"Кьосем" стартира по БТВ от 29-ти юни в 20.00 часа

След като преди няколко месеца ви информирахме, че историческата поредица "Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl: Kösem) стартира
в ефира на БТВ, като ще се излъчва в prime-time-а на медията, но в пoследствие стартът ѝ беше отменен, за да започне последният трети сезон на "Твоят мой живот" (Paramparça), то сега стана ясно, че в край на сметка "Кьосем" започва в ефира на най-гледаната българска телевизия. Поредицата, оглавявана от Берен Саат, ще завърти своя първи сезон от края на месец юни, като ще бъде част от лятната програма на БТВ. Повече за промените в програмата на БТВ, както и за тези в ефира на НоваТВ, четете в по-долните редове!

На 28-ми юни, ден сряда, БТВ ще излъчи големия финал на най-гледания сериал в България "Твоят мой живот" (Paramparça)! Последният епизод, който ще покаже дългоочакваната развръзка, ще се излъчи от 20.00 до 21.30 часа, само в ефира на БТВ. Тук е мястото да вметнем, че от 5-ти юни (понеделник) турският хит с Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай ще бъде отново с по-дълги епизоди от по час и тридесет минути, като това означава, че вече ще продължава до 21.30 часа. За последно едночасова серия на сериала ще се излъчи на 1-ви юни (четвъртък).

След финала на "Твоят мой живот" (Paramparça) БТВ ще започне излъчването на исторически сериал, който ще бъде част от лятната програма на телевизията. "Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl: Kösem) - турският сериал, който преди няколко месеца бе отложен от медията, стартира от 29-ти юни, ден четвъртък, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа (една серия ще бъде с продължителност от по час и тридесет минути). 

Макар и да е тотален провал в Турция, "Кьосем" е постигнал огромен успех във всички други държави, където е излъчен. Дали обаче и в България драмата ще има успех и ще постигне високи рейтинги, макар и излъчвайки се през лятото, предстои да разберем! Първият сезон на сериала съдържа 30 епизода.


В първия сезон на "Кьосем" участие взимат още: Хюлия Авшар, Екин Коч, Мете Хорозоолу ("Тайни", "Времето лети"), Аслихан Гьорбюз, Кадир Доолу ("Малки тайни", "Двете лица на Истанбул"), Вилдан Атасевер ("Млечният път"), Гюлджан Арслан ("Момичето, което обичах"), Йойкю Карайел ("Север-Юг"), Танер Йолмез ("Кварталът на богатите"), Едже Чешмиоолу ("Перла", "Времето лети"), Берк Джанкат, Надир Саръбъджак ("Огнено сърце") и още куп други.

Продължаваме с промените в ефира на БТВ! Големият финал на кулинарното състезание "MasterChef", чийто трети сезон се излъчва всеки понеделник и вторник, ще бъде на 30-ти май (вторник) от 21.00 до 22.30 часа. Финалът на втори сезон на "Бригада нов дом" се очаква да бъде на 1-ви юни, ден четвъртък, от 21.00 до 22.00 часа. Четвъртият сезон на най-гледаното музикално предаване "Гласът на България" приключва на 18-ти юни, ден неделя, от 20.00 часа, като през септември се очаква да се завърти петият сезон на шоуто.

Преминаваме към ефира на НоваТВ, за да ви съобщим кога ще са финалите на предаванията и сериалите на медията!

-На 23-ти май, вторник, от 21.00 до 22.00 часа ще се излъчи последният епизод от четвъртия сезон на "Кошмари в кухнята";
- на 25-ти май, четвъртък, от 21.00 до 22.00 часа приключва първият сезон на българския сериал "Ние, нашите и вашите";
- на 26-ти май, ден петък, от 20.00 до 21.00 часа зрителите ще видят финала на трети сезон на най-успешния български медицински сериал у нас "Откраднат живот". А от 21.00 до 22.00 часа ще се излъчи финалът на четвърти сезон на най-българското предаване в ефира "Аз обичам България";
- на 29-ти май, понеделник, приключва петият сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода". Финалът ще се излъчи от 20.00 до 23.00 часа.

18 коментара:

Анонимен каза...

Лека-полека ми се струва, че БТВ нямат нито един закупен хит и това с Черна обич ще се окаже неверен слух. Освен това тяхната философия е "л*йно да е, ама да участват Берен, Гюргюл, Къванч-Мъванч, Чагатай или Атидже в него, иначе и тоталин хит да е-йок и точка!"

