"Турските актьори 24/7" (51): най-доброто от изминалата година

септември 20, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 20 септември, неделя, и днешното петдесет и първо издание от най-харесваната от Вас наша рубрика "Турските актьори
24/7" ще бъде по-различно от останалите до момента публикувани петдесет. Тази седмица броят на поредицата ще бъде специален, защото утре, 21 септември (понеделник), тя навършва една година от началото на издаването си! Миналата година - 2014-а, на тази дата стартира една от най-успешните за СЕРИАЛИ в България наши рубрики, която за отрицателно време събра стотици верни фенове и през най-силните ни периоди - пролетта и есента, отчиташе хиляди четения седмично. Причината за това бе единствена - единствено "Турските актьори 24/7" Ви информира за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимите Ви звезди от турските сериали в българското интернет-пространство възможно най-точно и подробно. За мнозина от Вас вероятно неделята се е превърнала в един от любимите Ви дни от седмицата, именно защото точно в този ден вече в продължение на година рубриката продължава да се публикува. Досега, в издадените вече точно 50 издания, новините около любимците Ви са общо близо 800! Днес, в специалното петдесет и първо, предстои да Ви припомним най-интересните, скандални и ексклузивни от тях, които определено не оставиха никого от Вас безучастен! Време е да започваме!

1) В първия брой на "Турските актьори 24/7" от 21 септември (неделя) 2014 г. най-интересната новина за всички читатели безспорно бе тази, че Серенай Саръкая от сериалите "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" за първи път проговори пред медиите относно причините за края на връзката ѝ с бившия ѝ екранен партньор в "Medcezir" Чаатай Улусой. Тогава чаровната блондинка разкри пред всички, че двамата са се разделили заради огромния натиск, полаган върху тях от журналистите и папараците на различни издания, които не си оставили на спокойствие да покажат един на друг емоциите си. Въпреки това, Серенай сподели още, противно на слуховете, че двамата по време на снимачния процес на "Кварталът на богатите" са били в отлични приятелски отношения. Какво се случва в момента ли - двамата поеха различни посоки в животите си, но останаха в добри отношения.

2) В шестото издание на "Турските актьори 24/7" от 26 октомври (неделя) 2014 г. най-скандалната новина бе, че турската актриса, позната у нас чрез ролята си в криминалната драма "Край или начало", бе осъдена на 10 месеца лишаване от свобода заради употребяване и разпространение на наркотични вещества. Тогава брюнетката, съкрушена от чутото в съда, сподели пред медиите единствено, че не е приемала такива в Турция, а в Амстердам, и категорично опроверга това, че е била разпространител. Очевидно обаче обжалването на присъдата се е оказало успешно, тъй като месеци по-късно, както отново писахме в издание на "Турските актьори 24/7", чаровницата бе заминала за Париж, Франция, където се установи с половинката си и реши да започне на чисто живота си. 

3) През ноември миналата година - 2014-а, се проведоха традиционните годишни световни телевизионни награди "Еми". На тях, за първи път в историята на турското кино, номинирана в категорията "най-добра актриса" бе турската чаровница от сериалите "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" Туба Бююкюстюн за ролята си на Мелек в закупения у нас криминален хит "20 минути" (20 dakika). За съжаление любимата турска звезда на България за изминалата 2014 година не успя да се пребори с конкуренцията тогава, но въпреки това фактът, че бе номинирана сред най-добрите актриси в цял свят, е показателен, че талантът на вечно усмихнатата брюнетка, известна и с благотворителната си дейност, е безграничен и заслужава поклон! За това Ви информирахме в единадесетото издание от "Турските актьори 24/7" на 30 ноември (неделя) 2014 г. 

