"На гости на..." (1): Бурчин Терзиоулу

Здравейте, приятели! Сряда е, 8 март, честит празник на всички дами! Днес започва новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...",
в чиито издания всяка сряда ще Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, даващ заявка за още по-големи изненади!
В първото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните турски актриси Бурчин Терзиоулу! Тя живее в къща от 250 квадратни метра, която разполага с хол, кухня, кабинет и тоалетна на долния и с баня и огромна спалня + гардеробна на втория етаж. Двата етажа на къщата са свързани от черна метална стълба, а на втория етаж има голяма тераса с гледка към градината и басейна. Бурчин е живяла преди в квартал Kucuk Bebek (в превод: Малкия Бебек), но от няколко години насам вече живее тук. "Дълго време търсих имот, който да бъде далеч от огромния градски трафик. Благодарение на един приятел я открих и я наех. Още щом влязох за първи път, много ми хареса! Влюбих се в спокойната уличка, на която се намира. Вече много рядко шофирам, защото има всичко в близост до къщата. От друга страна пък съм много близо до Бебек, на пет минути с кола", споделя Бурчин, сервирайки закуска и кафе на журналистите. 




_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото второ издание от "На гости на..." следващата сряда, 15 март! Занапред ще имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.