Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой: "Не сме романтични"

Здравейте, приятели! Днес е първият четвъртък от последния летен месец август - 6-ти, и от днес рубриката на СЕРИАЛИ в България,
в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с Ваши любими турски актьори и актриси от сериалите, бива освежена и променена... От днес всеки четвъртък до края на лятото предстои отново да прочитате такива, но вече с екранни двойки от най-харесваните турски сериали, излъчващи се у нас и в южната ни съседка. Стартираме с Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой от хита на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), който от септември предстои да се завърне на екран с нов втори сезон! Двамата  наскоро се появиха на екрана в най-успешната романтична комедия за изминалия сезон. Те пресъздават образите на двама млади хора, които се влюбват един друг. Първото си интервю те дадоха за сайта "Hafta Sonu". В него те говорят за новия проект, чието начало съвпадна със седмицата на влюбените, както и за гледните точки за любовта на жените и мъжете. Сериалът "Отново любов", който зрителите чакаха с нетърпение, направи своята първа среща със зрителите на 10 февруари по FOX и с целия си първи сезон постигаше невероятни резултати. Буура Гюлсой изпълнява ролята на Фатих, който още не е изпитал истинска любов досега, а Йозге Йозпиринчи е млада жена, която остава сама с дете на ръцете и която е силна и упорита. Благодарение на Фатих тя отново среща любовта. Оказва се, че двамата актьори много си подхождат един с друг, а тяхната искреност си личи и на екрана. Какво споделят за ролите си двамата актьори, както и още любопитни подробности, прочитате в общото им интервю сега!

За кратко време фрагманите на сериала "Отново любов" постигнаха доста голямо количество гледания. Зрителите очакваха сериала с голямо нетърпение. Как мислите, кое в сериала ще харесат те най-много?
Йозге: Когато гледам телевизия, аз не възприемам "Отново любов" само като работа. Ние запълваме празнотата в сектора, особено в телевизията. И аз не казвам това само защото аз самата вземам участие в този проект. Дори да не играех в него, ако бях видяла фрагманите, щяха да ми харесат и да ми е интересно да гледам. Но разбира се, щях да изпитам малко завист (смее се). Очакванията на зрителите от проекта са високи, историята е обещаваща. Всички отзиви досега са положителни. И фактът, че това се случва още преди да е започнало излъчването, засилва нашата мотивация. Това, което ще се хареса на зрителите и ще ги накара да гледат сериала, са динамиката и приключенията. Мисля, че ще им допаднат и нашите непрекъснати сладки караници, които започват още от момента, в който се срещат Фатих и Зейнеп.
Буура: В сериала "Отново любов" има и романтика, и комедия. Но най-важна е любовната история, която започва необичайно. Това е една топла и много приятна история. Ще разкажем историята на двама влюбени, които преминават през много забавни ситуации. И двамата носят рани от предишните си връзки. Но започват такава игра, че след известно време тази игра става неуправляема за тях и истинска. Ще разкажем на зрителите за приключенията на Фатих и Зейнеп, една история , която си струва да се види.

Когато получихте предложение за участие в сериала, какво повлия на вашето решение?
Йозге: Когато взех в ръце сценария на първата серия и започнах да го чета, аз не го оставих докато не го прочетох целия. Прииска ми се да прочета и този за втора и за трета серия… Когато се срещнах с нашия режисьор Ерсой Гюлер той ми разказа цялата история в подробности и в този момент аз вече бях напълно убедена, че искам да участвам. Единственият въпрос който ме интересуваше е кой ще бъде партньорът ми. Защото в такъв род сериали, в които има и романтика и комедия, ако между партньорите не съществува химия, то могат да възникнат недоразумения и неудачни сцени. В този смисъл, на мен много ми провървя с Бурра. Ние наистина прекарваме много весело времето си заедно (смее се).
Буура: И преди сме работили заедно с нашия режисьор Ерсой Гюлер. Той е и автор на историята, и сценарист. Той ми звънна и ми каза, че замисля много интересен проект и би искал да работим заедно. Историята ми се стори топла, приятна и реших, че за мен ще е голямо удоволствие да работя отново с Ерсой Гюлер, както и с такава талантлива актриса като Йозге. Тези два фактора повлияха най-много на моето решение.