4) В началото на тази година, в издание №17 на "Турските актьори 24/7", стана ясно кой ще бъде екранният партньор на мега-звездата Мерием Узерли ("Великолепният век") в новия ѝ сериал! На 25 януари (неделя) Ви информирахме, че не кой да е, а също толкова популярния, колкото самата нея - Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание", "Голямата лъжа") ще се включи с главна роля в новия обещаващ проект на арабската продуцентска компания "o3". Тази новина развълнува всички фенове на харизматичния актьор, класирал се на второ място във втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г. Наскоро обаче, отново в издание на "Турските актьори 24/7", Ви информирахме, че екипът на поредицата, чийто старт многократно бе отменян, е замразил всичко по работата ѝ. Преди броени дни обаче, противно на това, от StarTV, по която телевизия се спекулираше, че ще се излъчва сериалът с Мерием и Мурат, пуснаха рекламата си към новия телевизионен сезон, на която присъстват и самите те. Ще следим всичко по въпроса и в най-скоро време ще Ви информираме официално каква ще е съдбата на новия дългоочакван проект!

5) През изминалите зимни месеци турските зрители бяха истински развълнувани от завръщането на любимката им Хазал Кая ("Забраненият плод" и "Огледален свят") на екран! На 31 декември м. г. бе пуснат първия трейлър към новия ѝ обещаващ сериал "Марал" (Maral) по телевизия TV8. В него тя си партнира с младата надежда на турското кино от сериалите "Времето лети" и "Великолепният век" Арас Булут Иймемли. Поредицата започна в началото на месец март т. г., като постигна добри за по-малко гледания си канал и именно заради това скоро ще се завърне с нов втори сезон. В началото на месец февруари и по-точно на 1-ви, в издание №18 от "Турските актьори 24/7", обаче стана ясно какви бяха хонорарите на двамата любимци на зрителите. За един епизод от "Марал" по време на първия сезон Хазал е взимала по 40 000 турски лири, а Арас - по 50 000. Очаквайте скоро в изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" информация за това кога ще започнат новите епизоди от "Марал"!

6) Може би най-спекулираният слух през изминалата пролет бе, че изключително популярната турска актриса Берен Саат е бременна! През март т. г. в медийното пространство в южната ни съседка бяха разпространени всякакви потвърдени и непотвърдени, официални и неофициални информации за бременността на чаровницата, класирала се на второ място в първия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2014 г. Сред една от версиите на жълтата преса, която ние отразихме в 24 издание от "Турските актьори 24/7", бе, че мега-звездата от сериалите се е била подложила на процедурата "инвитро" в чужбина и именно заради това имало голямата възможност тя да роди близнаци. Сега, половин година по-късно, коремът на Берен нито е набъбнал, нито тя официално е съобщила, че е бременна, а това означава само едно - че не е. Какво най-вече потвърждава това, предстои да разберете след малко! 

7) За всички вече е ясно, че любимците им от турските сериали не се занимават само с актьорско майсторство, а имат и други интереси. В издание №27 от "Турските актьори 24/7" стана ясно, че сред тях е чаровната Бергюзар Корел от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", която през април т. г., заради любовта си към кулинарията и по-скоро към сладкарството, отвори своя собствена малка пекарна, в която тя и екипът ѝ и до днес предлагат на жителите на истанбулския квартал Джихангир от запазената марка на красивата брюнетка - био-курабийките ѝ, за които още от преди това най-верните ѝ фенове в социалните мрежи знаят след споделените от нея снимки на това как ги приготвя у дома. Напомняме, че това бе една от най-големите мечти на Бергюзар, които тя сбъдна. В момента малкото ѝ заведение се посещава от стотици нейни фенове всеки ден, като Корел е повече от щастлива. 

8) През април т. г. българка имаше късмета да се снима с един от най-известните млади турски актьори Чаатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите"). Тя обаче не беше коя да е, а една от авторките в екипа на приятелите ни от Теленовелас Новини, информираща за всичко ново около любимите латиноамерикански актьори у нас - Стаси Иванова! Самата тя сподели тази вълнуваща случка в страницата на колегите ни в социалната мрежа фейсбук, където уточни, че докато се е разхождала с компанията си на екскурзия във френската столица Париж, изведнъж е видяла Чаатай, докато е чакала автобуса им пред кметството. Тогава всички изтичали и го помолили да се снимат заедно, като той с удоволствие се съгласил. Стаси добави, че Улусой се е държал много учтиво и мило с тях. За това Ви информирахме в брой №28 от "Турските актьори 24/7", а снимката можете да си припомните вляво! 

