"Турски награди 2017": най-добрата музика от сериал за 2017-а е от "Черна любов"

Петък е, 10 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към деветата категория на тазгодишните "Турски награди 2017"! През изминалата седмица имахте възможността да изберете най-добрата музика от сериал в южната ни съседка за годината. В гласуването се включиха над 200 анонимни потребители. Резултатите са изключително интересни и е време да ги научим! 

Най-добрата музика от сериал за 2017 г. е музиката от "Черна любов" (Kara Sevda)! За музикалните теми на композитора Тойгар Ъшъклъ гласуваха 27.70% (59 гласа).
На второ място застава музиката от "Любов под наем" (Kiralik Ask). За произведенията на дуетът Алпай Гьолтекин и Зейнеп Алася своя вот дадоха 17.84% (38 гласа). 
Третата позиция е заета от музиката от "Отвътре" (Icerde), която също е дело на Тойгар Ъшъклъ. За нея гласуваха 9.39% (20 гласа). 

На четвърто място е Инанч Шанвер с музиката от "Стая 309" (№: 309) със 7.89% (17 гласа). Петата позиция e заета от Джем Тунджер с музиката от "Пълнолуние" (Dolunay) със 7.51% (16 гласа). Кърач с музиката от "Мерием" (Meryem) заема шесто място с 6.57% (14 гласа). Джем Тунджер с музиката от "Истанбулска булка" (Istanbully Gelin) e на седма позиция с 5.63% (12 гласа). На осмо място застава Тойгар Ъшъклъ с музиката от "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) с 3.29% (7 глас). Деветата позиция е заета от Митхат Джан Йозер и Уур Акюрек с музиката от "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и от Алпай Гьолтекин и Зейнеп Алася с музиката от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) с по 2.82% (по 6 гласа). Kalan Muzik от "Твоят мой живот" (Paramparca) е на десето място с 2.35% (5 гласа). Единадесетата позиция е за JingleTV с музиката от "Сърцебиене" (Kalp Atisi) с 1.88% (4 гласа). Атакан Ългъздаа с музиката от "Обещание" (Soz) е на дванадесето място с 1.41% (3 гласа). Йълдърай Гюрген от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и Хюсеин Ай от "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO) си поделят тринадесета позиция с по 0.94% (по 2 гласа). Музиката на JingleTV от "Новата булка" и тази на Наил Юртсевер и Джем Тунджер от "Майка" (Anne) е на четиринадесето място с по 0.47% (по 1 глас). И на петнадесета позиция остава музиката на Тойгар Ъшъклъ в "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) с 0% (0 гласа).

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2017" - ЗА НАЙ-ДОБРА ИСТОРИЧЕСКА ДРАМА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" (VATANIM SENSIN), "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: МУРАД IV" (MUHTESEM YUZYIL: IV MURAD), "ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА ЕРТУУРУЛ" (DIRILIS ERTUGRUL) И "АБДЮЛХАМИД" (PAYITAHT ABDULHAMID)ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

1 коментар:

Анонимен каза...

Ще ме прощавате, но музиката от Черна обич не беше нищо особено. Една- две теми, които се въртяха до втръсване и нищо повече. Това , че харесваме сериала не означава, че всичко в него е било най-доброто. Същото важи и за Вътре. Една тема, която се използваше през цялото време. Например в Пълнолуние, първите епизоди винаги имаше по още някоя хубава песен, така и в Песента на живота и тн. Хубаво е като гласуваме , да преценяваме конкретно според категорията.

Предоставено от Blogger.