"Турски награди 2017": най-добрият комедиен актьор за 2017-а е Онур Бююктопчу

Петък е, 3 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към осмата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрия комедиен актьор в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха близо 200 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрият комедиен актьор за 2017 г. е Онур Бююктопчу! За ролята си на Корай в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) той събра 43.53% (74 гласа).
На второ място застава Нурсел Кьосе. За екранната Кериман от драмата "Твоят мой живот" (Paramparca) своя вот дадоха 24.71% (42 гласа). 
Третата позиция е заета от Зейнеп Канконде, която в момента гледаме като Айше в комедията "Новата булка" (Yeni Gelin). За нея гласуваха 14.12% (24 гласа). 

На четвърто място е Джерен Ташчъ от "Стая 309" (№: 309) с 5.29% (9 гласа). Петата позиция e заета от Джихан Ерджан от "Стая 309" (№: 309) с 4.12% (7 гласа). Али Ил от "Подай ръка, любов" (Ver Elini Ask) заема шесто място с 2.94% (5 гласа). Джелил Налчакан от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и Серен Шириндже от "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) си поделят седма позиция с по 2.35% (4 гласа). И на осмо място застава Джем Джюдженоулу от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) с 0.59% (1 глас).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕВЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРА МУЗИКА ОТ СЕРИАЛ! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ -МИТХАТ ДЖАН ЙОЗЕР И УУР АКЮРЕК ОТ "ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА", АЛПАЙ ГЬОЛТЕКИН И ЗЕЙНЕП АЛАСЯ ОТ "ПОЙРАЗ КАРАЙЕЛ", КЪРАЧ ОТ "МЕРИЕМ", ЙЪЛДЪРАЙ ГЮРГЕН ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА", KALAN MUZIK ОТ "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", АТАКАН ЪЛГАЗДАА ОТ "ОБЕЩАНИЕ", НАИЛ ЮРТСЕВЕР И ДЖЕМ ТУНДЖЕР ОТ "МАЙКА", ДЖЕМ ТУНДЖЕР ОТ "ПЪЛНОЛУНИЕ" (DOLUNAY), ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ЧЕРНА ЛЮБОВ", ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ДРЪЗКИ И КРАСИВИ", АЛПАЙ ГЬОЛТЕКИН И ЗЕЙНЕП АЛАСЯ ОТ "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ", ДЖЕМ ТУНДЖЕР ОТ "ИСТАНБУЛСКА БУЛКА", ИНАНЧ ШАНВЕР ОТ "СТАЯ 309", ХЮСЕИН АЙ ОТ "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН", ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ТОЗИ ГРАД ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ТЕБ", ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ ОТ "ОТВЪТРЕ", JINGLETV ОТ "НОВАТА БУЛКА". ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.