9) В нощта между 11 и 12 април т. г. на бял свят се появи първородния син на изключително известната актриса Йозгю Намал ("Милост")! Тогава стана ясно, че чаровницата, която допреди това беше част от журито на риалити-формата "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz), даван по TV8, е родила бебето в необичайна обстановка, а именно - в собствения си дом. Самата тя сподели, че раждането се е случило по време на нашумялия в последно време метод "хипноза" под ръководството на личния ѝ гинеколог. Естествено, след това, Йозгю и мъникът са били настанени в болница, за да не изникнат усложнения в състоянието им. Дни след като роди, Йозгю сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира заедно с малкото си бебче, която разтопи сърцата на феновете ѝ. Всичко това стана ясно за читателите на СЕРИАЛИ в България в 29 издание на "Турските актьори 24/7". 

10) В края на април т. г., както Ви информирахме в издание №30 от "Турските актьори 24/7", едни от най-известните и обичани от зрителите млади надежди на турското кино Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") и Керем Бурсин ("В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и "Въпрос на чест" (Seref Meselesi)) се снимаха заедно в рекламна кампания на известна турска марка. Именно тогава в медиите бе разпространена сензационната новина, че на снимачната площадка на рекламните клипове между двамата е пламнала любов и че те имат връзка. За това загатнаха и близки до чаровниците, което още повече заинтригува както турските медии, така и феновете на любимците. Първоначално, те съвсем естествено избраха да прикрият отношенията си и да не говорят за това пред журналистите, но през изминалото лято, докато почиваха в съседна Гърция, според техни фенове и ясни снимки двамата са се държали за ръце и са показвали доста близки отношения. 

11) В края на миналата 2014 г. една от най-харесваните млади актриси в южната ни съседка Пелин Карахан ("Мечтатели" и "Великолепният век") роди първия си син, който кръсти Али-Демир. Чак в средата на месец май т. г. обаче тя показа лицето му на целия свят, публикувайки в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира със малкия чаровник. Този фотос, който отразихме в издание №33 от "Турските актьори 24/7", буквално разтопи от умиление последователите на чаровницата, повечето от които дори намериха сериозна прилика между майката и сина ѝ, изразяваща се в очите, носа и устните им. Седмици след това Пелин заяви, че въпреки първоначалните си планове да се посвети единствено на сина си през следващата една година, тя вече няма търпение да се завърне на екран. Скоро след това обаче тя промени мнението си и заяви, че поне към този момент няма намерението да се завръща на снимачната площадка. 

12) В края на месец май т. г. брак сключиха двама от най-харесваните турски актьори - Хатидже Шендил, позната у нас чрез ролите си в "Дила" и "Черни планини", и Бурак Саяшар, известен в България от сериалите "Малки жени" и "Черни планини". Двамата любимци на турските зрители се врекоха във вечна любов на 29 май (петък), като бляскавата сватба, на която присъстваха и редица светски и популярни личности, бе отразена от рубриката ни "Турските актьори 24/7" в тридесет и петия ѝ брой. На бракоцеремонията си Хатидже и Бурак впечатлиха всички с елегантните си визии и страхотния избор на облекло, като тогава те разкриха и защо са избрали точно датата "29" за сватбата им - защото са се запознали на 29 октомври преди пет години и защото Бурак е предложил брак на Хатидже в 19.29 часа. След сватбата им двамат заминаха на около светско пътешествие, снимки от което не пропуснаха да споделят с феновете си в социалните мрежи. 

