ЕКСКЛУЗИВНО: "Сърцето на града" - нов турски сериал по БТВ

Поредна изненада за българските зрители! От следващата седмица в ефир стартира поредният нов турски сериал, в който участват обичани актьори и актриси. Хитовата лента "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek) ще завладее ефира на БТВ, като поредицата е съвсем нова, стартирала и приключила в Турция именно през тази година. Закупена е у нас едва преди няколко месеца и определено ще докосне сърцата на българските зрители. Повече информация за старта на новия сериал научавате ексклузивно и първо в СЕРИАЛИ в България! 

На 30-ти ноември, ден четвъртък, БТВ ще покаже последния за единадесети сезон епизод от най-успешния турски криминален сериал "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Поредицата се преустановява с последен 862-ри епизод, като той ще се излъчи в обичайното ѝ разписание - от 18.00 до 19.00 часа. В момента "Опасни улици" излъчва своя 12-ти сезон в Турция, където се радва на изключително високи рейтинги. У нас той ще започне догодина, когато се натрупат повече епизоди, излъчени в турския ефир.

На мястото на "Опасни улици" БТВ стартира най-новият турски сериал "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek). Новата хитова драма ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, само в ефира на БТВ. "Сърцето на града" съдържа един сезон и общо 20 турски епизода, които в български вариант ще излязат около 50-60 серии.

В сериала участие взимат: Керем Бюрсин, Лейля Лидия Туутлу ("Справедливостта на Кара"), Гюркан Уйгун ("Долината на вълците"), Нилпери Шахинкая ("Тайни", "Времето лети", "Сезонът на черешите"), Дефне Каялар ("Кварталът на богатите", "Момичето с червения шал"), Осман Алкаш и много други. Сериалът е на Ay Yapim.

Съвсем скоро в българския ефир можете да очаквате още премиерни и хитови турски заглавия! Както СЕРИАЛИ в България първи съобщи, "Майка" (Anne) е закупен в България, а медията, която предстои да го излъчи, е БТВ. Тя също държи правата и над "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) и хитовата сага с Чаатай Улусой "Отвътре" (Icerde), като предстои да ги завърти много скоро в ефира си!

1 коментар:

Анонимен каза...

Доколкото знам, този сериал не беше хитова лента в Турция и сравнително бързо приключи.

Предоставено от Blogger.