Вторият сезон на "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem) започва по БТВ

Нови промени по българските телевизии очакват зрителите от по-следващата седмица. НоваТВ, БТВ и Диема Фемили ще дадат началото на нови сериали, ще съкратят излъчването на други и ще завъртят нови сезони на най-гледаните си хитове. Въпреки че преди няколко седмици Ви информирахме, че БТВ ще зарадва зрителите си с началото на дългоочаквания турски сериал с Къванч Татлъту "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel), се оказа, че това на този етап няма да се случи и стартът на драмата ще бъде отложен за следващата година. В ефира на Диема Фемили пък, както първи Ви информирахме, тръгва най-желаният турски сериал "Черна любов" (Kara Sevda), но не от 20.00 часа, каквото бе първоначалното решение на медията, а час по-късно - от 21.00 часа. Повече информация за рокадите по българските телевизии намирате в следващите редове!

На 22-ри ноември, ден сряда, в ефира на БТВ от 20.00 до 21.00 часа ще бъде излъчен последният за първи сезон епизод на най-гледания сериал в момента у нас - "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem). Поредицата с Толгахан Сайъшман и Емине Гюлше обаче продължава с нов, втори сезон, стартиращ в ефира на БТВ още на следващия ден - от 23-ти ноември (четвъртък), и продължава да се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа с повторения от 22.30 до 23.30 по БТВ Лейди. 

Това ще отложи старта на друг също очакван от зрителите турски сериал - "Дръзки и красиви" (Cesur ve Güzel), за неопределен период от време. Макар че бе съобщено, че поредицата ще се завърти от 23-ти ноември в най-гледаното време на БТВ, това ще се случи най-рано през 2018-а година!

Прехвърляме се за кратко към НоваТВ, която след два дни ще даде началото на нов сезон на хитовото предаване "Big Brother". Напомняме, че тази вечер, 10 ноември, между 20.00 и 23.00 часа ще бъде показан финалът на "VIP Brother", но ефирът няма дълго да остане без излъчването на формата. Само след два дни - от понеделник, 13 ноември, тръгва "Big Brother: Most Wanted", като новият сезон на шоуто ще се излъчва в същото разписание и дни като "VIP Brother" - в понеделник от 20.00 до 23.00 часа, в сряда от 21.00 до 23.00 часа, като в тези два дни ще се предават "Live" епизоди, а във вторник, четвъртък и петък ще гледаме daily епизоди от 21.00 до 22.00 часа.

Приключваме с Диема Фемили, при която също предстоят промени от по-следвашата седмица. От понеделник, 20 ноември, Диема Фемили започва излъчването на най-очаквания турски сериал у нас - "Черна любов" (Kara Sevda). Тоталният феномен, който обещава да Ви прикове пред екраните със вълнуващата си и спираща дъха история, ще се излъчва от 21.00 часа, а не от 20.00, както първоначално бе обявено. "Черна любов" ще продължава до 22.30 часа, което превръща сериала в първия турски сериал по Диема Фемили, чиито епизоди ще се позиционират по час и половина. Повторения за съжаление на този етап няма да има.

Това ще наложи не само съкращаване на епизодите на индийската поредица "Ритъмът на мечтите", но и промяна в часа ѝ на излъчване. От 20-то ноември (понеделник) сериалът ще можем да гледаме вече всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа, като ще се излъчват само по два епизода, а не по три, както сега (последните три епизода от 21.00 до 22.30 часа ще се излъчат на 17-ти ноември, петък). Повторенията на сагата ще се ротират всеки делничен ден от 15.30 до 16.30 часа, само в ефира на Диема Фемили.

4 коментара:

Анонимен каза...

Админът гледал ли е "Черна любов"? Страхотен сериал!

Анонимен каза...

Най страхотният сериали по Диема фемили са Докоснати от слънцето
Капризи на съдбата Магда

Анонимен каза...

Извинявавам се изках да кажа най добрите сериали по Диема фемили са Докоснати от слънцето Капризи на сьдбата и Магда
А Сега и завинаги е много с извинение тьп сериал
Дават по бТВ Лейди от 20 часа Истинска звезда този сериал е страхотен и е номер 1 и е 100 много хубав сериал от Сега и завинаги
И Вип Брадър е супер

Анонимен каза...

Защо трябваше да стартира сезон 2 на този глупав турски сериал трябваше да го спрат завинаги какво му харесват този сериал е гаден
Тази Нур е една голяма мьрла а този Йит е пьлен нехранимайко
Тази Нур развали семейството на Йит
Тьп сериал е и още как
Лично аз предпочитам да го махнат този тьп турски сериал

Предоставено от Blogger.