13) В началото на месец юни т. г. стана ясно, че турската мега-звезда Берен Саат ще изиграе главната роля в стартиращия в началото на предстоящия месец октомври най-обещаващ и дългоочакван нов сериал тази есен "Кьосем султан" (Kosem Sultan)! След многото слухове, според които знайни и незнайни други актриси трябваше да пресъздадат образа на единствената султанка, управлявала Османската империя, преди три месеца официално стана ясно, че именно звездата от сериалите "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно" ще я изиграе. Тогава стана ясно, че тя ще се включи в поредицата чак с началото на десетия ѝ епизод, тъй като в първите ще бъде проследен живота на Кьосем, докато е била малка. За хонорара, който Саат ще получава за играта си в своеобразното продължение на "Великолепният век", се изписа много, като все още не е ясно точно колко ще бъде той. Информирахме Ви за това в издание №37 от "Турските актьори 24/7". Повече информация за това кога ще започне "Кьосем султан" очаквайте през следващите седмици в изданията на рубриката ни "Турските актьори 24/7"!

14) В края на месец юни т. г. в турското интернет-пространство бе пусната същинска бомба! Известната турска дизайнерка Башак Дизер тогава сподели в профилите си в социалните мрежи скандално послание, гласящо, че тя и половинката ѝ - изключително известния турски актьор Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето"), са сключили брак! Тази новина, която отразихме в 38 брой от "Турските актьори 24/7", шокира всички фенки на чаровния актьор, класирал се на първо място във втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., които изпаднаха в паника, че мечтата на техния живот вече е заета и те нямат никакъв шанс някога да я сбъднат. Малко след това обаче Башак сподели в профилите си в социалните мрежи, където пусна "бомбата", че се е пошегувала с всички и че все още двамата с Къванч нямат брак. Наскоро обаче стана ясно, че по време не почивката им в тузарския курорт Бодрум, тя често е отваряла пред Татлъту темата за брака. 

15) Изминалото лято бе изключително горещо! В началото на месец юли т. г. на почивка в Лондон заминаха двама от най-известните турски актьори от сериалите - младата Синем Кобал ("Малки тайни") и любимецът на зрителите Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), за които още от изминалата зима се спекулира, че имат връзка. На връщане от ваканцията си в столицата на Англия обаче турските папараци най-сетне заснеха доказателства за това, че между блондинката и брюнета е пламнала любов. Тогава, на лондонско летище, двамата показаха изключителна близост един с друг и се целунаха, като естествено този сензационен момент бе запечатан от журналистите и бе разпространен в цялото медийно пространство в южната ни съседка като безспорно доказателство, че между Синем и Кенан има връзка! От тогава двамата вече не крият толкова, колкото преди това отношенията си и отскоро дори се спекулира, че ще се женят. За това Ви информирахме в брой №40 от "Турските актьори 24/7". 

16) В края на по-миналия месец юли може би най-известната германска актриса в Турция Вилма Елес роди! Любопитното е, че чаровната блондинка, която у нас познаваме чрез отрицателната ѝ роля на Каролин в изключително успешната семейна драма "Времето лети", стана майка на близнаци - едно момче и едно момиче! Тя и щастливият им баща Керем Джьоюш за първи път зърнаха личицата им на 22 юли т. г., като раждането се е състояло в една от най-добрите клиники в Чикаго, САЩ. Още в деня на раждането на близнаците в интернет-пространството изтекоха сензационни снимки на щастливото вече четиричленно семейство, които умилиха цяла Турция. Седмици след това Вилма снима фотосесия в домашна обстановка, на която позира с двете бебета и на която се виждаше, че е чаровницата доста бързо е свалила качените по време на бременността килограми и че отново е в перфектна форма. За това Ви информирахме в издание №43 от "Турските актьори 24/7". 

17) Най-голямата трансформация във визията на звезда от турски сериал през изминалата една година се състоя също през изминалото лято! В средата на миналия месец август най-известната турска актриса Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце"), победила в първия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2014 г., подстрига дългите си коси и вече е с нова много къса прическа, а за това Ви информирахме в издание №47 от "Турските актьори 24/7"! Това обяви самата тя преди седмици в профилите си в социалните мрежи, качвайки снимки на новата си визия. Тогава феновете ѝ веднага предположиха, че любимката им е направила тази сериозна промяна във външния си вид заради нова своя роля. Малко след това обаче самата Бююкюстюн отхвърли това и заяви, че е дарила косата си на организация, правеща перуки за деца, болни от рак. ПОКЛОН ПРЕД ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ТУБА ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА Ѝ ПОСТЪПКА! 

