"Най-ексклузивните телевизионни новини" за 2016 година

Здравейте, приятели! В края на годината е време за равносметки и последната седмица от 2016-а за СЕРИАЛИ в България е посветена именно
на тях! В понеделник, 26 декември, направихме равносметка на Вашето мнение, представяйки резултатите от единствените по рода си "Турски награди" за 2016-а, а днес, сряда, 28-ми, е време да направим ретроспекция на случилото се в българския телевизионен ефир през изминалите дванадесет месеца, припомняйки Ви най-ексклузивните новини, които отразихме през тях! "Най-ексклузивните новини" се провежда за пета поредна година от СЕРИАЛИ в България! Време е да започваме!

Резултат с изображение за tierra de reyes"Земя на честта" (Tierra de Reyes) започна на 19 януари по БТВ! Именно това бе първият сериал, направил премиерата си в българския ефир през 2016-а година! Той стартира на горе-упоменатата дата и се излъчваше всеки делничен ден от 14.30 часа по БТВ, радвайки се на огромен интерес от страна на зрителите и най-вече - на почитателите на латиноамерикански продукции, бленували дълго за такива. 

Резултат с изображение за kaderimin yazildigi gun
"Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) започна на 18 февруари по БТВ! Това бе първият турски сериал, направил премиерата си в българския ефир през 2016-а година. Той стартира на горе-упоменатата дата и се излъчваше всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, радвайки се на невероятен интерес от страна на зрителите. Толкова голям, че именно "Част от мен" бе най-гледаната телевизионна програма през отиващото си дванадесетмесечие! 

Резултат с изображение за gullerin savasi"Войната на розите" (Gullerin Savasi) започна на 14 март по Диема Фемили! Това пък бе втората турска мелодрама, направила премиерата си от началото на 2016-а година. Тя стартира на горе-упоменатата дата и се излъчва в ефира на дамския канал от семейството на Nova Broadcasting Group всяка делнична вечер от 22.30 часа, отчитайки блестящи рейтинги. След половингодишно успешно позициониране приключи в края на октомври т. г. Историята на Гюлфем и Гюлру трогна стотици хиляди сърца...

Резултат с изображение за законите на съдбата
"Законите на съдбата" (Yeh Rishta Kya Kehlata Hai) започна на 4 април по Диема Фемили! Това пък бе първият сериал от индийски произход, който направи премиерата си в родния ефир през 2016-а година. Стартирайки на горе-упоменатата дата и излъчвайки се всяка съботна и неделна вечер между 18.00 и 20.00 часа, боливудската драма продължава да се радва на доста голям интерес. Тя замести приключилата по-рано през пролетта незабравима история на Арнав и Куши, разказана в "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon). 

Резултат с изображение за страсти в тоскана"Страсти в Тоскана" (La tre Rose di Eva) започна на 6 юни по БТВ! Летният сезон на БТВ бе изпълнен с изненади и премиерни продукции. Една от тях, излъчвала се в най-гледаното телевизионно време - prime-time-a, бе именно италианската серийна драма, ротирала се в продължение на почти три месеца през делничните вечери от 21.30 часа. След като бе прекратена "посред нищото", тя бе продължена с началото на зимния сезон на медията и в момента продължава излъчването си в същия часови пояс.

Резултат с изображение за medcezir
"Кварталът на богатите" (Medcezir) се завърна с втори сезон на 5 юли по БТВ! След дълго, почти едногодишно очакване от страна на феновете на тоталния хит, направил премиерата си у нас през лятото на 2015-а, в завръщането му с втори сезон, това най-сетне се случи на горе-упоменатата дата. Историята на Яман и Мира продължи да се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа, потапяйки ни за последно в "Кварталът на богатите" през летните вечери на 2016-а...

Резултат с изображение за фермата"Фермата 2" започна на 11 септември по БТВ! Като основна част от силната есенна програма на БТВ и тази година бе риалити-формата "Фермата" с втория си сезон. Предаването, заедно с всички останали дневни и prime-time ток-шоута на медията, се излъчваха през изминалите три месеца, като голяма част от тях ще продължат и след нстъпването на новата 2017-а година.

