Берк Октай в "Забранената ябълка"?

 Влиза ли Берк Октай в екипа на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)? Именно това твърдят редица медии в южната ни съседка, според чиито сигурни източници популярният актьор води преговори с продуцентска компания MF Yapım за присъединяването си в актьорския състав на хитовата ѝ драма, излъчваща се с четвърти сезон всяка понеделник вечер по FOX. Паралелно с това обаче изниква и въпросът какво се случва с последния сериал, оглавяван от Берк Октай - "Войник" (Savaşçı), който преди месец излъчи последния си заснет епизод и чиято съдба все още не е известна...


Непосредствено след разпространяването информацията за присъединяването на Берк Октай към каста на "Забранената ябълка" (Yasak Elma), продуцентската компания, стояща зад реализацията на военната драма "Войник" (Savaşçı) - Limon Film, излезе с изявление до медиите, че актьорът по-рано е подновил договора си за участие в нея. Последва и излъчването на трейлъра към новия ѝ пети сезон. Който изглежда обаче, че няма да се излъчва в ефира на FOX, който помещаваше от началото си през 2017-а година досега. "Войник" е свален от списъка със сериали в сайта на канала, а според последната мълва той преминава в редиците на KanalD. Подобна бе и съдбата на новото заглавие на същата компания Limon Film - "Грехът на една майка" (Bir Annenin Günahı), който трябваше да се ротира по FOX, но ще стартира по KanalD. 



Близки до Берк Октай, известен в България с ролите си в "Опасни улици" и "Надежда за обич", разкриват, че той гледа топло на отправеното му предложение от MF Yapım за участие в "Забранената ябълка" (Yasak Elma). Ако финализира преговорите си с подписване на договор, той ще трябва да плати неустойка на предишните си работодатели от Limon Film. Но също така и ще си партнира за втори път в кариерата си с Еда Едже, след като преди пет години - през 2015-а, двамата оглавиха романтичната комедия "Състояние на връзката: сложно" (İlişki Durumu Karışık). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.