18) В края на месец август брак сключиха две от най-харесваните популярни личности, занимаващи се с изкуство в южната ни съседка! На 24 август чаровната актриса Мерве Болуур ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг") и обичаният певец Мурат Далкълъч, се ожениха по време на пищна сватбена церемония, на която присъстваха редица известни личности от турското медийно пространство, като за това Ви инфромирахме в издание №48 от "Турските актьори 24/7". Тогава стана ясно, че сватбеният подарък на Мурат за съпругата му Мерве е бил комплект от диамантени бижута, струващ 50 000 паунда! Напомняме, че от началото на т. г. двамата бяха разделени, като повече от неочаквано и за самите тях, и за роднините им, и за приятелите им, и за феновете им се събраха отново заедно в началото на лятото и организираха сватбата си само два месеца след това. Да пожелаем  на Мерве и Мурат щастлив семеен живот! 

И така, това бяха 18-те най-интересни, ексклузивни и скандални новини за изминалата една година, откакто "Турските актьори 24/7" се публикува! През изминалите дванадесет месеца отразихме две сватби, три раждания, много любовни връзки, рекордни хонорари, напускания на актьори, завръщания, дела, нови роли, промени във визиите, приятелства, хобита, изповеди, пътувания, почивки и още много други! Заради нестихващия интерес към рубриката ни, която всяка седмица постига небивал брой четения на всяко едно от до момента публикуваните си петдесет издания, тя продължава с пълна сила да се публикува отново всяка неделя. Поредицата се завръща към стария си и добре познат формат на публикуване от следващата неделя, 27 септември, когато отново ще Ви очакват най-актуалните и любопитни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите. Коя е новината, която най-много Ви развълнува, впечатли или шокира през изминалата година?

Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 21 септември, ще бъде публикувано издание №77 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 22 септември, ще можете да прочетете втория за сезона и двадесет и осми подред брой от "Турция представя...", в който ще Ви запознаем с новите сериали тази есен по StarTV. В сряда, 23 септември, пък идва ред на второто за сезона и тридесет и пето подред издание от "Музиката от турските сериали", което ще е посветено на музиката от ретро-сериала "Клетва" (Yemin). В четвъртък, 24 септември, ще бъде публикувано осмо двойно интервю с екранна двойка от сериал, което ще е с младите Хазар Ергючлю и Танер Йолмез от хита "Кварталът на богатите". В петък, 25 септември, ще можете да прочетете втория за сезона и шестнадесети подред брой от "Успехът на...", в който ще разгледаме успеха на "С Русия в сърцето" по света. В събота, 26 септември, пък идва ред на второто за сезона и шестнадесето подред издание от "Любопитно", в който ще Ви запознаем с турските актьори-ветерани. И в неделя, 27 септември, ще бъде публикувано издание №52 от "Турските актьори 24/7"! 

6 коментара:

Анонимен каза...

