"Три пъти Ана" - нов латино сериал тръгва по Диема Фемили

Време е да стартират и другите обявени предавания на НоваТВ, които са част от новата стратегия на медията, а именно - два сезона в един!
През втората половина от есенния телевизионен сезон медията е подготвила както изцяло нови и непознати за България предавания, така и добре познати такива, завръщащи се с нови сезони. Медията предстои да стартира музикалния формат "Пееш или лъжеш", който заедно с кулинарното предаване "BakeOff" са непознати за страната ни, а с нови сезони ще се завърнат "Аз обичам България" и "Мис Пепеляшка". По Диема Фемили пък се задава стартът на премиерен и съвсем нов латиноамерикански сериал, който започва след по-малко от месец, както и напълно ново предаване. Повече подробности за стартовите дати на предаванията по НоваТВ и стартът на новия сериал по Диема Фемили, разбирате в по-долните редове, където Ви очакват приятни изненади!

Да започнем с НоваТВ, чиято програма през ноември определено ще бъде много по-разнообразна от сегашната!

От 3 ноември (четвъртък) в ефира на медията стартира "Пееш или лъжеш" - новият музикален проект за фалшиво пеещи. Пилотната серия на риалити формата ще бъде излъчена от 21.00 до 22.00 часа в ефира на НоваТВ, като тя ще се изправи в пряка битка срещу поредния епизод на "Фермата" по БТВ.

Според последна информация, която ние от екипа на СЕРИАЛИ в България не потвърждаваме, големият финал на десетия сезон на риалити формата "ВИП Брадър" ще се излъчи в петък, 11 септември, като победителят в юбилейния сезон на предаването ще бъде избран в продължение на три часа - от 20.00 до 23.00 часа, само по НоваТВ. 

От 14 ноември (понеделник) ще се излъчват двучасови издания на музикалния формат "Пееш или лъжеш". Предаването с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще започва в 20.00 часа и единствено в понеделник ще продължава до 22.00 часа. Обобщаваме, че след 14 ноември (понеделник) епизоди от предаването ще бъдат предавани само в понеделниците. 

От 14 ноември (понеделник) епизоди от риалити сериала "София ден и нощ" ще се излъчват вече и в понеделник от 22.00 до 23.00 часа. Напомняме, че в момента епизоди от сериала се излъчват от вторник до петък, между 22.00 и 23.00 часа, като това ще остане така до 10 ноември (четвъртък) включително.

На 15 ноември (вторник) е стартът на другото премиерно предаване в ефира на НоваТВ - кулинарното шоу "BakeOff". Стартът на предаването ще бъде от 20.00 часа, като епизоди от него ще гледаме във вторник и сряда от 20.00 до 21.00 часа. Това означава, че освен на 15 ноември, когато е стартът на кулинарното шоу с водещи Алекс Раева и Рафи Бохосян, епизод от него ще има и на следващия ден - на 16 септември, в същия часови слот - между 20.00 и 21.00 часа.

От 17 септември (четвъртък) пък стартира вторият сезон на предаването "Мис Пепеляшка". То ще се излъчва в ефира на НоваТВ всеки четвъртък, между 20.00 и 21.00 часа, когато по една нова известна личност ще се впуска в селския начин на живот. 

На 18 септември (петък) още едно предаване се завръща с нов сезон - "Аз обичам България"! Стартът на премиерния сезон на предаването ще се състои от 20.00 до 22.00 часа, като епизоди от него ще гледаме единствено в петък, в по-горе упоменатия часови слот. 

Епизоди от втория сезон на българския сериал "Откраднат живот" ще продължат да се излъчват до месец декември. Сериалът няма да променя дните и часа си на излъчване, като и през ноември епизоди от него ще гледаме от вторник до четвъртък от 21.00 до 22.00 часа.

Преминаваме към програмата на Диема Фемили, която през ноември също е подготвила изненади - нов латино сериал и ново предаване!

На 31 октомври (понеделник) ще бъде излъчен последният 172-ри епизод от повторението на латино сериала "Триумф на любовта" (Triunfo del Amor). Последният епизод ще можем да проследим в обичайния час на излъчване на сериала - от 13.30 до 14.30 часа, като той ще бъде повторен на 1 ноември (вторник) от 09.30 до 10.30 часа.

Считано от 1 ноември (вторник) в ефира на Диема Фемили стартира премиерен латино сериал. "Три пъти Ана" (Tres Veces Ana) е новото заглавие, което се завърта в ефира. Сагата е с участието на Анджелик Бойер, Себастиан Рули и Давид Сепеда, като епизоди от нея ще се излъчват всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, по един 45-минутен епизод дневно. Повторения на "Три пъти Ана" също ще бъдат предлагани, като те стартират на 2 ноември (сряда) и ще се позиционират всеки делничен ден от 09.30 до 10.30 часа. "Три пъти Ана" е съвсем нов сериал, който стартира в Мексико през 2016 година, и все още се излъчва. 

На 16 ноември (сряда) ще се излъчи последният епизод от повторението на турския сериал "Забраненият плод" (Ask-i Memnu) с Къванч Тътлату и Берен Саат. Той ще бъде показан без промяна в часовия си слот - между 15.00 и 16.00 часа, в ефира на Диема Фемили.

Веднага на следващия ден, от 17 ноември (четвъртък), стартира ново предаване - "Чия е сватбата?". То ще се излъчва всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа, веднага след епизода на "Три пъти Ана", с повторения от 18 ноември (петък), всеки делничен ден между 10.30 и 11.30 часа, отново по Диема Фемили.

4 коментара:

Анонимен каза...

Щом имате връзка с телевизиите попитайте кога ще започнат "Сезонът на черешите" и "В очакване на слънцето".Докажете,че контактувате с тях.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Това, че имаме връзка с тях, не значи, че знаем всичко. Всъщност те самите дори не знаят кога ще започнат тези сериали, пък камоли ние. Никога досега не са издавали такава информация и няма да го направят и сега. Ако ще и 100 пъти да ги питаме. Не разбираме каква е тази съмнителност във всичко...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

''В очакване на слънцето'' ще бъде позициониран в ефира на bTV през лятото (така знам, а дали е истина, предстои да разберем).

Анонимен каза...

Имате ли информация дали Диема ще продължи Великолепния век и кога можем да очакваме първи сезон на Кьосем султан в бг ефир. Благодаря предварително.

Предоставено от Blogger.