Есра Билгич ще партнира на Уур Гюнеш в нов сериал

Непосредствено след финала
на последния сериал с участието на Есра Билгич - "Рамо" (Ramo) миналата седмица, стана известно следващото заглавие, в което тя ще се снима. Една от най-известните турски актриси през последните години, чиято звезда изгря в историческата драма феномен "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul) през 2014-а, ще се завърне на екран на есен. В кой сериал?


Есра Билгич е подписала договор с продуцентска компания Gold Film за участие в новия ѝ проект с работно заглавие "Земи без закони" (Kanunsuz Toprakları). Така 28-годишната красавица ще си партнира с не по-малко популярния си колега актьор Уур Гюнеш, за когото отдавна е известно, че ще изпълни главната мъжка роля в новия сериал. "Земи без закони" ще се излъчва по турската FOX през новия телевизионен сезон 2021-2022 г.


Напомняме, че освен от "Възкресението на Ертуурул" и "Рамо", Есра Билгич е известна в южната ни съседка още с ролята си в провалилата се драма от 2018 г. "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), в която си партнираше с Толгахан Сайъшман и Хазал Субашъ. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.