"Любов от втори опит" (Ask Yeniden) - от 16 ноември по БТВ

Един от най-успешните турски сериали за последните години започва в България! Романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) стартира на 16 ноември (петък) в ефира на БТВ, като ще се излъчва всеки делничен ден в слота между 13.30 и 15.00 часа под заглавието "Любов от втори опит", замествайки приключващата ден по-рано - на 15-ти (четвъртък), поредица "Любов на инат" (Inadina Ask). 

"Любов от втори опит" започва излъчването си в Турция преди три години и половина - на 10 февруари 2015-а, въртейки се всяка вторник вечер в ефира на турската FOX. Продуцент е Surec Film, а режисьор и сценарист - Ерсой Гюлер. Още със старта си бележи огромен успех и се превръща в най-гледания сериал за деня, като рейтингите му достигат рекордните 11%. Първият сезон приключва в средата на юни и се състои от 19 оригинални двучасови епизода, а вторият започва три месеца по-късно - през септември 2015 г. Сериалът приключва през юни 2016-а, излъчвайки пълен втори сезон и общо 59 оригинални серии, влизайки в историята на турската телевизия като една от най-успешните романтични комедии, положила основите на жанра в южната ни съседка. 

В главните роли в "Любов от втори опит" ще видим някои от най-известните и харесвани турски актьори - както от по-младото, така и от по-старото поколение. Йозге Йозпиринчджи ("Мечтатели", "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал"), Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг"), Тамер Левент ("Искрите на отмъщението"), Ляле Башар ("Морска звезда"), Тюлин Орал ("Брак с чужденец"), Сема Кечик ("Великолепният век"), Нилай Дениз, Джан Сипахи, Назлъ Тосуноулу ("Опасни улици"), Есин Гюндоуду, Орхан Алкая ("Времето лети" и "Момичето с червения шал"), Илкем Улугюн, Емре Еркан, Мерт Йоджал, Дидем Сойдан и други предстои да гледаме в новия сериал. 

В "Любов от втори опит" ще проследим трогателната и понякога разсмиваща, а друг път разплакваща история на Зейнеп (Йозге Йозпиринчджи) и Фатих (Буура Гюлсой), потърсили щастието в далечна Америка, но върнали се от там с разбити сърца. Двамата се запознават на полета от Ню Йорк за Истанбул, където по време на турбуленция Зейнеп пада в скута на Фатих заедно с 10-месечния си син Селим, от чийто баща е била изоставена в Америка. Изгубили всякаква надежда, кацайки на родна земя, двамата сключват сделка по предложение на Фатих - той да представи Зейнеп за своя жена пред семейството си, което иска да го ожени за досадната Ирем (Дидем Сойдан), а тя да представи Фатих за баща на бебето си пред своето. Ще се превърне ли лъжата им в истина, а сделката в любов? Отговора научавате в епизодите на "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) - от 16 ноември (петък), всеки делничен ден между 13.30 и 15.00 часа по БТВ. 

За никого не е тайна, че "Отново любов" е моят най-любим сериал, затова го препоръчвам на всички, които все още не са го изгледали. Уверявам ви, че няма да съжалявате! За най-нетърпеливите - всички 59 епизода са преведени на български със субтитри от екипа на Bambitoo и можете да ги гледате от тук

Материали, публикувани в блога, свързани със сериала:

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.