От началото на сезона свалиха много от новите сериали от екран. Когато получавате предложения за участие в нов проект, това влияе ли на вашите решения?
Йозге: За мен е важен и въпроса кой е телевизионния канал. Някои канали не стоят достатъчно зад проектите си, а понякога буквално ги саботират, за да пуснат на тяхно място други, които чакат ред отдавна да бъдат излъчени. Но по този въпрос аз нямам притеснения. Затова когато погледнем FOX, можем да видим, че той е изпреварил другите канали в това отношение, които с години са били на високо ниво, но вече губят в надпреварата за рейтинги.  Мисля, че нашият сериал има много добра реклама. Това, разбира се, не ни дава никакви гаранции, но все пак ни вдъхва увереност.
Буура: В края на краищата, ако сериалът няма добър рейтинг, няма да има и реклами, а ако няма реклами, него просто няма да го излъчват. Ниските рейтинги не означават, че един проект е лош или добър. Аз избирам проектите, които ми допадат и които ми доставят удоволствие.

Напоследък актьорите се оплакват от условията, при които работят, както и от продължителността на сериите. Вие какво мислите по този въпрос?
Йозге: На този етап ние само обсъждаме това. На първо място аз се ядосвам на самата себе си. Ядосвам се и на продуцента, и на режисьора, и на сценариста.  Докато зрителите се оплакват от прекалено дългите серии, ние зацикляме върху това, че продължителността на серията  на нашия конкурент примерно е с 6 минути повече от нашата и снимаме каквото и да е. Не говоря за нашия сериал, а просто давам пример.
Буура: Би било добре, ако се съберат всички - продуценти, собственици на телевизионни канали, работници зад кадър и да се опитат да намерят общо решение на този проблем. Защото това не устройва не само работещите в тази сфера, зрителите също вече се оплакват.

Да изоставиш всичко и всички и да заминеш надалече заради любовта... Какво мислите за това?
Йозге: Мога ли да направя това, не знам… Още повече ако имах баща като този на Зейнеп. Любовта така може да промени човека, че той да престане да мисли логично.
Буура: Много сложна ситуация наистина. Аз никога не съм се сблъсквал с нещо подобно. А дори и да се сблъскам, реакцията ми зависи от моето психологическо състояние в момента.

Вие можете ли да се влюбите в някой, с когото не говорите на един език както се казва, като Фатих например?
Йозге: Човек може да обича при всички обстоятелства.
Буура: Защо не? Когато двама човека се влюбят, те автоматично започват да говорят на един език, нали?

А какво мислите за любовта от пръв поглед?
Йозге: Човек първо се влюбва в усмивката, а после в очите, според мен става така.
Буура: Никога не съм се сблъсквал с такава ситуация, при която да възкликна веднага: "О, Боже, влюбен съм!" При мен първо започва харесването, симпатията, която по-късно се превръща в любов.

Представете си, че Фатих прави предложение на любимата си в едно кафене. Какво трябва да бъде то според вас?
Йозге: Ако трябва да бъда честна, за мен също подобно предложение не е привлекателно. Тъй като съм малко луда, за мен предложението трябва да е поднесено с чувство за хумор. Аз също не си падам много по романтиката. Вечеря на свещи - това не е за мен. Да отидеш да пиеш едно питие на лунна светлина - за мен това е романтично. И аз, и Буура не сме от хората, които обичат да говорят за любовта си. Но има и хора, на които това им харесва. Например пишат по мостовете "Ще се омъжиш ли за мен?" и момичетата умират от щастие, но на мен това ми е смешно.
Буура: На мен това изобщо не ми звучи нормално. Тъй като аз не съм много романтичен, на мен това ми звучи странно. Аз съм много емоционален, но не мога да бъда романтичен. Не мога свободно да изразявам чувствата си пред жената, която обичам. Но ако тя ме познава добре, за нея ще бъде лесно да разбере, че я обичам.

