"На гости на..." (11): Вилма Елес

Здравейте, приятели! Сряда е, 17 май, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още също отчита голям успех!
В единадесетото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните актриси с чужд произход - Вилма Елес, станала популярна и у нас, и в цял свят след отрицателната си роля на Каролин в изключително успешната семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki)! Германката живее в апартамент в близост до подземното метро в мегаполиса Истанбул, известно като Tünel. Репортерите, снимали в дома ѝ, биват посрещани от нейната домашна любимка - котката Джаз. Вилма ги приветства с емблематичното си "Hoşgeldiniz" (в превод: "Добре дошли") със силно изразен акцент. Елес живее тук от 2011 г.  От терасата на апартамента се разкрива страхотна гледка към Бейоулу - един от кварталите в европейската част на Истанбул. Вилма споделя, че от първия път, когато дошла в града, се влюбила в него и особено в тази негова местност, защото я зарежда с много хубава енергия. "Семейството ми е голямо, но в момента всички сме се пръснали някъде по света. Принципно ставам много рано и първата ми работа, щом се събудя, е да изпия чаша билков чай. Вечер си лягам най-късно към 01.00 часа". Типично в германски стил, Вилма се стреми да оползотвори всяко кътче в дома си, който е голям 400 кв. м. и има таванско помещение, голям хол и коридор, пет стаи, две бани и кухня. Запалена е по минималистичния стил на обзавеждане и именно заради това в дома ѝ няма нищо ненужно. Обожава декорациите от камъни сваровски и най-вече ангелчетата си. Любимият ѝ цвят е лилаво и неслучайно голяма част от мебелите в апартамента ѝ са в тази гама. 






_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото дванадесето издание от "На гости на..." следващата сряда, 24 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.