Втори сезон на "Откраднат живот" - от 13 септември по НоваТВ

Както родните, така и турските телевизии са в трескава подготовка по посрещането на новия телевизионен сезон. Вчера Ви информирахме за
всички промени, предстоящи в програмната схема на БТВ през септември, а днес предстои да направи същото, но с тези по другия най-гледан български канал - НоваТВ. И той, като БТВ, ще заложи предимно на нови сезони от вече познати сериали, риалити формати, телевизионни игри, публицистични предавания, talk show-та... Акцентите в септемврийската ѝ програмна схема, на които ще заложи най-много, са новият сезон на вечния хит "VIP Brother", новият сезон на медицинския сериал "Откраднат живот" и нови епизоди от риалити-сериала "София ден и нощ"! Време е да научим всичко в пълни подробности!

Делнична програма:
От 12 септември (понеделник) сутрешният блок на НоваТВ "Здравей, България" преминава в познатото си обичайно разписание - отново всяка делнична сутрин, с начален час 06.20 и краен такъв - 09.30 часа. Напомняме, че до 9 септември (петък) вкл. новите издания от публицистичното предаване ще вървят с намалена продължителност - от 07.00 до 09.30 часа, като вместо един от титулярните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, специален водещ ще бъде друг известен от родния шоубизнес. 

Още от 7 септември (сряда) с нов осми сезон се завръща любимото talk show на българките "На кафе". Сутрешният формат на НоваТВ с водещ Гала ще продължи да се излъчва в запазения си вече дълги години часови слот - между 09.30 и 11.30 часа, с нови издания всеки делничен ден. До 6 септември (вторник) вкл. в същото разписание ще продължат да се въртят епизоди от криминалния сериал "Убийства в Мидсъмър" (Midsummer Murders). 

И през есенния сезон продължава излъчването на най-гледаното и обичано кулинарно предаване у нас - "Бон Апети". Форматът с водещи Лора Найденова и Стоян Сейменски ще показва нови издания отново всеки делничен преди обед с начален час 11.30 и краен такъв - 12.00 часа. И през настоящия летен сезон зрителите могат да гледат двамата виртуози в кухнята в същото разписание по НоваТВ.

През септември продължават излъчванията на четирите следобедни сериала в ефира на НоваТВ! Между 12.30 и 13.30 часа продължава ротирането на нови епизоди от американския хит "Подли камериерки" (Devious Maids). Всеки делничен ден от 13.30 часа ще бъдат показвани по две тридесетминутни серии от хитовата индийска лента с Тина Дута "Моята карма" (Uttaran). Веднага след нея, от 14.30 часа пък, ще продължи излъчването на нови седемдесетминутни епизоди от многосерийния турски хит "Прости ми" (Beni Affet), разказващ за любовта на Фериде и Джунейт, до 16.00 часа. А от 16.30 часа, веднага след следобедната емисия новини, ще се завъртат по три нови половинчасови епизода от боливудската хитова история "Малката булка" (Balika Vadhu), продължаващи до 18.00 часа всеки делничен следобед.

От 12 септември (понеделник) с нов пети сезон в програмата на НоваТВ се завръща обичаната телевизионна семейна игра "Семейни войни". Предаването с водещ Диян Мачев-Дидо ще продължи да вълнува и младо, и старо с новите си издания в запазеното си разписание - всяка делнична вечер между 18.00 и 19.00 часа. Напомняме, че до 9 септември (петък) вкл. в този часови пояс ще продължи излъчването на повторения с най-добрите моменти от изминалия сезон на телевизионния съд "Съдебен спор".

Последните епизоди от повторенията на обичания риалити-сериал "Съдби на кръстопът" ще бъдат излъчени на 1-ви (четвъртък), 2-ри (петък), 5-ти (понеделник), 7-ми (сряда), 8-ми (четвъртък) и 9-ти септември (петък) в обичайното си разписание между 20.00 и 21.00 часа. Нови епизоди от хитовото предаване на Hidalgo Productions се очаква да започнат през междинния зимен телевизионен сезон.

