ЕКСКЛУЗИВНО: "Майка" (Anne) е закупен в България!

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В СЕРИАЛИ В БЪЛГАРИЯ! "На този свят има три вида хора: жени, мъже и майки..." Най-успешната драма през изминалия
телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция "Майка" (Anne) е закупена в България! Според Ranini.tv сериалът, продуциран от MedYapim, в който главните роли са поверени на три звезди от три поколения - Вахиде Перчин ("Истанбулска приказка", "Да върнеш времето назад", "Любов извън закона", "Огледален свят" и "Великолепният век"), Джансу Дере ("Езел" и "Завръщане") и Берен Гьокйълдъз, е с откупени права за излъчване от bTV Media Group. Проектът, който счупи всички рейтинги по гледаемост през изминалата година в южната ни съседка се състои от 33 оригинални двучасови епизода. Все още не е ясно кога ще започне в българския ефир, но е известно с кой сериал е закупен в пакет - с историческия "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), излъчващ се всяка делнична вечер по БТВ.

"Майка" (Anne) започва в Турция на 25 октомври 2016 г. по StarTV. С първия си епизод се класира на второ място и отчита 6.72% рейтинг, давайки заявка за по-нататъшен успех. Още с третата си серия на 8 ноември се изкачва на първа позиция, побеждавайки тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) на ATV. Най-високата гледамост, която отбелязва, е 10.81% с шестия си епизод. През целия ноември е с най-висок зрителски интерес във вторниците. Следва леко понижение в рейтингите му, които вече са около 7-8% - все така отлични. Драмата приключва с финален 33 епизод въпреки огромния си успех на 20 юни 2017 г., класирайки се на първо място със 7.02% резултат. През изминалия телевизионен сезон именно "Майка" бе най-успешният и гледан сериал на StarTV. 

Ето за какво се разказва в "Майка": Зейнеп (Джансу Дере) е професионален фотограф, като по стечение не обстоятелствата се съгласява да замества своя приятелка-учителка в училището, в което работи. Там Зейнеп среща малката Мелек (Берен Гьокйълдъз), която расте заедно с майка си Шуле (Гонджа Вуслатери) и доведения си баща Дженгиз (Беркай Атеш) в ужасни условия, бивайки пребивана, оставяна гладна и без подслон. Виждайки несправедливостта, спохождаща малкото момиченце, Зейнеп решава да го отвлече, за да се погрижи за него, като инсценира смъртта му. Така младата фотографка, изоставена като много малка от майка си Гьонюл (Вахиде Перчин), и малкото момиченце поемат по път с неясен край.

Актьорският състав бива допълнен от Джан Нергис, Серхат Теоман, Гюленай Калкан, Шюкрю Тюрен, Ахсен Ероулу, Ализе Гьордюм и Мерал Четинкая. Сценарист е Берфу Ергенекон. Първите 14 серии са режисирани от Мерве Гиргин, а останалите до финала - от Надим Гюч. Продуценти са Фатих Аксой и Фарук Байхан. Музиката е поверена на Джем Тунджер, Наил Юртсевер и Ерджюмент Оркут.


34 коментара:

Анонимен каза...

Значи в крайна сметка само "Без бандити светът е невъзможен" и "Черна обич" остават незакупени, така ли?!

Тодор каза...

Хехехе в другия блог пък пише че Смели и красиви и Вътре са закупени от bTV.Сега вие съобщавате за Майка.Чудно кога ли ще ги излъчат.Така и не казвате точна дата?! :D

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Както писахме още миналата година, "Черна обич" е закупен, но към момента няма информация кога и дали ще бъде излъчен. За "Без бандити светът е невъзможен" нямаме информация.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте, Тодор,
Точните дати и тези, които са ги купили, не ги знаят.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Откъде е информацията за "Черна обич"?

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
От сайта на компанията-дистрибуторка.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Може ли линк? Благодаря

Анонимен каза...

