"Откраднат живот: Възмездието" - от 20 февруари по НоваТВ

НоваТВ определено подготвя един изключително силен телевизионен сезон, изпълнен с много разнообразни програми. Ефирът на медията от
март ще обогатен с много предавания, но няма да липсват и любимите сериали. Започва новият сезон на "Откраднат живот", предстои да видим изцяло новия българския сериал "Ние, нашите и вашите", както и нови издания от най-българското предаване "Аз обичам България". Това обаче не е всичко, защото наред с тези програми идва и новият сезон на "Като две капки вода", както и този на "Кошмари в кухнята". Какво още готви НоваТВ за пролетния телевизионен сезон и кога стартира всяка един от козовете на медията, разбирате в следващите редове!

От 20-ти февруари (понеделник) с нови епизоди се завръща най-успешният български медицински сериал "Откраднат живот". Третият сезон на поредицата ще върви под надслов "Възмездието", като първата седмица (от 20-ти до 26-ти февруари) ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа. След това "Откраднат живот" ще върви четири пъти в седмицата, отново в най-гледаното време на НоваТВ - от 20.00 часа.

От 27-ми февруари (понеделник) стартира петият сезон на "Като две капки вода". Най-гледаното, а и единствено по рода си предаване за преобразявания у нас, ще се излъчва с епизоди всеки понеделник от 20.00 до 23.00 часа, само по НоваТВ. Водещи ще продължат да бъдат Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, но в журито ще настъпят промени. Вече са ясни първите двама сигурни участници - Миро от "Каризма" и Башар Рахал, както и първите сигурни членове на журито - Йорданка Христова и Виктор Калев. 

От 28-ми февруари (вторник) с нов сезон се завръща друго предаване - "Кошмари в кухнята". Четвъртият сезон на кулинарния формат с шеф Манчев ще се излъчва веднъж седмично - всеки вторник, между 21.00 и 22.00 часа, само по НоваТВ.

От 3 март (петък) "Аз обичам България" се завръща в ефира. Най-българското предаване ще продължи да забавлява българските зрители всяка петъчна вечер от 20.00 до 22.00 часа.

На 03-ти март (петък) НоваТВ ще покаже последните два епизода от първи сезон на индийския сериал "Малката булка" (Balik Vadhu). Те ще бъдат излъчени в обичайния за поредицата часови пояс - от 16.30 до 17.30 часа, и повторени по Диема Фемили от 20.00 до 21.00 часа на същия ден.

От 06-ти март (понеделник) новостартиралият индийски сериал "Завинаги свързани" (Pavitra Rishta) ще се излъчва вече с по три епизода дневно. Те ще започват от 16.30 и ще продължават до 18.00 часа. Повторения на "Завинаги свързани" няма да бъдат предлагани, тъй като от 06-ти март по Диема Фемили започва гръцката поредица "Докоснати от слънцето"

Най-новият български сериал на НоваТВ - "Ние, нашите и вашите", който усилено се рекламира в ефира на медията, стартира на 08-ми март (сряда). Той ще се излъчва всяка сряда от 21.00 до 22.00 часа, а по-рано - от 20.00 до 21.00 часа, ще има епизод на "Откраднат живот".

Част от пролетната програма на НоваТВ ще бъде и риалити-сериалът "Съдби на кръстопът". Новият сезон на формата започва на 09-ти март (четвъртък), а епизоди ще се въртят всеки четвъртък от 21.00 до 22.00 часа, веднага след епизода на "Откраднат живот".

През пролетния телевизионен сезон продължава излъчването на риалити-сериала "София ден и нощ", но вече четири пъти в седмицата - от вторник до петък,  от 22.00 до 23.00 часа, само по НоваТВ

Ето как ще изглежда програмата в prime-time-а на НоваТВ през делниците след започването на всички програми:

ПОНЕДЕЛНИК:
20.00 - "Като две капки вода" - сезон 5
23.00 - "Господари на ефира"

ВТОРНИК:
20.00 - "Откраднат живот"
21.00 - "Кошмари в кухнята"
22.00 - "София ден и нощ"
23.00 - "Господари на ефира"

СРЯДА:
20.00 - "Откраднат живот"
21.00 - "Ние, нашите и вашите"
22.00 - "София ден и нощ"
23.00 - "Господари на ефира"

ЧЕТВЪРТЪК:
20.00 - "Откраднат живот"
21.00 - "Съдби на кръстопът"
22.00 - "София ден и нощ"
23.00 - "Господари на ефира"

ПЕТЪК:
20.00 - "Аз обичам България"
22.00 - "София ден и нощ"
23.00 - "Господари на ефира"

6 коментара:

Diema Family каза...

Хора вземете го
закрийте този блог и
без това давате
невярна и лъжлива
информация! За
пореден път се убедих
в това! Нали казахте че
от NOVA ще излъчата
сезон 2 на Малката
булка!? Днес излезе
новината че го спират
след финала на сезон
1 !!! Наистина се
излагате!

Админ каза...

ОК, закриваме блога!

Анонимен каза...

СЕРИОЗНО? СУПЕР!

Админ каза...

Шегичка! :D Супер, че се вързахте!

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Айде пак се хванахте за нещо! Е, че кой е казал, че няма да излъчат втори сезон на "Малката булка" (Balika Vadhu)? Кога - това е решение на медията, не наше! Ако искат ще го пуснат след година, след две, след пет, но ще го пуснат. И ние се убедихме в много работи, но си запазваме за нас! :)
Лек ден!

Анонимен каза...

Какво чувство за хумор само! Много забавно нямам думи...Направо така се вързах, че още не мога да се отвържа.

Предоставено от Blogger.