Сега идва ред на същинските есенни акценти в програмната схема на НоваТВ! На 12 септември (понеделник) с нов осми сезон се завръща най-гледаното, най-коментираното и най-обичано риалити-шоу в българския ефир - "VIP Brother"! Форматът на OldScool ще направи премиерата си между 20.00 и 23.00 часа на горе-упоменатата дата. Разписанието, в което шоуто ще се излъчва тази година, е по-различно от миналогодишните... Живи издания от "VIP Brother 2016" ще гледаме отново всеки понеделник вечер между 20.00 и 23.00 часа, но вече и в петък между 20.00 и 22.00 часа. Редовни дейли епизоди зрителите ще следят пък вече от вторник до четвъртък между 20.00 и 21.00 часа. Напомняме, че досега лайфове се предаваха в понеделник и сряда, а серии на запис - във вторник, четвъртък и петък. Тазгодишното издание на шоуто ще върви под мотото "Играта загрубява", а мисиите този сезон ще бъдат в стил "twisted comedy" (комедия с неочакван край). Водещ на живите предавания и този сезон остава емблемата на шоуто Ники Кънчев, а неговата дългогодишна екранна партньорка - Алекс Сърчаджиева, и тази година ще води дейли изданията.

Веднага след старта на "VIP Brother", от 13 септември (вторник), с новия си дългоочакван втори сезон се завръща другият силен коз в есенната програма на НоваТВ - най-гледаният български сериал през изминалата пролет "Откраднат живот"! Медицинската лента продължава с нови епизоди отново от вторник до четвъртък вечер между 21.00 и 22.00 часа. Така зрителите отново ще могат да се наслаждават на по три серии седмично. Въпросите след финала на първи сезон и преди началото на новия втори са много - ще оцелее ли след катастрофата любимката на зрителите доктор Щилянова, какво ще се случи след разкриването на тайната за смяната на героите Калин и Александър преди години в родилното, как ще понесат това професор Иван Генадиев и съпругата му Евгения, как ще се развие любовният триъгълник между главните герои - Калин, Александър и Биляна? Отговорите им ще научим в новия сезон на поредицата на Dream Team Productions!

Също от 13 септември (вторник) другият гвоздей в програмата на НоваТВ през септември - хитовият риалити-сериал "София - ден и нощ", се завръща към познатото си разписание. Считано от горе-упоменатата дата проектът на Hidalgo Productions отново ще се излъчва от вторник до петък и отново ще показва по четиридесет и пет минутни нови епизоди, позиционирайки се между 22.00 и 23.00 часа. Напомняме, че дотогава продължава ротирането на съкратени нови серии от по двадесет минути всяка делнична вечер между 22.30 и 23.00 часа. Междувременно продължава кастингът за участие в "София - ден и нощ" през новия сезон, като феновете на проекта могат да се запишат от тук!

От 12 септември (понеделник) с нов четиринадесети сезон в програмата на НоваТВ се завръща обичаното комедийно предаване "Господари на ефира". Новите издания от шоуто на Global Film, което през есента ще бъде водено от най-забавните водещи в родния ефир - Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, ще продължат да се излъчват в запазеното си от години насам разписание - всяка делнична вечер между 23.00 и 23.30 часа. Напомняме, че до 9 септември (петък) вкл. на негово място се излъчват епизоди от премиерния седми сезон на американския сериал "Касъл" (Castle") между 23.00 и 00.00 часа.

Също от 12 септември (понеделник) късната емисия на "Новините на Нова" се завръща към обичайното си разписание. Изданията от новинарското предаване ще се излъчва отново всяка делнична вечер между 23.30 и 00.00 часа. Напомняме, че до 9 септември (петък) вкл. късните информационни емисии ще бъдат показвани в лятното си разписание между 22.00 и 22.30 часа. 

И от 12 септември (понеделник) с нов единадесети сезон в ефира на НоваТВ се завръща емблематичното публицистично предаване "Часът на Милен Цветков". Нови издания от него ще продължат да се въртят в запазения им вече от две години насам часови слот - всяка делнична нощ между 00.00 и 01.00 часа. Напомняме, че до 9 септември (петък) вкл. на мястото на предаването ще в същото разписание ще вървят епизоди от осмия сезон на американската лента "Доктор Хаус". 

