"На гости на..." (3): Фахрие Евджен

Здравейте, приятели! Сряда е, 22 март, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, който още с първите си два броя, в които се разходихме виртуално в къщите на Бурчин Терзиоулу и Зеррин Текиндор, отчете невероятен успех!
В третото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-красивите турски актриси, определяна като "турската Моника Белучи" - Фахрие Евджен, позната у нас от хитовете "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" и снимаща се в момента в "До живот" (Olene Kadar). Тя живее в квартал Истинйе, намиращ се в европейската част на мегаполиса Истанбул. Разказва с чаша кафе в ръка, настанила се върху дивана в хола, че по-рано е живяла заедно със семейството ѝ в къща в азиатската част на града, но след като завършила средното си образование и започнала кариерата си на актриса, наела сегашния си дом от семеен познат брокер. Жилището на Евджен е мезонет с площ от 240 квадратни метра, като на първия етаж се намират холът, кухнята, три спални, банята и килерът. Актрисата споделя, че сама е декорирала дома си и е избирала мебелите. Спряла се на серия от IKEA. Смесва модерната визия в мезонета с антики, сред които е картина на кафтана на Шехерезада. Целият дом е пълен с ароматни свещи и декоративни фигури на слонове. 





_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото четвърто издание от "На гости на..." следващата сряда, 29 март! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.