"Двете лица на Истанбул" замества "Дила" по НоваТВ

От следващия месец юни и в програмата на НоваТВ и Диема Фемили предстои да настъпят промени. Ясна е част от лятната програма на
двете телевизии. Само след две седмици НоваТВ предстои да стартира нов сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата", което ще върви в prime-time-а след приключването на пролетния сезон на медията. А след това за първи път в национален ефир ще се завърти повторението на мелодрамата "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), която през 2015 г. се излъчи премиерно в ефира на Диема Фемили. А Диема Фемили ще заложи на съвсем нов полски сериал, който ще ротира през уикендите на мястото на "Пътят на Емир" (Emir' in Yolu). Повече информация можете да намерите в следващите редове!

Както вчера ви събщихме, пролетният сезон на НоваТВ приключва окончателно на 29-ти май, ден понеделник, когато и последното предаване на медията - "Като две капки вода", ще излъчи своя последен за сезона епизод от 20.00 до 23.00 часа.

Още на следващия ден - 30-ти май, ден вторник, НоваТВ започва да ротира нов девети сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата". Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа, а след това най-вероятно ще върви сериал, за който все още не е известно. Напомняме, че през зимата медията излъчваше осми сезон на "Черешката на тортата", а по-старите епизоди от минали сезони можете да гледате всеки делничен ден от 18.00 часа по Диема Фемили.

На 1-ви юни (четвъртък) между 12.30 и 13.30 часа в ефира на НоваТВ ще бъде показан последният 157-ми епизод от повторението на хитовата драма с Еркан Петеккая, Хатидже Шендил и Хюля Дарджан "Дила" (Dila Hanim).

Веднага след финала на "Дила" (Dila Hanim), считано от 2-ри юни, ден петък, в ефира на НоваТВ започва повторението на сериала "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). Поредицата, оглавявана от Кадир Доолу и Неслихан Атагюл, ще се позиционира всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 часа веднага след обедната емисия новини на медията и преди началото на поредния епизод на "Моята карма" (Uttaran). Напомняме, че през 2015-та година "Двете лица на Истанбул" стартира премиерно за България в ефира на Диема Фемили, където се излъчваше от 22.30 до 23.30 часа. По НоваТВ предстои първото повторение на драмата, което е и премиерно за национален ефир.

Преминаваме към Диема Фемили, която през юни също подготвя промени в ефира си!

На 4-ти юни (неделя) ще бъде показан последният 202-ри епизод от повторението на сериала "Огледален свят: Пътят на Емир" (Emir' in Yolu). Финалът на сериала с Чаатай Улусой ще се излъчи в обичайния си час - от 16.00 до 17.00 часа по Диема Фемили.

На мястото на "Пътят на Емир" от 10-ти юни, ден събота, стартира премиерен полски сериал - "Магда" (Magda M). Поредицата е от 2007-ма година, като ще се излъчва всяка събота и неделя от 16.00 до 17.00 часа, след което е ред на поредните три епизода от турския сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). 

"Магда" (Magda M) е от пакета на друг полски сериал - "Медици". Съдържа 55 епизода от по 45 минути. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Сериали в бг
В новият полски сериал Малда който започва по ДИЕМА Фемили играят Павел Малашински Макс от Медици и Силвия и Пьотьр от Медици

Diema Family каза...

Излагация , по-неграмотно писане не съм виждал. Админ блокирай го тоя най-накрая! Под всяка публикация ли трябва , да му четем глупостите?!

Предоставено от Blogger.