Нови случаи на заразени с коронавирус актьори

Поредни случаи на заразени с коронавирус актьори в Турция! Кои са звездите, дали положителни проби за COVID-19 през последните няколко дни, и ще спрат ли снимачните процеси на сериалите с тяхно участие? Научавате в настоящия материал.


След като по-рано миналата седмица Бурак Серген бе диагностициран с коронавирус и хоспитализиран в частна болница след влошаване състоянието му, още двама негови колеги от снимачната площадка на "Неверният" (Sadakatsız) се оказаха положителни. Това са Мелис Сезен и Алп Акар ("Нашата история"), изпълняващи две от поддържащите роли в тоталния хит на KanalD. Заради масовото тестване на целия екип и временното замразяване снимките на сериала нов епизод тази сряда, 21 април, няма да бъде излъчен. Състоянието на Мелис и Алп е добро.


Шевкет Чорух от "Опасни улици" (Arka Sokaklar) също е болен от COVID-19. 47-годишният актьор, с когото наскоро публикувахме интервю, прекарва заболяването сравнително леко в домашни условия.


Сред заразените с коронавирус звезди в Турция е и Гонджа Вуслатери. Провокативната актриса, позната в България с ролите си в "Малки тайни" (Küçük Sırlar) и "Майка" (Anne), оповести лично с типичния си ироничен изказ новината за заболяването си в профила си в социалната мрежа Instagram. 


Нихат Алтънкая също се оказа заразен с COVID-19. 41-годишният актьор, когото у нас сме гледали в хитове като "Двама завинаги", "Мелодията на сърцето", "Листопад", "Незабравима", "Справедливостта на Кара", "Кварталът на богатите" и "Висше общество", е дал положителен тест за новия вирус. За щастие, колегите му от снимачната площадка на сериала с негово участие "Разузнаване" (Teşkilat) са отрицателни и така снимките му продължават без прекъсване. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.