"Турските актьори 24/7" (47): от 17 до 23 август 2015 г.

август 23, 2015
Привет, приятели! Неделя е, 23 август, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и седмо издание от най-харесваната рубрика
на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 17 до 23 август 2015 г., любимците Ви се забавляваха децата си, получаваха нови роли в сериали, биваха номинирани на престижни награди, хвалеха половинките си, променяха коренно външния си вид, почиваха си и готвеха преди началото на новия сезон, влизаха бързо във форма след раждането, подаряваха скъпи подаръци на половинките си, влизаха в болници, отказваха да говорят пред журналистите и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Вече близо година и половина турският актьор Халит Ергенч отсъства от телевизионния екран, като за последно се снима в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), където изигра главната роля - тази на султан Сюлейман. Очевидно през цялата си почивка той се е отдал на семейството си, защото наскоро бе заснет от турските папараци да се забавлява заедно със сина си Али на един от най-известните аквапаркове в южната ни съседка "Aqua Toy City". Баща и син бяха забелязани от зорките погледи на журналистите докато се спускаха по една от пързалките във водния комплекс. На папараците им направи впечатление, че Халит е много грижовен към малчугана и докато са се забавлявали не го е изпускал нито от око, нито от ръцете си. Напомняме, че малкият Али е плод на любовта между Ергенч и актрисата Бергюзар Корел, които си партнираха в хита "1001 нощ". 

2) В момента усилено текат снимките на новия обещаващ филмов проект "Всичко от любов" (Her Sey Asktan), чийто продуцент е известният актьор Йозджан Дениз ("Млечният път", "Имението с лозите" и "Черна роза"). Главните роли в него се изпълняват от млади и добре познати на зрителите актьори - Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич"), който за последно се снима в приключилия сериал на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), и Ханде Доандемир, която у нас все още не сме гледали на екран, но интернет-потребителите я познават чрез тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken), както и от провалилата се криминална драма на ATV от миналата пролет "Раджон" (Racon). Наскоро обаче Йозджан Дениз е имал конфликт с младата брюнетка, след като папараци я уловили апетитно да похапва от шоколадов фонтан, въпреки че тя трябвало да се въздържа от подобни изкушения, за да не качи килограми и да изглежда перфектно за ролята си. 

3) Турската актриса Берак Тюзюндач, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в сериалите "Езел" и "Край или начало", се завръща на екран тази есен! Съвсем скоро зрителите в южната ни съседка предстои да гледат отново любимката си, която ще вземе роля във втория сезон на историческия сериал "Въглехидрати" (Filinta), излъчващ се по националния канал TRT1. В него Берак ще пресъздаде образа на бруталната и красива жена-воин Фарах. Именно за нея отскоро екзотичната актриса е започнала курсове по бойни изкуства, езда и стрелба в Измир, за да се представи възможно най-добре на снимачната площадка. Напомняме обаче, че Тюзюндач преди близо две години участваше в най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" и вече има опит в този жанр, така че няма да ѝ е трудно да изиграе новата си роля. 

4) Преди повече от месец приключи един от най-успешните турски сериали, създавани някога - "Черни пари за любов" (Kara Para Ask). Въпреки че вече показа финала си, успехите му все още не спират. Доказателство за това е номинирането Енгин Акюрек, който изигра главната роля в него - тази на комисар Йомер, за най-добър актьор на престижните международни награди "Seoul Drama Awards" тази година. Любимецът на милиони зрителки по света ще се изправи срещу сериозна конкуренция в лицето на други известни актьори от цял свят, сред които Едриън Броуди и Теранс Хауърд от САЩ, Сунг Жи от Корея, Шахуа Ма от Китай и Флориан Лукас от Германия. Награждаването ще се състои на 10 септември традиционно в Сеул, като победителят ще бъде избран от международното жури. Междувременно младата актриса Йозге Гюрел от тийн-хита "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) пък е сред номинираните за най-добра актриса. Да пожелаем успех на Енгин и Йозге! 

