Серхат Теоман става мениджър

 Серхат Теоман става мениджър! Не наистина, а на снимачната площадка. Както можете да се досетите - в сериала "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Изключително популярният актьор става част от постоянния актьорски състав на модерната история, излъчваща се с голям успех всяка неделна вечер в ефира на турската StarTV

Серхат, известен в България с ролите си в "Север-Юг" (Kuzey Güney), "Любов в спешното отделение" (Acil Aşk Aranıyor), "Майка" (Anne) и "Дъщеря ми" (Kızım), ще се превъплъти в новия герой в "Търси мениджъра ми" Серкан. Той ще бъде мениджър, работил преди години в агенция Ego и заминал след това в САЩ. С връщането си в Турция той ще промени равновесието в компанията. Напомняме, че последната изява на Теоман на малкия екран в южната ни съседка бе в драмата "Дете" (Çocuk) от предходния телевизионен сезон. 


  

Междувременно са известни поредните гост-звезди, които ще се снимат със собствените си реални самоличности в "Menajerimi Ara". Това са младата актриса Пънар Дениз от "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin) и "Любов 101" (Aşk 101) и актьорът ветеран Ибрахим Татлъсес. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.