А вие в състояние ли сте да вземете решение да родите дете без брак, също като Зейнеп?
Йозге: Мисля, че да. Жената още в момента, в който разбере че е бременна, вече е готова да бъде майка. Ако майката чувства, че нещо заплашва детето й, от нея може да се очаква всичко. Но все пак след известно време детето ще порасне и ще попита: "Къде е татко?". Ако тя е сигурна, че ще може да отговори на този въпрос на детето си, тогава защо не? Не всички хора са готови да станат родители.

Вашите герои се правят на женени. Вие самите какво мислите за брака?
Йозге: Мен ме плашат подписите, бумагите. Защо да съм длъжна да давам дума пред държавата, че ще прекарам живота си с даден човек? Аз съм против това да се гледа на брака като необходимост. Цялата тази организация, покупки. Възможно е лелята и чичото да са скарани, но те трябва да седнат на една маса. Това ме напряга. 
Буура: Когато дойде време, когато човек е готов за това, тогава ще го мисля. Според мен тези неща не могат да се планират предварително. 

Някои хора все още не са готови да станат родители. А вие?
Йозге: И аз съм от тях.
Буура: Аз мисля, че все още не съм готов. Все още самият аз донякъде се чувствам дете. На този етап нямам смелостта да поема такава голяма отговорност.

Какво е за вас любовта?
Йозге: Защо да се срамуваме от любовта, та на колко години сме ние? Какво сме преживяли досега? Любовта е като кихането, естествено явление. Когато ти се киха, нима можеш за се въздържиш?
Буура: Тя е дело на хормоните. Когато си влюбен, организмът ти произвежда различни хормони и докато тези хормони  действат, човек е влюбен. И после отново и отново…

Някои хора харесват онази тъмна страна на любовта - страданията…
Йозге: Пробвала съм да бъда меланхолична, но не ми се получава.
Буура: Душевното ми състояние е променливо. Чувствам се различно, понякога съм тъжен, друг път радостен.

Какви романтични филми харесвате?
Йозге: Неотдавна някой спомена, че Буура играе в стила на Хю Грант, аз съм съгласна с това. Когато става въпрос за романтична комедия, аз веднага се сещам за Хю Грант и Джулия Робъртс.
Буура: Тези с Хю Грант.

В Турция не се осъществяват много проекти в стила на романтична комедия, повечето са драматични любовни истории…
Йозге: Мисля, че това е свързано с атмосферата , в която живеем в нашата страна. Затова в повечето истории някой крещи на друг, ядосва се, хората се подслушват зад вратите, някой копае яма другиму...

Какво правите в свободното си от работа време?
Йозге: Аз обичам да си стоя у дома. Понякога с дни мога за си стоя у дома, да чета книги, да гледам филми, да играя на игри.
Буура: Аз също съм по-скоро домошар. През лятото обичам нощния живот, а през зимата си стоя повече у дома. Или съм си у дома, или на кафе с приятелите си.

Занимавате ли се със спорт?
Йозге: Аз играя пилатес.
Буура: Аз се занимавам с кросове и фитнес.

Какво е да работиш с деца?
Йозге: Тъй като децата са непослушни, нашето бебче всъщност се играе от две близначета и понякога ги сменяме.

Лесно ли свикнаха с вас близнаците?
Йозге: Докато Буура и останалите пиеха чай на снимачната площадка, аз прекарвах време с децата, за да могат да свикнат с мен. В сериала "Момичето с червения шал" аз в продължение на 38 епизода работех с деца, така че съм свикнала с това. А и аз всъщност много обичам деца.
Буура: Аз не съм свикнал напълно. Когато бях малък, аз избягвах малкия си братовчед, но сега мисля, че започвам да свиквам.

Как се отнасяте към това да имате собствено дете?
Буура: Когато децата не плачат, Йозге казва, че би искала да има деца, но когато започнат да плачат, тя казва: "Не, размислих!".
_________________________________________________________________________________

Хареса ли Ви освежаването на рубриката ни? Очакваме и Вашите предложения за това интервюта с кои екранни двойки от турските сериали у нас и в южната ни съседка да публикуваме през следващите седмици под формата на коментари! 

25 коментара:

Анонимен каза...

