"Турски награди 2017": най-добрата драма за 2017-а е "Черна любов" (Kara Sevda)

Петък е, 24 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към единадесетата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата драма в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха близо 300 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим!

Най-добрата драма за 2017 г. е "Черна любов" (Kara Sevda)! За тоталния хит, който отскоро гледаме у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили, гласуваха цели 43.30% (126 гласа).
На второ място застава "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin). За драмата на StarTV с участието на Аслъ Енвер и Йозджан Дениз своя вот дадоха 10.65% (31 гласа). 
Третата позиция е заета от хита "Майка" (Anne). За драмата на StarTV с Джансу Дере, Вахиде Перчин и Берен Гьокйълдъз гласуваха 7.90% (23 гласа).

На четвърто място е "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) с 6.19% (18 гласа). Петата позиция e заета от "Твоят мой живот" (Paramparca) с 5.84% (17 гласа). "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) е на шесто място с 4.47% (13 гласа). "Мерием" (Meryem) e на седма позиция с 4.12% (12 гласа). "Сърцебиене" (Kalp Atisi) е на осмо място с 3.78% (11 гласа). На девета позиция застават "Черна перла" (Siyah Inci) и "Моят живот" (O Hayat Benim) с по 2.75% (по 8 гласа). "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari) заема десето място с 1.72% (5 гласа). Единадесета позиция е за "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) с 1.37% (4 гласа). Дванадесетото място си поделят "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari) и "Сън" (Ruya) с по 1.03% (по 3 гласа). "Жена" (Kadin) и "Любов и синьо" (Ask ve Mavi) сa тринадесети с по 0.69% (по 2 гласа). Последни остават "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) и "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) с по 0.34% (по 1 глас).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДВАНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРА ТУРСКА АКТРИСА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БИРДЖЕ  АКАЛАЙ ОТ "ЧЕРНО-БЯЛА ЛЮОВ", БУРДЖУ БИРИДЖИК ОТ "ПЕСЕНТА НА ЖИВОТА", БУРЧИН ТЕРЗИОУЛУ ОТ "ПОЙРАЗ КАРАЙЕЛ", АЙЧА АЙШИН ТУРАН ОТ "МЕРИЕМ", БЕРГЮЗАР КОРЕЛ ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА", СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ОТ "ФИ", ЕБРУ ЙОЗКАН ОТ "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДЖАНСУ ДЕРЕ ОТ "МАЙКА", НЕСЛИХАН АТАГЮЛ ОТ "ЧЕРНА ЛЮБОВ", ХАЗАР ЕРГЮЧЛЮ ОТ "ТАЙНИТЕ НА ЖИВОТА", ТУБА БЮЮКЮСТЮН ОТ "ДРЪЗКИ И КРАСИВИ", ХАНДЕ ЕРЧЕЛ ОТ "ЧЕРНА ПЕРЛА", ЕЛЧИН САНГУ ОТ "ЛЮБОВ ПОД НАЕМ", АСЛЪ ЕНВЕР ОТ "ИСТАНБУЛСКА БУЛКА", ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ ОТ "ПЪЛНОЛУНИЕ", ЙОЗГЕ ЙОЗПИРИНЧИ ОТ "ЖЕНА", ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР ОТ "СТАЯ 309", СЕЛИН ШЕКЕРДЖИ ОТ "ПАСТИРСКА ЗВЕЗДА", ХАЗАЛ КАЯ ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ", НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ ОТ "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ", ДЕНИЗ ЧАКЪР ОТ "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН", ЕЗГИ АСАРОУЛУ ОТ "МОЯТ ЖИВОТ", ЛЕЙЛЯ ЛИДИЯ ТУУТЛУ ОТ "СЪРЦЕТО НА ГРАДА", ФАХРИЕ ЕВДЖЕН ОТ "ДО ЖИВОТ", БЕНСУ СОРАЛ ОТ "ОТВЪТРЕ", ДИЛЯН ЧИЧЕК ДЕНИЗ ОТ "ПРОПАСТ", ХАЗАЛ ФИЛИЗ КЮЧЮККЬОСЕ ОТ "СЪН", ЙОЙКЮ КАРАЙЕЛ ОТ "СЪРЦЕБИЕНЕ" И ДЖЕСИКА МЕЙ ОТ "НОВАТА БУЛКА". ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.