"Тайни" (Kayıp) се завърта по БТВ от 6 юни

Отново промени предстоят в ефира на БТВ, както и в тези на БТВ Лейди и Диема Фемили. През летния сезон БТВ ще предложи за първи път в
национален ефир турския сериал "Тайни" (Kayıp), който се завъртя премиерно по БТВ Лейди, където беше и повторен. След края на пролетния телевизионен сезон, приключващ следващата седмица, в prime-time-а на БТВ ще се завърти нов италиански сериал, който очаквано или не, не е премиера. По нишовите канали БТВ Лейди и Диема Фемили от юни предстоят леки промени, като двете телевизии ще заложат на повторения. Повече информация за всички рокади в българския ефир през следващите седмици намирате в следващите редове!

От 5-ти юни (понеделник) турският сериал "Твоят мой живот" (Paramparça) ще се излъчва вече с половин час повече. Хитовата поредица, приключваща на 26-ти юни, ще започва всеки делничен ден от 20.00 часа, както досега, и ще приключва вече в 21.30 часа. За последно драмата с Еркан Петеккая ще излъчи 45-минутен епизод от 20.00 до 21.00 часа на 2-ри юни, ден петък.

От 5-ти юни (понеделник) в ефира на БТВ се завърта италианският сериал "Веществени доказателства: Рим". Поредицата, състояща се от 60 епизода, ще се ротира всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, веднага след епизода на "Твоят мой живот" и преди новото издание на "Шоуто на Слави". "Веществени доказателства: Рим" е излъчван в ефира на FOX Crime.

На 5-ти юни, ден понеделник, между 13.30 и 15.00 часа БТВ ще се излъчи финалът на сериала "Незабравима" (Unutulmaz). На мястото на сагата със Серхан Яваш и Йозлем Йълмаз БТВ ще започне повторение на друг турски сериал.

"Тайни" (Kayıp) е заглавието на сериала, който ще замени "Незабравима" в ефира на БТВ от 6-ти юни, ден вторник. Сериалът с Илкер Калели, Мете Хорозоолу и Аслъ Енвер тръгва за първи път в национален ефир и ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 до 15.00 часа, само в ефира на БТВ. За първи път досега ще бъдат предлагани по епизоди с продължителност от час и половина. "Тайни" съдържа 18 оригинални епизода, които по БТВ ще излязат около 30.

Прехвърляме се към БТВ Лейди, за да видим какво ново ни очаква там!

От 06-ти юни (вторник) започва повторение на италианския сериал "Земя на бунтовници". Поредицата ще замести латино сериала "Не ме оставяй", който приключва ден по-рано - на 5-ти юни, вторник, като последният му 142-ри епизод ще бъде показан от 20.00 до 21.00 часа. "Земя на бунтовници" ще се позиционира с епизоди всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа по БТВ Лейди.

Преминаваме към ефира на Диема Фемили!

Миналата седмица ви информирахме, че след "Пътят на Емир" (Emirin Yolu) по Диема Фемили започва полският сериал "Магда" (Magda M). Това обаче на този етап няма да се случи. На 3-ти юни, ден събота, между 16.00 и 17.00 часа ще бъде излъчен финалът на "Пътят на Емир", а на следващия ден - 4-ти юни (неделя), ще бъдат излъчени четири епизода от "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) - от 16.00 до 20.00 часа.

От 10-ти юни (събота) започва повторение на 4-серийното предаване "Мистични истории". То ще се излъчва в събота и неделя от 16.00 до 17.00 часа.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.