5) Младата надежда на турското кино Мерве Болуур изненадващо обяви, че ще се завърне на екран с нова роля съвсем скоро! Чаровницата, която утре, 24 август (понеделник), ще сключи брак с известния турски певец Мурат Далкълъч, който е известен и като актьор, за последно участвал в провала на StarTV от изминалата есен "Изтрий началото" (Sil Bastan), сподели това с феновете си в социалните мрежи, оповестявайки, че се готви за нова своя роля. Очаква се тя да бъде в сериал с работно заглавие "Две в едно" (Ikisi Bir Arada), чиито снимки вече тайно са започнали, който да направи премиерата си като повечето останали през предстоящия месец септември. Най-вероятно обаче от утре снимачният ѝ процес ще бъде временно спрян, тъй като Мерве и Мурат предстои да прекарат медения си месец, който сигурно ще продължи до края на месец август. Следете изданията на "Какво гледат в Турция?" през следващите седмици за повече информация! 

6) В началото на септември премиерата си в арабския свят ще направи втората част на световно-известния филм "Аз, проклетникът" (Despicable me), който вече се върти по кината у нас. В южната ни съседка Турция бестселърът ще върви под името "Миньоните" (Minyonlar), като любопитна подробност е, че едни от озвучителите му ще бъдат турската актриса Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно") и съпругът и певец Кенан Доулу. Наскоро една от най-известните светски двойни в южната ни съседка даде специално интервю по повода, като пред журналистите Кенан сподели, че вече знае и какво е да се работи с професионалисти като съпругата му. Хвалбите му към нея продължиха, като той добави, че тя е най-добрата актриса в родината им и всеки, който има шанса да се докосне отблизо до таланта ѝ, може да научи много неща от нея. 

7) Туба Бююкюстюн се подстрига! Наскоро една от най-харесваните турски актриси, позната у нас от сериалите "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", е променила коренно визията си до неузнаваемост, отрязвайки дългата си и красива черна коса. Самата тя преди дни сподели в профилите си в социалните мрежи първите си снимки с новата фризура, на които ясно се вижда вече късата ѝ коса. Феновете ѝ веднага заподозряха, че Туба, която за последно участва в приключилата криминална драма на ATV "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), се е подстригала заради своя нова роля, но малко след това тя отрече тези техни предположения и сподели, че сама е решила да промени външния си вид. След това стана официално ясно, че Бююкюстюн, известна и с благотворителната си дейност, се е подстригала, за да дари косата си за направата на перуки за онкоболни деца. Поклон пред Туба за благородната ѝ постъпка! 

8) В момента усилено се работи по един от най-обещаващите нови турски сериали през идващия телевизионен сезон - "Майската кралица" (Mayis Kralicesi). В него главната роля ще бъде поверена на младата надежда на турското кино Ямур Танръсевсин, която у нас все още не сме гледали на екран, но интернет потребителите познават чрез ролята ѝ в тийн-хита на KanalD "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken). Стана ясно и какъв хонорар ще вземе чаровницата за ролята си в новия проект - 40 000 турски лири епизод, докато във "В очакване на слънцето" е взимала едва по 5000, а в другия проект с нейно участие - "Татко ми каза" (Bana Baba Dedi) - по 20 000. Вече е ясен и екранният партньор на Ямур в новия сериал - също друг млад актьор Ахмет Олун Сюнеар. Очаква се "Майската кралица" да направи премиерата си или в края на годината, или в началото на следващата по ShowTV. 

9) Туба Бююкюстюн, която както разбрахте в новина №7 се подстрига много късо наскоро, винаги е била една от модните икони в южната ни съседка, която всички следват. Преди дни нейната далеч по-малко популярна колежка Шебнем Дьонмез, която у нас в момента гледаме в ролята на Суде от хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), също отряза косите си и се подстрига много късо, като от блондинка премине към отбора на брюнетките. Наскоро самата Шебнем сподели снимка на новия си имидж в профилите си в социалните мрежи, на която позира със съпруга си Йондер Тиряки и на която освен с променена прическа, се забелязва и че е сравнително отслабнала. Вижте новата визия на Дьонмез в вдясно! 

