"Войната на розите" започва от 14 март по Диема Фемили

Диема Фемили подготвя за зрителите си изключително приятна изненада през първия пролетен месец март! По дамската медия от
семейството на Nova Broadcasting Group предстои да започне излъчването на един от най-харесваните и успешни сериали на турската телевизия KanalD "Войната на розите" (Gullerin Savasi)! Поредицата с участието на Дамла Сьонмез ("Една любовна история") и Баръш Кълъч ("Огледален свят") в главните роли предстои да направи премиерата си в българския ефир само след месец - на 14 март (понеделник)! Премиерната турска лента ще се позиционира всяка делнична вечер между 22.30 и 23.30 часа в ефира на Диема Фемили!

Стартът ѝ ще наложи промяна в излъчването на последните епизоди от в момента даващата се хитова мелодрама "Чучулигата" (Calikusu)! Считано от 19 март (събота) поредицата с участието на Фахрие Евджен ("Листопад") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век") ще се излъчва вече всяка съботна и неделна вечер между 20.00 и 22.00 часа, с по два епизода дневно и четири седмично. Така в ефира на Диема Фемили, бил доскоро "Домът на турските сериали", вече ще се излъчват два премиерни турски сериала и то не кои да е, а едни от най-хитовите такива в южната ни съседка!

Ето за какво се разказва във "Войната на розите" (Gullerin Savasi): това е разказ за две много различни момичета. Гюлфем (Джанан Ергюдер) се е родила в много богато семейство и в детството си тя не е изпитвала лишения, живеейки в разкош. Другата главна героиня е дъщерята на прислугата Гюлру (Дамла Сьонмез). Двете  момичета са почти на една възраст и като малки са общували и са били приятелки. Бащата на Гюлру много обича дъщеря си и желае тя бъде щастлива и успешна, но не може да ѝ даде нищо, освен безграничната си бащина любов. Една история за пътя на двете момичета в живота и в любовта, изпълваща сериала с един необикновен и особено поучителен смисъл.  Сериалът "Войната на розите" дава отговор на много въпроси, главния от които е, че не в парите се крие щастието и че любовта не може да се купи с никакви материални средства!

"Войната на розите" (Gullerin Savasi) започва излъчването си в Турция на 8 юли 2014 г. по KanalD, излъчвайки се първоначално всеки вторник през летния телевизионен сезон и постигайки изключително високи рейтинги. През есента телевизията премества позиционирането на сериала си всяка съботна вечер, където запазва доста добрите си резултати през цялото си излъчване. Първи сезон приключва на 13 юни 2015 г., а втори започва три месеца по-късно - на 5 септември. Големият финал на проекта бе показан преди броени дни - на 6 февруари. Както знаете от рубриката ни "Какво гледат в Турция?", "Войната на розите" бе един от най-гледаните сериали всяка събота вечер, като неведнъж се е изкачвал на първото място по гледаемост в този ден. Имало е периоди, в които е бил със сравнително немного добри рейтинги, но като цяло преобладаващият му е успех е бил голям. Освен Дамла Сьонмез и Баръш Кълъч, останалите роли в сериала са поверени на Ийт Киразджъ, Серджан Бадур, Атила Шендил, Берк Яйгън, Зейнеп Кьосе, Фейза Чивелек, Тургай Танюлкю, Мелтем Памиртан, Аслъ Ичьозю, Пънар Афшар, Гюзин Акън, Уур Кърал, Мюнире Апайдън и други. Продуцентската компания на проекта е Medyapim.

3 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Shte mi e interesno da procheta koi turski seriali sa izlucheni u nas,kolko na broi sa i koi sa bili nai-gledanite

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте,
Ще имаме предвид молбата Ви! :)
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.