В Румъния е закупен "Без бандити светът е невъзможен" и там тръгва от есента под името "С цялото си сърце" ("In bataia inimii"):
http://www.kanald.ro/filme/in-bataia-inimii-17123258.
Наистина не мога да си обясня игнора тук към този сериал от страна на телевизиите, все пак става дума за може би най-гледания проект в Турция от последните два сезона, а като дабавим и участието на цели две актриси мега-звезди... а БТВ общо взето всичко друго закупиха.

Анонимен каза...

Какво значи ''към момента няма информация кога и дали ще бъде излъчен.'' за ''Черна обич''? Мислите ли, че ако сериалът е закупен, ще си стои ей така – в нищото, имайки предвид колко пишем за него да бъде излъчен? По-скоро изобщо не е взет от наша телевизия ;) Колегите Ви оповестиха за закупени ''Дързост и красота'' и ''Вътре'', с което решихте да отвърнете на удара като си направите някой друг лайк с поредната фалшива новина. Защо така бе, пишете истината и само истината :DDD ...

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Не можем да издадем източниците си.
Леки и успешни дни! :)

До 7 коментар:
Здравейте,
"Оскърбени цветя" и "Възкресението на Ертуурул" са другите два големи хита, на които тук не им обръщат внимание, не само "EDHO". И ние не можем да си обясним защо е така. Както забелязваме всички, тенденцията е да се купуват сериалите с участието на Берен Саат, Къванч Татлъту, Чаатай Улусой и Нургюл Йешилчай, независимо дали са добри или лоши. Само заради имената им, както се досещате.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 8 коментар:
Здравейте,
Знаете ли колко закупени сериали има и е имало, които въобще не са били излъчвани по неясни причини? И мислите ли, че някой взема под внимание мнението и желанието на зрителите, когато решава какво да излъчва? Ако сте забелязали, "колегите" ни също пуснаха информация за "Майка", щом ги смятате за толкова достоверни и на тях вярвате, а на нас - не. Противоречите си...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Е за Майка посочихте Ранини, но за Кара Севда не можете. Къде е логиката?

Админ каза...

До 11 коментар:
Здравейте,
Не казахме ли сайта на компанията-дистрибуторка? А и на Ранини не сме давали линк...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Това с имената е порочна политика на БТВ. Но ако NOVA закупи „EDHO", „Черна обич” и „Оскърбени цветя”, вместо да си губи времето само с VIP Brother, гарантирано ще избие рибата и ще настигне, дори и надмине, БТВ-първият си има всичко:сюжет в няколко жанра, режисура, прекрасна музика, звезден каст в лицето на Дениз Чакър и Мерием Узерли, а пък „Черна обич” и „Оскърбени цветя” са двете най-добри драми от последните сезони. Жалко, наистина много жалко :(

Тодор каза...

На мен пък не ми харесва това нещо EDXO.Оскърбени цветя също не ми допада!!!

Тодор каза...

ЕДХО е нещо като Долината на вълците а Оскърбени цветя само рев и драми! Дано не се излъчат в България!

Анонимен каза...

Ти и Кьосем не харесваше, пък сега си му върл фен.

Тодор каза...

Да така е защото не съм гледал Кьосем преди и изразих мнение просто ей така! Но тези два сериала съм ги гледал и имат доста епизоди а прекаленото разтягане на даден сериал не ми харесва! Колкото до Черна обич е добър сериал но края се изложиха!

Анонимен каза...

ЕДХО няма нищо общо с „Долината на вълците”, това, че ги сравняваш, показва, че изобщо не познаваш филма, а в „Майка” има не по-малко рев и сълзи от „Оскърбени цветя”, все пак това са драми. И дай Боже тези два великолепни тотални хита се излъчат и у нас!!! :)

Тодор каза...

Е как да няма общо и EDXO е криминален сериал хахаха :D

Админ каза...

Не съм гледал нито "Долината на вълците", нито "EDHO", но да се оприличават два сериала, само защото са от един жанр, е смешно.

