ЕКСКЛУЗИВНО: "Черна любов" (Kara Sevda) - от 20 ноември по Диема Фемили

Огромна изненада за българските зрители е подготвила Диема Фемили! Най-чаканият, един от най-хитовите, сериалът, който обещава да плени зрителите още с първия си епизод - "Черна любов" (Kara Sevda), най-после стартира в българския ефир! Хитовата драма на Ay Yapim, оглавявана от любимците на зрителите - Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, ще се завърти в ефира на Диема Фемили, където ще се излъчва в prime-time! Феновете на поредицата, които очакват от дълго време да започне у нас, ще могат да се насладят на една от най-вълнуващите истории. "Черна обич" дотолкова пленява зрителите, че дори е номиниран за награда "Еми". Кога стартира най-очакваният турски сериал у нас, разбирате в по-долните редове!

Само след по-малко от месец - от 20-ти ноември, ден понеделник, Диема Фемили ще даде началото на "Черна любов" (Kara Sevda). Феноменалната поредица ще се позиционира всеки делничен ден от 20.00 часа, като най-вероятно епизодите ще продължават до 21.00 часа и ще са с продължителност от 45 минути. Напомняме Ви, че през 2016-а година СЕРИАЛИ в България бе първият и единствен сайт у нас, който съобщи за закупуването на сагата в България. И макар тогава информацията да бе, че сериалът ще се завърти в ефира на БТВ, където и до ден днешен всички я очакваха, се оказа, че именно Диема Фемили е телевизията, държаща правата на рейтинговата поредица. СЕРИАЛИ в България първи съобщи, че "Черна обич" тръгва в ефира на Диема Фемили, позовавайки се на рекламно промо в ефира на медията, както и в ефира на НоваТВ.

Стартът на "Черна любов" ще наложи рокади в програмата на семейния канал. От 20.00 часа там в момента се излъчват повторения на епизодите на индийската сага "Остани с мен", излъчени по-рано в ефира на НоваТВ, като от 20-ти ноември те най-вероятно ще бъдат или преустановени, или преместени в друг часови слот.

"Черна любов" съдържа 74 турски епизода, подбрани в два изключително успешни сезона. Стартира през 2015-а година в ефирана StarTV и приключва след двугодишно излъчване през юни 2017 година. Главните роли в сериала са поверени на Неслихан Атагюл ("Листопад" и "Двете лица на Истанбул"), Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата"), Каан Урганджъоулу ("Изкушение"), Зерин Текиндор ("Истанбулска приказка", "Забраненият плод" и "Север-Юг"), Мелиса Аслъ Памук ("С Русия в сърцето"), Хазал Филиз Кючюккьосе ("Прости ми"), Уур Аслан ("Перла"), Рюзгяр Аксой, Керем Алъшък, Зейно Ераджар и още куп други.

Сериалът получава и множество награди, включително и за най-добър сериал, както и за сериал на годината. Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит пък получават награди за най-добри актьор и актриса. "Черна любов" стартира в България заедно с още един хитов сериал - "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) с Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн, който започва от 23-ти ноември по БТВ, където ще се излъчва също от 20.00 часа. Така двете поредици ще се изправят в жестока битка за рейтинг в българския ефир, а резултатът определено ще бъдеи интересен!

Не пропускайте спиращия дъха турски сериал "Черна любов" (Kara Sevda) - от 20-ти ноември, всеки делничен ден от 20.00 часа по Диема Фемили!

5 коментара:

Анонимен каза...

В страницата на "Великолепният век: Кьосем" в сайта на БТВ са обновили началната снимка със снимка от втори сезон на сериала с Нургюл Йешилчай означава ли това че втори сезон все пак ще започне скоро?

Анонимен каза...

Странно, но факт! Току що по Тв плюс видях реклама, че от 4 ноември всяка събота и неделя от 20 часа ще се излъчва премиерно за България Черна любов!!! Явно ще изпреварят Диема!!! Наистина интересно !!!

Анонимен каза...

Да, още този уикенд сериалът тръгва по TV+, преди излъчването му по Diema Family. Жалко, че не съм на ''Bulsatcom''...

Анонимен каза...

И аз не съм на Булсат, но имам тв плюс.

Анонимен каза...

Този сериал е най тьпият и не трябваше да го пускат по Диема фемили и то в 21 часа който никой няма да го гледа защото истинските хора гледат Вип Брадър по Нова тв
Вип Брадър е истинско предаване за важните хора цяла България го гледа и Черна любов не може да се мери с Вип Брадър никога ясно
И задължително трябва да спрьт тези турски и индийски простотии
Защото по всяка телевизия само тях
Не ги понасям
Те копират и крадат от американските сериали
Ама никога не могат да стъпят на малкият пръст на американските
И този Черна любов имал фенове пьлни глупости никакви фенове
Льжи са льжат и залъгват хората и ги правят на простаци
Никой нормален човек не гледа турски и индийски простотии
Хората гледат истински хубави сериали

Предоставено от Blogger.