"Твоят мой живот" се завръща на 26 октомври по БТВ

октомври 11, 2016
Само след две седмици в ефира на най-гледаната телевизия БТВ с нов втори сезон се завръща един от най-обичаните и гледани турски сериали
у нас. Новите му епизоди дълго време бяха отлагани, но ето, че дойде моментът, в който те най-сетне започват! Става дума за "Твоят мой живот" (Paramparça), който стартира в българския ефир на 9 ноември 2015 г., а финалът на първия му сезон бе показан на 17 февруари 2016 г. В новия сезон зрителите ще видят нови герои, нови обрати и шокиращи събития! Повече за това на коя дата се завръща любимият на мнозина зрители сериал, в кой часови пояс ще се излъчва и кой друг ще замести - научавате в следващите редове!

В prime-time-а на БТВ предстои да бъде показан дългоочакваният финал на един от най-обичаните турски сериали, излъчвани у нас. "Кварталът на богатите" (MedCezir) приключва! Големият финал на младежката поредица с участието на Чаатай Улусой и Серенай Саръкая в главните роли ще бъде излъчен на 25 октомври, вторник, между 20.00 и 21.00 часа, веднага след централната емисия новини на БТВ и малко преди старта на новия епизод на "Фермата". С щастлив край ли ще приключи сериалът - това ще разберем в последния 137-ми епизод!

Веднага след финала на "Кварталът на богатите" стартира друг изключително хитов у нас турски сериал - "Твоят мой живот" (Paramparça)! Стартът на втория сезон на поредица, чиито главни роли се изпълняват от Еркан Петеккая, Нургюл Йешилчай и Ебру Йозкан, ще бъде на 26 октомври (сряда), между 20.00 и 21.00, като епизоди от него ще гледаме всеки делничен ден. Поредицата ще дели най-гледаното ефирно време заедно с втория сезон на "Фермата" и комедийното предаване "Комиците и приятели", излъчващо се само в петък. Напомняме, че вторият сезон на "Твоят мой живот" бе насрочен да започне на 3 октомври (понеделник), но поради големия интерес към "Кварталът на богатите" и бунтът на зрителите, от БТВ решиха да отложат старта му до приключването на модерната поредица. В новите епизоди на "Paramparça" участие ще вземе Баръш Фалай, който само до преди ден сме гледали в "Кварталът на богатите", а по средата на сезона, след смъртта на Гюлсерен (Нургюл Йешилчай), към сериала се присъединява и Шукран Овалъ, която ще играе ролята на Айше. "Твоят мой живот" продължава излъчването си в Турция всеки понеделник, където в момента се върти третия му и вероятно последен сезон, който обаче не постига очакваните и задоволяващи рейтинг-резултати. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.