"Законите на съдбата" стартира от 2 април по Диема Фемили

От месец април в ефира на Диема Фемили предстои да настъпят някои промени. След като стартира сериалът "Войната на розите" (Gullerin Savasi),
ротиращ се всеки делничен ден от 22.30 часа, изненадите в ефира на медията продължават! От април там ще имаме възможност да проследим нов индийски хитов сериал, повторение на един от най-обичаните турски сериали в родния ефир и завръщането на любимите романтични саги през уикедните. Определено от следващия месец програмата на Диема Фемили няма да бъде никак скучна за верните фенове на турските и индийските сериали, а какви актуализации предстоят тогава, научавате сега!

Индийският сериал "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) предстои да покаже своя финал още тази седмица. Последните два кулминационни епизода на поредицата, постигнала изключителен успех в ефира на Диема Фемили, ще бъдат показани в неделя, 27 март в добре познатия на всички часови слот - между 18.00 и 20.00 часа, веднага след поредния епизод на "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и малко преди старта на поредните два епизода от "Чучулигата" (Calikusu). "Пътеки към щастието" приключва с 398 епизода след близо година излъчване в ефира на Диема Фемили, а за тези, които са пропуснали последните два епизода, ще бъде предложено и повторение - то ще се излъчи в четвъртък, 31 март, от 09.30 до 11.30 в ефира на Диема Фемили.

Веднага след финала на "Пътеки към щастието", зрителите ще могат да се насладят на още една хитова лента от Боливуд. Считано от 2 април (събота) в ефира на Диема Фемили се завърта "Законите на съдбата" (Yeh Rishta Kya Kehlata Hai), като епизоди от сериала ще бъдат ротирани всеки уикенд между 18.00 и 20.00 часа, с по два едночасови епизода. Повторения на епизодите от събота и неделя на "Законите на съдбата" също ще бъдат предлагани. Тях ще можем да гледаме всяка сряда и четвъртък, считано от 6 април. Те ще се позиционират от 09.30 до 11.30 часа, малко преди старта на "Бон Апети", като в сряда ще се повторят двата епизода от събота, а в четвъртъците - епизодите от неделя.

"Закони на съдбата" стартира в Индия през 2009 г., когато се радва на изключително голям успех. Поредицата е на StarPlus, където все още продължава излъчването си и до момента е показал над 2000 серии. Епизодите са по 30 минути, като у нас два епизода ще бъдат сливани в един. В новата поредица участие ще вземат Хина Кхан, Каран Мехра, Рохан Мехра, Ашноор Каур, Уманг Жайн, Алок Нат ("Цветовете на любовта"), Сандееп Мехта, Ксхитие Жог, Аншул Пандей и други. Историята разказва за Найтик и Акшара, които живеят съвместно в Удайпур. Те са съпруг и съпруга и са изключително привързани един към друг. Действието ни принася 10 години по-късно, като историята изцяло се фокусира върху децата на Найтик и Акшара - Накш и Наира.

Продължаваме към следващите промени, които предстоят от април по Диема Фемили. На 18 април (понеделник) ще бъде излъчен последният 121-ви епизод от премиерната теленовела "Непростимо" (Lo Imperdonable). Финалът на сагата с Иван Санчез ще бъде излъчен в обичайния за сериала часови слот - от 15.00 до 16.00 часа, веднага след епизода на "Триумф на любовта" (Triunfo del Amor).

На мястото на "Непростимо" Диема Фемили ще стартира повторение на един от най-обичаните турски сериали, давани в България - "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Сериалът, включващ в каста си звезди като Къванч Татлъту, Берен Саат, Небахат Чехре, Хазал Кая, Селчук Йонтем и други, стартира от 19 април (вторник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 15.00 до 16.00 часа само в ефира на Диема Фемили. Освен 45-минутните епизоди, които ще бъдат предлагани "премиерно" в делничните следобедни часове на медията, ще бъдат позиционирани и повторения на излъчените серии. Те започват веднага на следващия ден - 20 април (сряда) и ще се излъчват от понеделник до петък от 08.00 до 09.00 часа.

Приключваме с новостите в ефира на Диема Фемили с новината, че премиерната сага с Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит - "Чучулигата" (Calikusu), ще покаже своя финален епизод. Той ще се състои още в началото на месец април и ще се излъчи от 20.00 до 22.00 часа в събота или неделя, където можем да гледаме мелодрамата отскоро. След "Чучулигата" програмата на Диема Фемили от 20.00 до 22.00 ще придобие стария си вид, като в този слот вече ще се излъчват романтични игрални филми.

9 коментара:

Анонимен каза...

Какъв е по народност?
Индийски, турски, латино-американски или...?

Анонимен каза...

Здравейте! Индийски ли е?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Все още не разполагаме с информация, но най-вероятно сериалът е индийски. Следете блога за повече информация в следващите часове!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Какво става с рубриката "Турските актьори 24/7? Много жалко ако имате проблеми с публикуването й.Това беше любимата ми рубрика.

Анонимен каза...

Да, сериала е индийски, познава се по оригиналното заглавие ;)

Анонимен каза...

Охх на всички турски сериали знаете епизодите, а на Пътеки към Щастието - не! Епизодите са 398, 405 са плюс новите от тази година, който няма да се излъчат..... За толкова неща не информирахте като повторението на "Триумф на любовта", а като разгеле информирате , е пълно с грешки! Поправете се малко , не знам вината в кой е , в админа или в лъжливата информация, с която разполагате!

Анонимен каза...

Здравейте Може ли да попитате Диема Фемили дали ще продьржат Полският сериал Медици моля моля моля моля моля моля моля ви и ако може ги попитайте Дали някога ще изльчат Немският сериал Лекар в планината моля моля моля моля моля а искам да ви попитам защо Бтв спира някой сериал и започва Друг защо не го продьржават а го спират защо си играят с зрителите а кога свьршва Мама готви най добре Поздрави

Анонимен каза...

Индийски е

Анонимен каза...

Чучулигата свършва на 9 април

Предоставено от Blogger.