Нергис Кумбасар и Ляле Башар се завръщат на екран

 Нергис Кумбасар и Ляле Башар се завръщат на екран! Две от най-популярните турски актриси ветерани ще си партнират в нов интернет-сериал. Той ще носи заглавието "Вълшебна майка" (Sihirli Annem) и ще се ротира на новата платформа на мастития турски телевизионен продуцент Аджун Ълъджалъ Exxen


"Вълшебна майка" ще се състои от два сезона по 10 епизода (общо 20). Продуценската компания, стояща зад реализацията му, е Süreç Film. На режисьорския стол ще застане Башак Сойсал, а на сценарния - Гамзе Йозер. Освен Нергис Кумбасар и Ляле Башар, участие в него ще вземе още една актриса ветеран - Гюл Онат ("Сезони на любовта" и "Част от мен"). 


Нергис Кумбасар е известна в България с ролята си в "Любов под наем" (Kiralık Aşk), като за последно се снима в провалилото се заглаве "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde). Ляле Башар пък сме гледали у нас в "Морска звезда" (Deniz Yıldızı) и "Любов от втори опит" (Aşk Yeniden). Известна е още от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır) и "Новата булка" (Yeni Gelin), а за последно се снима в "Мистър грешен" (Bay Yanlış)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.