"На гости на..." (14): Бергюзар Корел

Здравейте, приятели! Сряда е, 7 юни, и днес пролетната рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания всяка сряда през изминалите
три месеца Ви отвеждахме в домовете на любимите ви звезди от сериалите, приключва своя сезон! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водихме втория ни подобен проект, който също отчете голям успех!
В последното за сезона четиринадесето издание ще отидем на гости на една от най-известните и харесвани турски актриси - Бергюзар Корел, известна у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" и снимаща се в момента в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin)! Влизайки в дома ѝ, репортерите биват посрещнати първо от нейните домашни любимци и пухкави мъже на живота ѝ - кучето-лабрадор Оулум и котарака Ликьор. Бергюзар, посрещайки журналистите, ги смъмря, че са дошли по-рано от уреченото, защото мислила да им направи портокалов кекс. Тя споделя, че за нея домът ѝ е много емоционално заредено място, тъй като преди в него е живяла по-голямата ѝ сестра, но след като се омъжила, се нанесла при съпруга си. Тогава апартаментът бил обявен за продан, но Бергюзар, която често ходила на гости у кака си като ученичка, веднага го купила. Той се разполага на 160 квадратни метра и има три стаи, хол, кухня и баня + таванско помещение и голяма тераса. Преди Бергюзар е живяла в Нишантъша, но в сегашния ѝ дом в Куручешме ѝ е много по-спокойно, а и апартаментът е разположен на изключително благоприятно място, защото дори ако навън е най-големият студ, вътре той не се усеща и е топло. Корел сама декорира дома си, като част от картините, красящи стените в него, са произведения на актрисата Зеррин Текиндор. 







_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за този сезон! Благодарим, че бяхте с нас и с "На гости на..." всяка сряда! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.