Ачеля Топалоулу в интернет-сериал

 Ачеля Топалоулу се завръща на екран! Този път - дигитален. Изключително популярната актриса, позната в България с ролята си на Дефне от романтичната комедия "Любов на инат" (İnadına Aşk), ще вземе участие в новия интернет-сериал "Вълшебна майка" (Sihirli Annem). Той ще се излъчва на новата интернет-платформа в Турция Exxen, чийто старт предстои през януари 2021 г. 

Както информирахме по-рано, с ключови роли във "Вълшебна майка" ще гледаме още известните актриси ветерани Нергис Кумбасар ("Любов под наем"), Ляле Башар ("Морска звезда", "Любов от втори опит", "Новата булка" и "Мистър грешен") и Гюл Онат ("Сезони на любовта" и "Част от мен"). Сериалът ще се състои от два сезона, всеки от който от по 10 епизода.


В "Sihirli Annem" Ачеля Топалоулу ще вдъхне живот на главната героиня Бетюш. Напомняме, че освен от "Любов на инат", актрисата е позната още от сериалите "Булки бегълки" (Kaçak Gelinler), "Мерием" (Meryem) и "Дай Боже всекиму" (Darısı Başımıza). Последната ѝ изява на телевизионния екран бе в комедийното шоу "Смях, смях" (Güldür Güldür) на турската ShowTV. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.