Какво да очаквате това лято от СЕРИАЛИ в България?

Месец юни вече настъпи, времето все повече се затопля, дните стават все по-дълги, телевизиите в България и в Турция показват
кулминационните епизоди на своите сериали и издания на своите предавания. По всичко личи, че лятото чука на вратите ни и е на път да дойде! Ние, от СЕРИАЛИ в България, подготвяме някои изненади за Вас - нашите читатели, през следващите горещи месеци, за които разбирате сега!

Преди да обявим какво да очаквате от нас през лятото, разберете кога ще приключат всички проекти и рубрики на блога, които бяха водени през вече отиващата си пролет!

На 11 юни, следващата събота, ще бъде финализиран изключително успешният трети сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2016 г.! Тогава ще стане ясно кой от петимата финалисти, борещи се вече трети ден за заветната титла - Ибрахим Челиккол, Йозге Йозпиринчи, Кадир Доулу, Мехмет Акиф Алакурт и Хатидже Шендил, ще се окичи с нея след тримесечна оспорвана надпревара. Досега, само три дни след началото на финалното онлайн-гласуване, своя фаворит подкрепиха над 150 анонимни потребители, като се очертава именно третият сезон на "Любима турска звезда" да бъде най-успешен от всички досега. От днес до четвъртък във фейсбук-страницата ни Ви очакват специални изненади, всеки ден посветени на един от петимата финалисти. Кой е Вашият фаворит и подкрепихте ли го вече? Ако не сте, можете да го направите чрез онлайн-гласуването вдясно от статията, както и в официалния сайт на формата! 

Ден след финала на "Любима турска звезда 2016", на 12 юни (неделя), ще бъде публикуван финалният епизод №80 (120) от най-успешния проект на СЕРИАЛИ в България, създаван досега - "Ифет": Продължението! През изминалите пролетни месеца прочетохте финалните писмени серии от последния трети сезон на изключително успешния ни проект, чиято страница в блога ни от март 2015 досега, юни 2016 г., е посетена над 33 000 пъти (в сравнение с тази на "Огнено сърце": Продължението - над 30 000). Благодарим на всички стотици наши читатели и фенове на "Ифет", които и през трети сезон четоха разказите от продължението на сериала всяка събота и неделя! Очаква ни изключителен финал...

Две рубрики предстои да покажат своите сезонни финали - това са двете нови, които започнаха през вече отиващата си пролет и на които заложихме изключително много. Рубриката, в която само при нас разбирате кои турски сериали предстои да гледаме у нас - "Закупени в България", ще приключи изключително успешния си първи сезон на 15 юни (сряда), когато ще бъде публикувано издание №14. Очаквано, тази наша поредица постигна изключителен успех през изминалите три месеца, като най-четените издания от нея бяха тези, в които обявихме за закупуването на "В очакване на слънцето" (близо 1200 четения), "Никога няма да се откажа" (над 1400 четения), "Черни пари и любов" (близо 1300 четения), "Отново любов" (над 1100 четения), "Мълчаливите" (над 1100 четения) и "Любов под наем" (над 1700 четения). Интервютата с участниците в първия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г. пък приключват на 17 юни (петък), когато ще можете да прочетете такова с голямата победителка в него - за съжаление, вече починалата звезда Пратюша Банерджи от "Малката булка" (Balika Vadhu), която си отиде от този свят по изключително нелеп начин в началото на април т. г. 

А сега нека се насочим към това, което предстои да се случи със СЕРИАЛИ в България през междинния летен сезон! През него, подобно на изминалите години, няма да се публикуват рубрики всеки ден, както през основните есенни и пролетни сезони, като няма да се организира онлайн-състезание или да се води продължение на сериал. Въпреки това обаче това лято програмата на блога се очертава изключително силна, тъй като ще заложим на най-любимите Ви рубрики...

И през летния сезон продължават всекидневните обновявания на новите издания от най-дългата и най-четена наша рубрика в момента - "Какво гледат в Турция?"! С началото на издание №116 на 21 юни (вторник) обаче графиките към рейтингите на сериалите ще бъдат с изцяло променен дизайн с тематични летни елементи, като от тях вече ще можете да разбирате рейтингите на новите летни проекти, започващи съвсем скоро в южната ни съседка. Освен тази промяна, през летния сезон в изданията на "Какво гледат в Турция?" предстоят и още, но повече за тях ще научите своевременно. 

Като споменахме за новите летни сериали в южната ни съседка, започващи съвсем скоро, няма как това лято да пропуснем рубриката ни "Турция представя...", в която тепърва всеки вторник предстои да научавате всички подробности около новите проекти, които ще нажежават още повече горещите вечери в южната ни съседка и повечето от които вероятно ще бъдат превеждани с български субтитри в интернет. Както можете да се досетите, новите издания от "Турция представя..." ще се публикуват отново всеки вторник.

Интервютата с участниците в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г. продължават! Те ще се публикуват и през лятото всеки четвъртък до 28 юли вкл., когато ще можете да прочетете последното такова с последния осемнадесети участник, а именно с големия победител във формата, чието име ще стане ясно само след седмица - на 11 юни (събота). От 4 август (четвъртък) с нов втори сезон се завръщат двойните интервюта в блога, които миналата година постигнаха изключителен успех. И тази година Ви очакват изключително интересни и ексклузивни изповеди на любимите Ви екранни двойки от хитовите проекти, въртящи се в южната ни съседка или у нас. 

На 25 юни (събота) с нови издания от третия си сезон, който започна в началото на пролетния сезон, но след шест издания бе прекратен по технически причини от нашия екип, се завръща една от най-харесваните наши рубрики - "Любопитно"! Последните осем броеве от поредицата Ви очакват всяка събота през летния сезон. А на 26 юни (неделя) с нови издания се завръща и другата ни изключително успешна поредица, която също бе прекъсната през пролетта поради технически причини - "Турските актьори 24/7"! Издания от нея ще можете да четете отново всяка неделя през лятото!
_________________________________________________________________________________

Такава ще бъде лятната програма на СЕРИАЛИ в България! Накратко - очакват Ви ежедневни обновявания на "Какво гледат в Турция?", нови издания от "Турция представя..." всеки вторник, последни интервюта с участниците от "Любима турска звезда 2016", а след това двойни такива всеки четвъртък, "Любопитно" всяка събота и "Турските актьори 24/7" всяка неделя! През есенния сезон сме подготвили изключително интересни изненади и изцяло обновена програма, включваща напълно ново онлайн-състезание, ново продължение на сериал, нови рубрики и нови сезони на вече познати такива! Очаквайте... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.