Уикенд-програма:
От 10 септември (събота) с нов сезон се завръща съботнонеделният сутрешен блок на НоваТВ "Събуди се...". Публицистичното предаване с водещи Мира Иванова и Деян Веселинов ще продължи да се излъчва в запазеното си разписание в програмата на медията - отново всяка съботна и неделна сутрин между 08.00 и 11.00 часа. Напомняме, че до 4 септември (неделя) вкл. всеки уикенд ще продължи показването на нови издания от "Събуди се...", но с намалена продължителност - от 08.00 до 10.00 часа.

От 10 септември (събота) с нов шести сезон се завръща най-гледаният и обичан телевизионен съд в родния ефир "Съдебен спор". Новите издания от емблематичното предаване с водещ Нана Гладуиш, съдии Иван Сотиров и Ирена Александрова и главен редактор Жоро Игнатов ще продължат да се въртят в запазеното си от години насам разписание - всеки съботен и неделен преди обед между 11.00 и 12.00 часа. Напомняме, че до 4 септември (неделя) вкл. на мястото на "Съдебен спор" всеки уикенд между 10.00 и 12.00 часа ще се излъчват игрални филми.

От септември, вероятно 10-ти или 17-ти (събота), с нов сезон се завръща документалното предаване на Teleman, водено от любимите журналистки Даниела Тренчева и Елена Чопакова - "Ничия земя". То ще продължи да се излъчва в запазеното си разписание - всяка съботна вечер между 18.00 и 19.00 часа. Напомняме, че дотогава в същия часови пояс ще продължи показването на повторения с най-доброто от изминалия сезон на "Ничия земя".

От септември, вероятно 10-ти или 17-ти (събота), с нов сезон се завръща най-щедрата и обичана телевизионна игра в България "Национална лотария"! Форматът с водещи Захари Бахаров и Рая Пакова ще продължи да показва нови издания в запазеното си разписание в програмата на НоваТВ - всяка съботна вечер след централната емисия новини, между 19.30 и 20.00 часа. Напомняме, че дотогава в същия часови слот продължава въртенето на специални летни броеве от шоуто, в които ще се показва как спечелените печалби са променили живота на късметлиите, участвали в него. 

От 11 септември (неделя), повторението на епизодите от хитовото романтично шоу "Фермер търси жена" ще се излъчва в ново разписание! Форматът с водещ Диди Тодорова, който в момента зрителите могат да си припомнят всеки неделен следобед между 12.30 и 14.30 часа с по два епизода, от септември ще се върти отново всяка неделя, но вече между 16.00 и 17.00 часа и само с по един епизод. 

Също от 11 септември (неделя) с нов трети сезон се завръща публицистичното предаване "Комбина"! Форматът с водещи Галя Щърбева и Лора Крумова ще продължи излъчването си отново всеки неделен следобед, но вече с намалена продължителност и в нов часови пояс - между 17.00 и 19.00 часа, с издания от по сто и двадесет минути. Напомняме, че 4 септември (неделя) вкл. на мястото на "Комбина" по НоваТВ ще се въртят игрални филми. 

Игралните филми ще бъдат неизменна част от уикенд-програмата на НоваТВ и през септември! Всяка събота такива ще се излъчват между 13.00 и 15.00 часа, между 15.00 и 17.00 часа, между 20.00 и 22.00 часа и между 22.00 и 00.00 часа. В неделя те отново ще бъдат по четири - между 12.30 и 14.15 часа, между 14.15 и 16.00 часа, между 20.00 и 22.00 часа и между 22.00 и 00.00 часа. 

Празнична програма:
По случай двата национални празника, предстоящи през месец септември - денят на Съединението на 6-ти (вторник) и денят на Независимостта на 22-ри (четвъртък), НоваТВ подготвя специална празнична програма.

На 5 и 6 септември (понеделник и вторник) между 12.30 и 14.00 часа ще се излъчат концерти. На същите дати, но от 14.00 до 16.30 часа - игрални филми. Само на 6 септември (понеделник) между 20.00 и 22.00 часа пък ще бъде излъчен български игрален филм.

На тези дати няма да бъдат излъчвани нови епизоди от сериалите "Подли камериерки", "Моята карма" и "Прости ми", а само на 6-ти - и от "Съдби на кръстопът".

1 коментар:

Анонимен каза...

Брагодаря ви за всичко Супер сте

Предоставено от Blogger.