Тодор каза...

Аз също губя надежда че "Черна обич" ще бъде излъчен от bTV.

Анонимен каза...

Искам "Черна обич". Каква е тази боза? Ужас!

Unknown каза...

Не налагам нито вкуса си към определени турски сериали , но специално втория сезон на ВВ- Кьосем султан не ми хареса.Но не мога да кажа същото за новия-трети сезон на Кьосем. Много е хубав сериала и особено Нюргюл Ешинчайл, която е в ролята на Кьосем султан.И погледнато изцяло- Холивудска продукция. Да "Черна обич" до 53 епизод се издържаше по някакъв начин, но така започнаха да го разтягат с ретроспекции и измислени ситуации за да задържат рейтинга.Добре е , че скоро ще приключи.

Анонимен каза...

Сериалът, който аз искам, в момента, а и от самото си начало чупи рекорди в Турция по рейтинг и според мен би бил хит и у нас, но ако няма да го бъде и трябва да избирам между тези двата, разбира се, че избирам "Черна обич".

Тодор каза...

Сериала "Кьосем" има два сезона. Като втори в момента се излъчва в Турция. Трети сезон няма да има.

Анонимен каза...

Сигурно ли е, че няма да има трети сезон...Няма ли да бъде завършена историята със смъртта на Махпейкер Кьосем султан...

Тодор каза...

Сериала ще завърши с общо 60
епизода (1 сезон - 30 епизода
и 2 сезон - 30 епизода) през
месец юни, най-вероятно със
смъртта на великата
владетелка Махпейкер
Кьосем Султан.

Анонимен каза...

Черна обич както виждам всички сме го гледали. Не съм сигурна,че бих го гледала отново, пък и спрях да го гледам към 50 -ти епизод. Имам цял списък сериали, които бих искала да видя, но нямам време. Обаче Кесем не е един от тях. Опитах да го гледам няколко пъти,но не се търпи изобщо. За почитателите на Берен по AXN white дават Отмъщението с български субтитри.

Анонимен каза...

Здравейте категорично сьм против да пуснат сериала Кюсем султан
Няма да го гледам по Нова тв има много по хубави неща за гледане
бТВ продьржава да се излага с некачествени сериали и само глупости пускат да вземат да продьржат Лекар в планината да дават сезон 10 или Страсти в Тоскана да започнат сезон 4 а те пускат този сериал Кюсем
Нова затова винаги ще бият бТВ и винаги Нова тв ще са победители
Нова тв са милиони яки от бТВ
Казвам ви ще направят голяма грешка като пуснат сериала Кюсем може никой да не гледа този сериал и рейтинга им ще падне още
Лек ден

Тодор каза...

От bTV по-добре да бяха заложили на "Отмъщението". Сериала се излъчва в България по AXN White но с субтитри. Ако беше с бг дублаж щях да го гледам но така не.

Анонимен каза...

Ами да им падне, да закупят някой хит най-накрая. Да отворят "Какво гледат в Турция" и да се осведомят малко, във всеки ден от седмицата има супер сериали, отчитащи високи цифри-в понеделник има два хита (все още не броя тоя новия "Soz"), във вторник има два железни хита, а те ни закупили най-големия провал от тоя ден, в сряда "Черна обич", в четвъртък и петък също има сериали, които не са лош избор, за събота и неделя още е рано да се каже, но пак Нова проявиха благоразумието да закупят поне "Моят живот", който е единственият турски филм, който гледам от бг ефира в момента.

Анонимен каза...

Кога ще стане ясно какво ще замести сериала Не ме оставяй по бТВ лейди сериала скоро свършва моля някой да каже какво ще замести сериала около 11 или 12 епизода още остават от сериала Не ме оставяй

Анонимен каза...

Кой е източникът на тази информация? Потвърдена ли е официално?

Анонимен каза...

Хора, как го виждате да има 3-ти сезон?Някоя телевизия да се наеме още половин година да прави експеримент да види дали рейтингът му може да падне под нулата и да стане отрицателен ли?

Анонимен каза...

Изобщо не е ясно, че сериалът спира. Продуцентите не са обявили нищо...Не бързайте да се радвате :)

Diema Family каза...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Анонимен каза...

Според информация от ТИМС, цитирани в руски медии, Кьосем ще има още един - трети сезон. 61 епизод ще бъде излъчен на 21 ноември!

Предоставено от Blogger.