Тина Дута: "Приличам много на героините ми Ичха и Митхи"

Здравейте, приятели! Петък е, 3 юни, и продължава пролетната рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! За последно прочетохте такова със класиралата се на четвърто място във формата участничка Авика Гор от хитовете "Малката булка" (Balika Vadhu) и "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), а тази дванадесетото ще бъде с класиралата се на трето място в проекта и отпаднала на финала участничка - Тина Дута! Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 27 ноември 1986 г. в индийския град Колкота. В момента е на 29 години, зодия стрелец. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2005 г., когато е на 21 години, въпреки че прави дебюта си на големия екран в популярен филм, когато е едва на 5 години. През 2008 г. се включва с главна роля в големия хит "Моята карма" (Uttaran), изигравайки ролята на живота си - добрата и състрадателна Ичха, превърнала се за отрицателно време в любимка на зрителите. В този сериал, излъчващ се вече почти две години всеки делничен следобед у нас по НоваТВ, се снима до началото на миналата година, когато той приключва с над 1500 показани епизода. Да започваме с интервюто!

Как те избраха за ролята на Ичха в "Моята карма"?
След "Koi Aane Ko Hain" телевизия Colors предложи името ми за сериала. За прослушването обаче не можех да отида до Мумбай и самите продуценти ме посетиха в Калкута. Това си беше чист късмет!

Оприличаваш ли себе си с героинята, която играеш?
Много. В истинския живот съм същата. Винаги жертвам себе си, особено когато става дума за приятелите ми. Майка ми винаги ми се кара заради тази моя черта. Ако приятелите ми поискат нещо, аз просто им го давам. Каквото и да направи Ичха, го прави, за да спаси някого. Това е истинско приятелство.

Както знаем, няма и година откакто си в тази индустрия, а конфликтите между теб и Рашми Десаи (Тапася) вече са започнали. Можеш ли да ни кажеш нещо повече?
Няма нищо подобно! Това са само клевети и клюки. Ние сме много близки приятелки и постоянно поддържаме връзка. Допитваме се една до друга относно това какво да облечем, дори. С Рашми в никакъв случай не сме в лоши отношения. Това, че ползваме две отделни съблекални, в никакъв случай не означава, че не сме приятелки, напротив. 

Не е ли вярно, че проблемите са започнали с появата на Нандиш Сандху? Може би тогава приятелството ви започна да горчи?
И други са ме питали това, мислят, че и двете имаме някакви чувства към него. Стига вече, няма нищо подобно! Нандиш ми е много добър приятел. Истината е, че в момента те двамата имат повече сцени заедно, аз снимам с други и заради това не се засичаме много.

Скоро обаче ветеранът в телевизионната индустрия Harsh Chhaya хвърли някои обвинения към теб в пресата...
Това беше грешка на самите медии. Обадили са му се и са му казали, че съм го клеветила. Но никой не е казвал и една лоша дума за него, особено аз. А след това ми се обадиха и казаха, че той е говорил против мен. Сигурно им е повярвал. Той отдавна упражнява тази професия, вероятно е станало някакво недоразумение. Не го обвинявам.

При това положение, не ти ли е мъчно, че точно в изгрева на кариерата ти нямаш подкрепата на актьор от такъв ранг?
Не, не е така. Вярно е, че подкрепата на по-възрастите е важна, но мисля, че мога да се докажа с работата си сама. Това наистина беше просто недоразумение, старши актьорите от моя екип ме обожават.

Какво послание ще пратиш на феновете си?
Обичам ви, приятели, бъдеще щастливи и гледайте "Моята карма"!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 10 юни! То ще бъде с младата Сара Кхан, позната у нас чрез ролята си в хита "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai) и класрала се на второ място! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.