Защо повтаряте една и съща информация ? :)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не повтаряме, а припомняме най-интересните новини от изминалата една година, като както виждате, отразяваме какво се е случило след тях, какъв е било развитието им. Именно това е специалното на днешното издание от "Турските актьори 24/7", то е обзорно и отразява най-интересното от предишните 50 издания. Нещо като равносметка на изминалата година.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Не знам какво печелите от откровени лъжи и заблуждаваща информация!
По първата точка, Серенай Саръкая не е признавала за никаква любов, защото в родината и и умрелите разбраха че всичко в което свързваха имената и с това на Чаатай си беше един рекламен цирк! Това което призна само ден преди финалната серия, беше че нямала любов!В момента е с Керем Бюрсин, като вероятно връзката им датира още от февруари, когато снимаха първата си обща реклама! Преди няколко дни излязоха и техни снимки, където се вижда че вървят хванати за ръка, та с това отговарям и на точка ви 10!
По втората ви точка- къде се върнахте да дъвчете Туба Буйюкюстюн за римейка и, като тя има съвсем прясно завършен сериал, а и излезе новина, че ще снима игрален филм в който ще си партнира с Мат Дилън!
За шестата ви точка отново обичайните жълти предъвквания от години, е ли е бременна Берен или не е- нали претендирате да информирате? Аз като ви прочета освен дезинформация и откровени измислици друго не виждам!
Точка седем просто нямам нерви да я коментирам- Бергюзар била отворила пекарна....Боже!
По точка 8- истината е, че с Чаатай се е снимала в Париж ученичка от Кърджали, която по това време е била с класа си на екскурзия във френската столица!Та каква Стаси Иванова, каква ваша колежка?!???Лъжете безобразно!
По точка 14 Башак Дизер не е споделяла че се е пошегувала, а че профилът от който е пусната "новината" за женитбата и с Къванч е хакнат от седмици!

"И така, това бяха 18-те най-интересни, ексклузивни и скандални новини за изминалата една година, откакто "Турските актьори 24/7" се публикува!" Ще кажа само едно- горките хора които ви четат и ви вярват!

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Вижте, не ние си измисляме новините, позоваваме се на турски медии, доказали се през годините. Нещата много бързо се променят и е ясно, че нещо, което е казано миналата година по това време (визираме за Серенай), сега може да е съвсем различно. Именно и заради това сме уточнили датата или месеца на публикуването на всяка една от новините. А за какъв римейк на Туба говорите? Знаем за последния ѝ сериал "Черни пари и любов", спокойно. И новината за новия ѝ филмов проект ще отразим, само че в следващото издание на "Турските актьори 24/7", тъй като тазседмичното е специално. За Чаатай и Париж - именно Стаси Иванова от екипа на Теленовелас Новини е едно от момичетата, снимало се с него, самата тя качи снимката в профила на ТН във фейсбук през пролетта! Не знаем вече дали тя е със съученичките си от Кърджали, както твърдите Вие, или не, както сте прочели, такова нещо не сме писали. За Берен мислим, че недвусмислено отдавна сме отразили, че НЕ е бременна и именно новината, че ще се снима в "Кьосем султан" е факт за това, както сме споменали и в статията. За Башак не знаем, това е информацията от сайта, на който се позоваваме предимно (Sacit Aslan). Ние НЕ лъжем, а се позоваваме на турски сайтове, пък доколко е вярна тяхната информация, не можем да се ангажираме. Факт е обаче, че 99% от написаното е истина и това се е потвърждавало с времето.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Пълни глупости! И не ви е срам да ги повторите, че и 99% били истина... майко мила!
А конкретно с Париж няма как да ви е Стасито намесена там, просто няма, защото момичетата бяха ученички от кърджалийско училище!Девойчето е на 15 години!Репортерката ви, ама някой друг път!
И като е излязла друга новина за случай за който сте писали, къде ви е опровержението и поправката? Пак казвам- в нито една турска медия не е излизало нищо такова че Серенай да е признавала че е имала връзка с Чаатай пък камоли неща от сорта кой им бил виновен за раздялата!
Горките ви читатели!

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Отново казваме, че не си измисляме новините и се позоваваме на 100% на турски сайтове, даже го споменахме в предишния си отговор! Именно Стаси е едно от момичетата на снимката, в това сме абсолютно сигурни, даже доколкото помним е второто момиче отдясно наляво, не броейки това с отрязано лице!!! Винаги сме следели всичко около даден случай, който сме отразили, и при развитие по въпроса и него сме отразявали, спрете да говорите, без явно да знаете и да сте ни чели! Относно Чаатай и Серенай - това беше написано в медията, която уточнихме в предишния си отговор, и това сме отразили миналата година, в това сме 100% сигурни, в случая Вие грешите! Спрете да се заяждате за неща, които не са верни!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.