Вторият сезон на "Кварталът на богатите" - от 5 юли по БТВ

- на 4 юни (понеделник) ще се излъчи големият финал на най-гледания сериал в момента у нас - "Част от мен" (Kaderemin Yazildigi Gun).
Последният епизод ще се излъчи по БТВ в обичайното разписание на мелодрамата - от 20.00 до 21.30 часа, когато ще бъде показана серия №92;

- от 5 юли (вторник) в ефир със своя втори сезон се завръща младежаката поредица с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая "Кварталът на богатите" (MedCezir). Новите епизоди от хитовата сага ще можем да гледаме всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа само по БТВ.

17 коментара:

Тони Андонов каза...

Колеги, цитирайте си източниците, моля!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Вие цитирали ли сте своите, че ние да цитираме нашите?
Леки и успешни дни! :)

Тони Андонов каза...

Информацията ни е ексклузивна, като в случая няма как да разкрием източниците си. В случая Вие просто сте преписали от нас.

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Щом казвате, така да бъде! Елементарно е да преброиш колко още епизода остават от "Част от мен", да пресмяташ малко накъсаните серии (в България от по 70, а в оригинал от по 120 минути), да научиш датата на финал, а след това съответно и датата на старт на втория сезон от "Кварталът на богатите", БТВ и без това обявиха, че след финала на "KYG" се завръща "Medcezir"... Ние поне по тази система стигнахме до новината, като чрез Вашата статия потвърдихме нашите пресмятания.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

davi popitam ne6to imateli informaciq dali bliski te meseci 6te davat noviq sezon na ЧЕРНИЯ СПИСАК po nova tv....... i drugo imali nov sezon na po4ti zakono seriala ako ne mojete li da kajete za6to??????

Тони Андонов каза...

За Вас сигурно е елементарно, но аз специално не следя сериала, за да го направя. Другото което е, според мен е грешно да се пресмята по този начин. Личната кореспонденция с медиите не е излишна. Радвам се, че с нашата статия сте си потвърдили съмненията, но както казах - цитирайте си източниците! Лек ден!

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Точно защото сме гледали "Част от мен" преди излъчването му в ефир и знаем до кой епизод са стигнали от БТВ, направихме тези изчисления, които се оказаха верни. Очевидно не е грешно да се пресмята по този начин, след като изчисленията ни са правилни... Иначе ние неведнъж сме кореспондирали с PR-ръководството на БТВ, от което сме черпили доста информация за някои от предишните ни статии (като например тази: http://www.serialiofbg.eu/2016/01/blog-post_13.html), но в случая явно Вие сте ни изпреварили. Източник в случая е логичният ни ум и скорошните изявление на БТВ, а Вашата статия (ако визирате нея като източник) само потвърди неговите разсъждания.

Тони Андонов каза...

Стига с тези "логични" изчисления и оправдания. По тази логика като нищо могат да съкратят последните епизоди и да не излязат точно толкова, колкото Вие сте ги нарязали. Неправилно е да твърдите, че тази система е вярна. Като преписвате ни цитирате и точка. Още доста преди Бтв да обявят, информирахме ние първи за старта на втори сезон на "Кварталът на богатите". Стига вече оправдания.

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Когато вие цитирате източника на "статиите си", тогава и ние ще го направим! Нали знаете - каквото повикало, такова се обадило!

Тони Андонов каза...

Обяснихме Ви нещо за източниците си, но вече няма с какво да се оправдаете и се започна със заучените фрази. Приключвам дотук, защото с Вас никога човек не може да излезе на глава и все Вие сте правите. Смешно е да се оправдавате с това, с което ми излизате сега.

Анонимен каза...

Здравейте незная защо и двата блока се карате аз харесвам повече Сериали в бг и стига сте се карали омрьзна ни от тези караници и защо се одвинявате един друг Стига моля ви престате Лека вечер

Админ каза...

До Тони Андонов:
Здравейте,
Много се вживявате, карайте го по-леко! В крайна сметка читателите се интересуват не кой пръв е дал дадена информация и кой е източникът, а дали тя е вярна. В случая не можете с нищо да докажете, че сме преписали от Вас, както твърдите! Очевидно в случая изчисленията ни са се оказали верни, в това спор НЯМА и това е по-важното! Вие не можете да ни казвате кое е грешно и кое правилно, ние преценяваме за нас това! Ние не Ви се бъркаме в работата, не го правете и Вие! Не знаем какво повече искате от нас вече, нали сте по-четени, не беше ли това проблемът преди няколко месеца?! И един съвет - когато няма как да докажете нещо, не пишете глупости и не бъдете сигурни в това, което мислите! Ние отдавна сме разбрали, че от Вас не трябва да се преписва...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Само това ли ви е информацията от БТВ? Ами всички "закупени" сериали за които съобщавате по ваше усмотрение ли ги казвате?

Анонимен каза...

" Иначе ние неведнъж сме кореспондирали с PR-ръководството на БТВ, от което сме черпили доста информация за някои от предишните ни статии (като например тази: http://www.serialiofbg.eu/2016/01/blog-post_13.html), но в случая явно Вие сте ни изпреварили."

Май рубриката "Закупени в България" ,не е много достоверна,а е само за да имате четения?Маля кажете от къде научавате за закупените сериали,защотото вече се съмнявам,че ги пишете па ваша преценка.

Админ каза...

До 13 и 14 коментар:
Здравейте,
БТВ и НоваТВ никога не биха разкрили своите закупени сериали. В случая информацията ни е напълно достоверна и е от други, вътрешни източници, като например дубльорите на сериалите (хората, които ги озвучават) и други. Но подобно на конкурентите ни, в случая не можем да назовем конкретно имена и сайтове, подобно на тях. В случая изискват от нас неща, които те не правят, а уж целта на двата блога е една и съща.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

До Сериали в бг и Теленовелес
Здравейте и двата Блока както вече казах моля ви престанете и Господин Тони от Теленовалес Стига престанете да обиждате Сериали в бг аз сьм много Недоволна От вас вие и блокьт ви вече прекарявате и стига сте се заяждали с хората хората си правят труда а вие ги обиждате засрамете се и си налейте акьл в главата а вие сериали в бг моля ви да ми простите че преди доста време ви окопирах блока и се заяждах с вас за един Сериал Немски Медикоптер 117 извинявайте че ви казвах глупости аз не харесвам този сериал и моля Диема никога вече да не изльчва този сериал защото е един скучен сериал а Аз сьм фен на вас и не се ядосвайте Заради Теленовелес моля ви Вие сте моят любим блок и аз на вас вярвам Приятен ден

Анонимен каза...

Здравейте незнам защо се карате недейте да се карате
И Аз сьм човека който обиждах Турските и Индийските сериали
Извинявам се за всичко на всички и моля ви простете ми
Кой каквото изка ще гледа и харесва
Каквото искате си гледайте и пишете
Ваша работа
Моля ви
Отсега нататък няма да обиждам Никой сериал
Само Дързост и красота и Медикоптер 117
И Тайните на времето не стават за нищо
Лек ден

Предоставено от Blogger.