"На гости на..." (4): Небахат Чехре

Здравейте, приятели! Сряда е, 29 март, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, който още с първите си три броя, в които се разходихме виртуално в къщите на Бурчин ТерзиоулуЗеррин Текиндор и Фахрие Евджен, отчете невероятен успех!
В четвъртото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на може би най-известната турска актриса-ветеран - Небахат Чехре, позната у нас от хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век" и снимала се за последно в "Черни пари и любов" (Kara Para Ask). Първо впечатление на репортерите прави миризмата в дома ѝ. Небахат разкрива, че от години използва освежителя Bill Blass Nude. Посреща журналистите с бананов пай и малинов пай, които споделя, че са любимите ѝ рецепти. Преди интериорът, на гостите ѝ им прави впечатление перфектният ѝ външен вид. Направила е дома си такъв, че когато се прибере след дълъг и уморителен снимачен ден, да отпочине възможно най-добре. Разкрива, че не обича струпването на много вещи на едно място и че предпочита домът ѝ да бъде със семпъл и минимилизиран. Прекарва най-много време на удобното канапе в хола. Любопитно е, че е декорирала няколко къщи на свои близки приятели и че интериорният дизайн ѝ се отдава. Преди често е посрещала гости в дома си, но вече кани по-рядко. 







_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото пето издание от "На гости на..." следващата сряда, 5 април! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Досега никоя няма домашен любимец :(

Предоставено от Blogger.