10) Младата надежда на турското кино Неслихан Атагюл, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", за последно се отдава на почивка преди началото на новия дългоочакван сериал с нейно участие "Черна обич" (Kara Sevda), който предстои да направи премиерата си през предстоящия месец септември по турската телевизия StarTV. Наскоро чаровницата, която в новия си проект ще си партнира със също изключително известния актьор Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век"), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира, готвейки палачинки за закуска в кухнята си. Неслихан изглеждаше повече от щастлива и усмихната, като впечатление на феновете ѝ направиха не само кулинарните ѝ заложби, а и тениската ѝ, която бе с надпис "Wonder Woman" (в превод от английски: чудесна жена). 

11) Както Ви информирахме преди седмици в изданията на "Турските актьори 24/7", германската актриса Вилма Елес, която стана световно-популярна след участието си в успешната семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), миналия месец юли роди първородните си деца - момче и момиче близнаци, в САЩ. Наскоро чаровната блондинка за първи път се снима с двамата в семейна среда, като фотоса можете да видите вдясно. От него, освен близнаците, се вижда, че майката е свалила изключително бързо натрупаните по време на бременността килограми, като самата тя сподели наскоро, че през деветте месеца в чакане на бебетата е качила 19 килограма. Въпреки това обаче сега, само месец по-късно, Вилма отново е в отлична форма. Тя разкри още, че е родила близнаците чрез цезарово сечение. 

12) Миналата седмица, на 14 август, младата надежда на турското кино Синем Кобал отпразнува своя двадесет и осми рожден ден. Празникът чаровната блондинка, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в тийн-хита "Малки тайни" и която за последно участва в приключилия сериал на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), отпразнува в изключително тесен семеен кръг, като подаръкът на нейната половинка и актьор Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") по повода бе повече от впечатляващ - пръстен с диамант. Това много приятно изненада Синем, която искрено благодари на новата си любов. Напомняме, че след като преди месец турските папараци заснеха как Кобал и Имирзалъоулу се целуват на летището в Лондон, двамата вече не крият дотогава дълго пазената си връзка. 

13) Съвсем скоро в Турция започва един от най-дългоочакваните и обещаващи нови сериали този сезон "Черна обич" (Kara Sevda)! Както вече знаете от изданията на рубриките ни "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7", главните роли в него ще бъдат поверени на добре познати и известни на аудиторията актьори - Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит. За образа си в новия проект любимецът на милиони зрителки по света ще трябва да промени външния си вид и да се раздели с... мустаците си, които вече са на четири години! Наскоро Бурак ги е обръснал, като сподели пред свои близки, че се чувства ужасно без тях и някак си гол, защото не може да се познае, поглеждайки се в огледалото. Именно заради това половинката му Фахрие Евджен ("Листопад" и "С Русия в сърцето") наскоро му купила изкуствени такива от чужбина, които били доста ефективни и изглеждащи като истински. Напомняме, че Йозчивит пусна мустаците си първо за ролята си във "Великолепният век", след това ги остави и в "Чучулигата" (Calikusu), а за последно се снима с тях във филмите "Любов като теб" (Ask Sana Benzer) и "Братство" (Kardesim Benim). 