Yusuf Cim and Demet Ozdemir ( Cilek Kokusu )
Berk Atan and Burcu Ozberk ( Gunesin Kizlari)

Анонимен каза...

Neslihan Atagul vs Kadir Douglu
Berk Oktay vs Gizem Karaca
Yusuf Cim vs Demet Ozdemir
Barus Arduc vs Elcin Sangu
Serenay Sarykaya vs Chagatay Ulusoy
Pamir Pekin vs Eda Ece
Tolgahan Saysman vs Amine Gulse
Baris Kilic vs Damla Sonmez
Taner Olmez vs Hazar Erguclu
Ibrahim Celikkol vs Deniz Cakur

Анонимен каза...

Kaan Urgancioglu ft Hazal Kaya

Анонимен каза...

Berk Atan & Burcu Ozberk
Yusuf Cim & Demet Ozdemir
Hande Ercel & Tolga Saritas
Seranay, Cagatay, Taner, Hazar
Elcin Sangu & Barus Arduc

Анонимен каза...

Kadir+ Neslihan

Анонимен каза...

Берк Атан и Бурчу Йозберк
Йосуф Чим и Демет Йоздемир
Кадир и Неслихан
Ханде Ерчел и Толга Саритас ( Селин и Али от Дъщеритв на Гюнеш)

Анонимен каза...

Yusuf Cim vs Demet Ozdemir
Barus Arduc vs Elcin Sangu

Анонимен каза...

Berk Atan i Burcu Ozberk
Yusuf Cim i Demet Ozdemir

Анонимен каза...

Elcin Sangu i Barus Arduc 《3

Анонимен каза...

Ysuf cim & Demet ozdemir , Baris arduc & Elcin sangu , Pamir pekin & Eda ece

Анонимен каза...

Tolgahan Saysman ft Amine Gulse and Neslihan Atagul ft Kadir Doulu

Анонимен каза...

Baris Ardic i Elcin Sangu lubov pod naem

Анонимен каза...

Елчин Сангу и Баръш Ардуч - Любов под наем,
Юсуф Чем и Демет Йоздемир - С аромат на ягоди !

Анонимен каза...

Baris Kilic i Danlma Sonmez + Taner Olmez i Hazar Erguclu + Baris Arduc i Elcin Sangu + Ysuf Cim i Demet Ozdemir

Анонимен каза...

elcin sangu baris arduc

Анонимен каза...

serenay i chagatay

Анонимен каза...

Berk Atan ve Burcu Ozberk

Анонимен каза...

erk Atan ve Burcu Özberk
Yusuf Çim ve Demet Özdemir

Анонимен каза...

Berk Atan*

Анонимен каза...

Berk Atan & Burcu Özberk
Yusuf Çim & Demet Özdemir
Kadir & Neslihan
Cagatay & novata my priqtelka
Elcin Sangu & Burak Arduc

Анонимен каза...

Berk Atan & Burcu Özberk
Yusuf Çim & Demet Özdemir

Анонимен каза...

Elcin sangu I Baris arduc ot lubov pod naem

Анонимен каза...

Berk Atan & Burcu Özberk

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Благодарим на всички за дадените невероятни предложения! Определено през оставащите дни на лятото ще се радваме на невероятни интервюта и те ще са доста интересни. Надяваме се, че и това с Йюзге и Буура Ви е харесало много, доста е интересно и то...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, надявам се следващото интерю да е с Берк Атан и Бурчу Йозберк или с Йосуф Чим и Демет Йоздемир тей като в предишния брой много хора гласуваха за тях и сега също. Надявам се да вземете под внимание и предложенията от предишния брой и да ни зарадвате като качите интервю с Берк Атан и Бурчу Йозберк тей като те имат много гласувания. Ще се радвам ако ни оважите предложенията. И нека да си дам гласа за Берк Атан и Бурчу Йозберк и Йосуф Чим и Демет Йоздемир.

П.П.С Наскоро бяха интервюирали Берк и Бурчу !!!
МОЛЯ КАЧЕТЕ ИНТЕРВЮ С ТЯХ !!!!!!!!!

Предоставено от Blogger.