивана, оставяна гладна и без подслон. Виждайки несправедливостта, спохождаща малкото момиченце, Зейнеп решава да го отвлече, за да се погрижи за него, като инсценира смъртта му. Така младата фотографка, изоставена като много малка от майка си Гьонюл (Вахиде Перчин), и малкото момиченце поемат по път с неясен край.

Актьорският състав бива допълнен от Джан Нергис, Серхат Теоман, Гюленай Калкан, Шюкрю Тюрен, Ахсен Ероулу, Ализе Гьордюм и Мерал Четинкая. Сценарист е Берфу Ергенекон. Първите 14 серии са режисирани от Мерве Гиргин, а останалите до финала - от Надим Гюч. Продуценти са Фатих Аксой и Фарук Байхан. Музиката е поверена на Джем Тунджер, Наил Юртсевер и Ерджюмент Оркут.

През януари БТВ Лейди ще изненада и феновете на индийското кино. Съвсем скоро в ефира на канала започва новият индийски сериал "Вечно твоя" (Tumhari Paakhi), който ще се излъчва всеки делничен ден от 13.00 часа. 

6 коментара:

Анонимен каза...

kakvo shte zamesti izkushenie i milost po btv lady?

Анонимен каза...

"Майка" е страхотен,разтърсващ сериал.Препоръчвам го на всички,които обичат драмите.Извънземно изпълнение на малката Берен и на неотразимата Джансу Дере!

Анонимен каза...

Междувременно стана ли ясно какво е закупено в пакет с този сериал?

Анонимен каза...

До админа: Тъй като знам, че Майка е един от любимите ви сериали, защо смятате, че БТВ така постъпиха и решиха да го забутат по БТВ Лейди, където няма да има никакъв успех. Не съм гледал сериала, но какво според вас ги е накарало да не заложат на него в праймтайма на БТВ, където тежките драми вървят, а пък и Джансу Дере в главна роля. БТВ излъчиха с нея Завръщане все пак. Очаквам отговора ви! :)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Когато имаме информация, ще отразим.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
И аз много го харесвам, определено си заслужава.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Както бяхме казали още, когато съобщихме за закупуването му - вторият сезон на "Кьосем".
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Много хубав въпрос, благодаря Ви за което. Колкото и качествен и драматичен да е "Майка", факт е, че е по-различен от останалите типични сериали. Тук историята се върти не около любов между двама главни герои, а около отношенията на няколко майки и дъщерите им. Мисля, че именно заради това от БТВ няма да го излъчат в prime-time-а си, за да не рискуват. Защото средностатистическия техен зрител е свикнал да гледа любовни истории в 20.00 часа. И всеки опит за излъчване на нещо по-нетипично и различно е бил малко или много неуспешен. Затова в prime-time-а на БТВ ще продължим да гледаме типичните романтични драми за невъзможни любови. А нетипичните и различни продукции, точно каквато е "Кьосем", например - през лятото, или по БТВ Лейди.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Защо изобщо са го купили, щом не им е по вкуса? Или просто е попаднал в пакета, който са искали да купят.

Предоставено от Blogger.