"На гости на..." (2): Зеррин Текиндор

Здравейте, приятели! Сряда е, 15 март, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, който още с първия си брой, в който се разходихме виртуално в къщата на Бурчин Терзиоулу, отчете невероятен успех!
Във второто издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-аристократичните и харизматични турски сериали Зеррин Текиндор, позната в България чрез ролите си в "Забраненият плод" и "Север-Юг" и снимаща се в момента в "Черна обич" (Kara Sevda)! Тя живее в голям апартамент в квартал Саръйер, намиращ се в европейската част на Истанбул. Сутрин става рано за снимки, а вечер се прибира късно, защото е била в театъра. Споделя, че са изминали поне седем година, откакто е заживяла тук и че това е вторият ѝ дом след преместването ѝ от Анкара в Истанбул. Когато се нанесла, апартаментът бил в отлично състояние, но пожелала да боядиса стените му в бежово. Покрай работата ѝ със сина ѝ Хира прекарвали доста малко време заедно, като заради това тя наела този апартамент, в който създала арт-кътче, което да ги сплотява повече. Домът е голям 210 кв. м. Състои се от четири стаи, две бани, кухня и хол. Зеррин добавя, че е създала декорацията и обзавеждането на дома си така, че навсякъде да се чувства като в арт-студио. Вниманието в хола винаги е концентрирано към голямата плазма в дъното му, тъй като любимото занимание на нея и сина ѝ било гледането на филми. За Текиндор при избора на жилище важен фактор била тишината, за да може да се наспива спокойно. 








_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото трето издание от "На гости на..." следващата сряда, 22 март! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

Харесвам Зеррин и домът й е стилен. На кого ще сме на гости в следващото издание?

Unknown каза...

И аз я харесвам!

Предоставено от Blogger.