14) Семейството на турския актьор Халит Ергенч тръгна по болници! Причината обаче не е фатална, а е в следствие от лятната ваканция, която близките до екранния султан Сюлейман от "Великолепният век" прекарват. Наскоро братът на любимеца на милиони зрителки по света, който у нас е познат и чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Готова на всичко", е бил ужилен от риба, докато е плувал в морето, заради което е бил приет по спешност в една от най-добрите истанбулски болници. Дни след това, по същата причина и съпругата на Халит Бергюзар Корел, която за последно се снима в хита на ATV "Справедливостта на Кара" (Karadayi) също бе ужилена, но отровата, проникнала в нея, е била по-малка и затова чаровницата успя да стигне до болницата, ходейки и подпирайки се до съпруга си. От болката обаче Корел свали летните си чехли и стигна до лекарския кабинет боса. 

15) Вече са ясни всички нови сериала, които турската телевизия ATV ще предложи на зрителите си от идващия месец септември! Както Ви информирахме досега в изданията на "Какво гледат в Турция?", това са "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) с участието на Дениз Чакър, "Омъжени и яростни" (Evri ve Ofkeli) с участието на Йълдъз Чааръ Атиксой и Сарп Аккая и "Бяла нощ" (Beyaz Gece), в която все още не е ясно кой ще изиграе главните роли. Спекулира се обаче, че те ще бъдат поверени на завръщащата се на екран след години отсъствие Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане") и Биркан Сокулу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"). Наскоро турските папараци заснеха чаровницата да се връща от плаж в Гърция, като не пропуснаха да я попитат дали наистина ще се завърне на екран тази есен. Тя бе лаконична и отказа да им отговори, като сподели единствено, че не желае да я притесняват и не може да говори по въпроса. 

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 август, предстои да прочетете новото седемдесет и трето издание от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват рейтингите на летните сериали за периода от 17 до 23 август 2015 г. и още информация около новите есенни проекти на телевизиите. В четвъртък, 27 август, пък идва ред на двойно интервю с младите надежди на турското кино, все още непознати у нас - Демет Йоздемир и Юсуф Чим, партниращи си в излъчващата се в момента в южната ни съседка лятна мелодрама "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu). В петък, 28 август, ще можете да прочетете последното десето за сезона и двадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултата от двубоя между сериалите "Забраненият плод" на KanalD и "Долината на вълците" на ATV от Турция. И в неделя, 30 август, идва ред на четиридесет и осмия брой от "Турските актьори 24/7"! 

9 коментара:

Мустафашчорикаджистанинкачо каза...

Толкова много чета и пак не ми стига! Браво!!! А Черни Пари За Любов закупен ли е в България? А "Незабравки" (Unutma Beni)?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че статията Ви харесва, стараем се доста, за да бъде публикувана по възможно най-добрия начин! Отдавна се носят слухове, че "Черни пари за любов" е закупен у нас, но все още нямаме официално потвърдена информация или довод, че е наистина. "Незабравки" (Unutma Beni) може би също е закупен, тъй като компанията-дистрибутор, отговаряща за продажбите на в момента излъчващия се многосериен сериал "Прости ми" е същата, която отговаря и за "Незабравки", така че нищо чудно скоро да видим този сериал в ефира на някоя от телевизиите в Nova Broadcasting Group, най-вероятно Диема Фемили, тъй като място в схемата на НоваТВ в момента няма.
Леки и успешни дни! :)

Ади каза...

Ами закупен ли е : İki Dünya Arasında

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Този не е закупен със сигурност.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

По отношение на новина №8 имате грешна информация. Ето линк към канала, който ще го излъчва http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1119535-iste-mayis-kralicesi

Анонимен каза...

Здравейте, вчера ( 23.08.15) Диема Фемили показа финала на Индия: Любовна история, който се излъчваше от 16:00-18:00. Знаете ли, кой сериал ще запълни времето ?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за поправката, статията ще бъде коригирана!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Да, повторение на турския сериал "Великолепният век".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Izvinete a cilek kokusu s aromat na qgodi zakupen li e i ako ne mislite li che shte go zakupqt?

Админ каза...

До 8 коментар:
Здравейте,
О, твърде рано е, за да бъде закупен, ако го видим в България, то ще е минимум след две години, тъй като на опашката чакат още доста други поредици.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.