"Сега и завинаги" с по-дълги епизоди след празниците

По-дълги епизоди ще бъдат предлагани от най-гледания сериал в момента в България, а именно хитовата драма "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem). Поредицата, която гледаме всеки делничен ден от 20.00 часа в ефира на БТВ, продължава своето излъчване след едноседмична пауза, но вече с по-дълги епизоди. В периода от 25-ти декември 2017 г. (понеделник) до 1-ви януари 2018 г. (понеделник) БТВ няма да ротира епизоди от сериала, а ще излъчва игрални филми заради предстоящите празници.

Считано от 2-ри януари (ден вторник) "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) продължава с пълна сила в ефира на БТВ, като вече ще се излъчва по час и половина - от 20.00 до 21.30 часа. Това означава, че по този начин един от най-гледаните турски сериали, оглавяван от Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше, който постигна изключително голям успех у нас, ще приключи по-бързо. 

Не пропускайте "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) всеки делничен ден от вече от 20.00 до 21.30 часа!

1 коментар:

Анонимен каза...

Вие сте супер бъгнати екземпляри... в Турция самият филм се представи в 59 серии..... В бг... лъжете хората със 100 парчета... тъпаци... добре, че интелектуалното ни ниво е над вашето, за да разбираме измамата ви...

The Prince of the dark!

Предоставено от Blogger.