Резултат с изображение за откраднат живот
"Откраднат живот" се завърна с втори сезон на 13 септември по НоваТВ! Първият и най-успешен български медицински сериал се завърна на екран след тримесечна лятна пауза на горе-упоменатата дата, продължавайки да се излъчва от вторник до четвъртък от 21.00 часа. Заедно с него другият най-голям коз на НоваТВ през есента бе юбилейният десети сезон на "VIP Brother", пожънал за поредна година невероятен успех. 

Резултат с изображение за paramparca
"Твоят мой живот" (Paramparca) се завърна с втори сезон на 26 октомври по БТВ! След повече от половин година в очакване, българските фенове на изключително успешния турски сериал бяха зарадвани с началото на дългоочаквания му втори сезон. Поредицата се завърна с нови епизоди на горе-упоменатата дата и до момента продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа, събирайки пред малките екрани милиони зрители с всяка своя нова серия.

Резултат с изображение за o hayat benim
"Моят живот" (O Hayat Benim) започна на 1 ноември по Диема Фемили! Изключително успешната в родината си Турция мелодрама, за чието закупуване в България информирахме първи още през пролетта, направи премиерата си на горе-упоменатата дата и продължава с пълна сила да излъчва нови епизоди всяка делнична вечер от 22.30 часа. 

Резултат с изображение за tres veces ana"Три пъти Ана" (Tres Veces Ana) започна на 1 ноември по Диема Фемили! Втората премиерна латиноамериканска поредица за 2016-а година стартира именно на горе-упоменатата дата, излъчвайки се всеки делничен следобед от 13.30 часа по Диема Фемили. Тя продължава своето ротиране и до днес, радвайки се на голяма гледаемост, най-вече от страна на феновете на теленовели.
_________________________________________________________________________________

И така, това бяха 11-те телевизионни новини на 2016-а година! Можем да направим тъжната равносметка, че за първи път откакто водим годишната класация "Най-ексклузивни телевизионни новини" имаме общо едва шест продукции, направи премиерите си през изминалите дванадесет месеца - три турски, две латиноамерикански и една индийска, но за сметка на това - десетки ненужни повторения на вече до болка познати истории... Да си пожелаем през новата 2017-а тази тенденция да не продължава и да се радваме на далеч повече премиерни заглавия и на далеч по-качествена програма като цяло! :) :) :)

7 коментара:

Анонимен каза...

iskam da popitam za6to drugata sedmica nqma da ima sofiq den i no6t i koga pak 6te go davat molq za otgovor i koga 6te davat 4erniq spisak

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Програмата на НоваТВ се връща в стария си и обичан вариант след празниците.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

samo 4e ot 3.01.2017 22:00h nqkav serial no6na smqna a togava davat sofi den i no6t

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
В момента епизоди от "София ден и нощ" се излъчват от 22.00 часа, като това ще остане така до петък, 30 декември. След това поредицата ще излезе в едноседмична ваканция, като епизоди в периода от 2 до 8 януари няма да се излъчват. От 9 януари "София ден и нощ" се завръща с нови епизоди - отново всеки делничен ден от 22.00 часа.
Весели празници! :)

Анонимен каза...

До Сериали в бг
Здравейте искам да се извиня на читателите и на Вас
че обиждах Турските и Индийските сериали
Всеки каквото иска ще гледа и харесва
Ако искате и за Марсиански сериали пишете
А Медикоптер не го харесвам отдавна
Извинявайте
Лека вечер

Анонимен каза...

Има един фен на Тайните на времето
Който постоянно хвали Тайните на времето искам да му кажа
Че е хубаво да си харесва Тайните на времето
Обаче да не налага мнението си и на другите хора
Не всички харесват Тайните на времето
Лека вечер

Анонимен каза...

Теленовелата Трите лица на Ана е супер интересна яка
Но Не ме оставай е милиони яка теленовела и е супер
Лека вечер

Предоставено от Blogger.