Тодор каза...

Смешно е да пишете че Майка е закупен от bTV и дори не посочвате източника си! В другия блог поне посочват източника си на информация! Видяхте че писаха за Смели и красиви и Вътре и вие да не останете по назад! Информацията ви че Черна обич е закупен от bTV също е грешна! Дайте източник и ще ви повярваме а не да залъгвате хората! В случая вие сте смешниците! ;) :D

Анонимен каза...

По заглавието му, под което тръгва в Румъния, можеш да видиш, че е далеч не само криминален сериал-има много семейна драма, любов, изневери, отмъщение, аз много го харесвам 🌹

Анонимен каза...

Никъде не виждам да сте посочвали сайта на компанията дистрибутор на Черна обич, както казвате. Затова и попитах. А вие стига сте ги нападали. Не стига, че дават информация пък и недоволни. Благодаря!

Админ каза...

Тодорчо, докога ще се разправяваме с теб бе, момче? Източник е написан - Ранини, но не това е важното... Важното е, че ти наричаш нашата информация лъжа, но при положение, че същата присъства в "другия блог", макар и след нас, е вярна. Ако не си видял - ок, имаш време да идеш и да видиш (ако не ти блокне компютъра от изскачащи прозорци), но ако си видял - сори, ама си много тъп! Вече съм ти трил досадните коментари, ако продължаваш в същия дух - и аз ще продължа!
И към всички, които толкова много искат искат източник - бихте ли споделили извора, от който пиете вода? Или по-просто казано - и ние, като медия, няма как да разкриваме какво се случва зад кулисите, защото ще се изгуби интересът. Това, че някои от обявените от нас сериали не започват не означава, че не са закупени! Ако щете вярвайте, повече няма какво да кажем. Ако много знаете или всичко знаете - не влизайте в сайта и не четете! Времето ще покаже какво и кога и тогава пак ще си говорим.

До 24 коментар:
Здравейте,
Преди време бяхме писали подробно как се закупуват турските сериали и кои са компаниите-дистрибуторки, следователно оттам можете да намерите сайта. Ако Ви се занимава и Ви е интересно - влезте в архива на рубриките ни и се разровете. Жокер: рубриката приключи миналата година някъде по това време, едно от нейните издания е. ;)

Тодор каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Тодор каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Наистина няма ли как да го баннете този Тодор, очевидно това е трол, който всеки път влиза с една-единствена цел да се заяжда! Чудя Ви се на търпението. В любимия му блог-другия, нямаше да го търпят такъв и минута. Аман!

Анонимен каза...

Ако искате пратете статията, просто няма как да намеря в архива това за което говорите. Както и да е....

Админ каза...

До 28 коментар:
Статията се казва "Как се закупуват турските сериали", трябва да ви излезе в Гугъл. :)

Анонимен каза...

Искам да знаете, че за мен сте блог номер едно-и като хора, и като професионалисти, и като начин на поднасяне на информацията, с визуализиране на рейтингите в „Какво гледат в Турция” например, обратната връзка с читателите, систематизираните статии, рубриките-по отношение на всичко това сте несравними! За мен няма друг такъв блог и изключително високо ценя труда Ви, искам да го знаете!

Админ каза...

До 30 коментар:
Здравейте,
Заради хора като Вас продължаваме да работим! :) :) :) Искрено благодарим за високата оценка!
Лека вечер! :)

Е. каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Здравейте,много се радвам,че този сериал е закупен!!!Искам да попитам,дали ще въстановите рубликата
"Закупени в България"?!
Благодаря ви!!!

Анонимен каза...

Адмирации за работата Ви!!! Чета ви с интерес всеки ден! Като казахте, че Майка е в пакет с Кьосем, значи ли това, че ще видим и втори сезон на ВВ? Възможно ли БТВ да спре Кьосем само с един сезон? Много обичам този филм, затова се надявам да ми отговорите? Благодаря !

Предоставено от Blogger.