"Любов под наем" (Kiralik Ask) започва на 15 ноември по БТВ

ноември 03, 2017
Най-успешната турска романтична комедия започва в България! Хитовото заглавие "Любов под наем" (Kiralik Ask) ще направи премиерата си в родния ефир на 15 ноември (сряда) по БТВ. Поредицата с участието на Елчин Сангу и Баръш Ардуч в главните роли ще се излъчва всеки делничен следобед между 13.30 и 15.00 часа като заместник на приключващата комедия "Градско момиче" (Guzel Koylu), чийто финал ще бъде показан на 14 ноември в обичайното си разписание. Напомняме, че още преди година и половина СЕРИАЛИ в България първи информира за закупуването на "Любов под наем" в България. 

"Любов под наем" (Kiralik Ask) започва в Турция на 19 юни 2015 г. и се излъчва всяка петъчна вечер в ефира на StarTV. Още с първите си епизоди отбелязва рекордно високи рейтинги и така се превръща в най-гледания летен сериал за 2015-а година. Заради огромния си успех продължава и през основния телевизионен сезон, когато се превръща в сериала, детронирал тоталния хит "Черна роза" (Karagul) от първото място. Първият сезон на романтичната комедия, състоящ се от 52 епизода, приключва на 24 юни 2016 г., а вторият започва на 23 септември и отново се излъчва всяка петъчна вечер. Уви, в края на годината рейтингите се понижават и така на 20 януари 2017-а е излъчена финалната 69-а серия от проекта. "Любов под наем" печели приза "Най-добра романтична комедия" на престижните награди "Златна пеперуда 2016" (Altin Kelebek 2016), когато също така Елчин Сангу и Баръш Ардуч са обявени съответно за най-добра комедийна актриса и най-добър комедиен актьор. През 2015-а на същите награди двамата са избрани за най-добра екранна двойка. Тази година отново са номинирани и имат големи шансове да оберат отново статуетките.

Ето и за какво се разказва в "Любов под наем": Йомер (Баръш Ардуч) е преуспяващ дизайнер на обувки, който се е превърнал в работохолик покрай бизнеса си. Тъй като няма родители, единствените му близки са неговият дядо, леля му и чичо му. Дядото на Йомер посещава лелята и чичото на момчето и им казва, че е крайно време внукът му да се ожени. В противен случай ще разпродаде цялото имущество на фамилията и никой няма да го наследи. Така лелята Нериман (Нергиз Кумбасар) урежда поредица от срещи на Йомер с привлекателни момичета. Опитвайки се да избяга от една от тях, Йомер случайно целува сервитьорката в заведението - Дефне (Елчин Сангу). Леля му става свидетел на това и малко по-късно се среща с Дефне насаме, предлагайки ѝ крупна сума, срещу която да прелъсти Йомер и да се омъжи за него и давайки ѝ срок от шест месеца. Дефне е принудена да приеме предложението, тъй като брат ѝ е изпаднал в дългове и има нужда от пари. Така тя първо става новата асистентка на Йомер във фирмата му, а след това започва и играта на любов, която ще се превърне в истинска. 

Актьорският състав включва звезди като Елчин Сангу ("Една любовна история" и "С Русия в сърцето"), Баръш Ардуч, Салих Бадемджи ("Времето лети"), Синем Йозтюрк ("Твоят мой живот"), Нергиз Кумбасар, Левент Юлген, Ферди Мертер, Айберк Атила, Мелиса Шенолсун, Деврим Ялчън, Елифджан Онгурлар, Исмаил Карагьоз, Ханде Агаоулу, Хикмет Кьоркмюкчю, Мелиса Гиз Дженгиз, Керем Фъртъна, Санем Йелес , Онур Бюуюктопчу, Осман Акча и други. 

11 коментара:

Анонимен каза...

Хаха, радвам се, че поне този път улучихте за телевизията! :D
Сериалчето е уникално!

Админ каза...

До 1 коментар:
Няма да сте вие, ако не се заядете :D
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А пък онези другите от теленовелас ако една статия не я напишат 10 пъти и ако не копират от някъде с грешките текста няма да са те!!!! Ужас :D

Анонимен каза...

Само не разбрах какво общо има коментара ми с Теленовелас? Коментирах, че този път Сериали в България са улучили без да искат телевизията, която е закупила "Любов под наем", че напоследък рядко се случва. :D

Админ каза...

Въздържайте се от цитиране на имена на конкурентни сайтове, макар и да съм съгласен с мнението Ви. Колкото до улучването - правят го в тотото и в предаванията за ясновидци, не ние.

Анонимен каза...

Искате да ми кажете, че сте познали за телевизията, излъчваща "Кьосем", "Сега и завинаги" и "Черна любов" ли? :D

Админ каза...

Щом ще издребняваме, за “Моят живот” “познахме”. И щом сме играли на тото, то резултата е 3:2. Факт е, че пет от обявените от нас сериали започнаха. Ние поне се захванахме да направим нещо и да разберем, дори с някои неточности, за разлика от други, които откриха топлата вода година по-късно. Единственото иронично в коментарите Ви е “ :D “.

Анонимен каза...

РезлутатЪТ, на резултатА! Да, започнаха, то това са най-нашумелите заглавия, които започват навсякъде. :D Кои са тези други, които са открили топлата вода? Ироничното ми в коментара е всичко, защото като давате някаква информация поне не се излагайте да посочвате телевизията, след като не знаете коя е. :D

Админ каза...

Да омаловажавате нечий труд, май ви е хоби. ОК. Толкова. Няма да влизам в обяснителни режими. Ако щете си мислете, че ни е дошла свише цялата информация и я черпим от космоса. Ваш проблем.

Анонимен каза...

Знаете ли дали някоя българска медия е закупила сериала "Любовта не разбира от думи",защото е от същият жанр както и сериала "Любов под наем",тоес комедия,романтика.Затова може да е в пакета на сериала"Любов под наем"тоес в активите на "bTV Media Group"?!Благодаря!!!
И ще се радвам да обновите рубликата "Закупени в България"!!!
Благодаря ви за труда,който полагате!!!Продължавайте в същият дух и много успехи в бъдеще!!!
Приятен ден!!!

Анонимен каза...

Телевизиите трябва да пускат повече мексикански сериали
А не толкова турски сериали и индиски
Защото е прекрано вече да пускат толкова турско и индиско
Да пускат сериали за всеки вкус но да намалят вече тези турски и индийски сериали
Има толкова хубави сериали за изльчване и за гледане и зрители който искат да ги гледат
Възхищавам се на админа че си има толкова сериали за гледане
Браво продьржавайте все така браво

Предоставено от Blogger.