Бегюм Кютюк: "Ако не мога да имам деца, бих си осиновила"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 23 март, и продължава публикуването на интервюта с участниците в четвъртия сезон на най-успешното ни
онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Всеки четвъртък през пролетния сезон прочитате такива с всеки следващ отпаднал състезател, като второто е с втория - актрисата Бегюм Кютюк, превърнала се във втория елиминиран участник миналия петък, 17 март. Тя е родена на 27 август 1980 г. в големия турски град Измир. В момента е на 36 години, зодия дева. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство през 2002 година. Световната популярност я спохожда през 2010-а, когато се включва в един от най-успешните турски сериали, създавани някога - "Огнено сърце" (Gonulcelen), превъплъщавайки се в една от главните роли, тази на Джерен. През 2013 г. следва участие в историческата драма "Чучулигата" (Calikusu), влизайки в образа на Нериман. Най-успешната ѝ роля досега е тази на Дефне в най-гледания турски сериал за 2016 г. в България "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun). Да започваме с интервюто!

Предполагахте ли, че "Част от мен" ще пожъне подобен успех?
Признавам си, че въобще не бях изненада от рейтингите. Актьорският състав бе впечатляващ, продуцентската компания бе отговорна, работихме със страхотен режисьор. Историята бе оригинална и зрителите за първи път видяха подобна - за сурогатното майчинство.

Коя е права според Вас - героинята Ви Дефне или тази на Хатидже Шендил - Елиф?
Разбира се, че Дефне е права сама за себе си. В тази ситуация тя бе невинна. Защото в началото на историята Дефне е героиня, която е щастливо омъжена за своя съпруг, но не може да има деца. Обвинявайки себе си за нещастието в семейството и за несбъднатите мечти на свекърите си, тя се променя. Фактът, че друга жена ще износи бебето ѝ, още повече накърнява достойнството ѝ. Неизбежно се озлобява. И започва ревностно да пази мъжа си. Смятам, че целта оправдава средствата. Дефне стана жертва на обстоятелствата.

Ако Вие не можехте да имате деца, какво щяхте да направите?
Щях да осиновя някое. Има толкова много деца, които имат нужда от любов и грижа...

Ако някой ден съпругът Ви Ердил Яшароулу Ви изневери, какво ще направите?
Надявам се да не идва такъв ден. Няма какво да направя, освен да разбера намека му, че вече не съм желана. И в такъв случай ще го оставя и ще си отида. Сега ми е лесно да говоря така, но когато изживяваш връзка вече 10 години, е трудно дори да си представиш, че би могла просто така да си тръгнеш. Много би било трудно. 

Не сте ли готова на компримиси - че е бил романс за една нощ или кратко увлечение?
Не, не смятам, че има романси за една нощ и кратки увлечения. Защото те са продиктувани от подсъзнанието, което дълго е бленувало за тях. Човек може да не знае какво прави съзнателно, но подсъзнанието му винаги го ръководи.

Имате прекрасен живот с Ердал. Каква е тайната на щастието в брака ви?
Когато си семеен и ако искаш да бъдеш щастлив, ти трябва да цениш човека до теб. Да споделяш хобитата му, да го гледаш право в очите с уважение. Да не го лъжеш, да не му изневеряваш, да опазиш обичта си чиста - тогава една връзка би продължила и цял живот.

Възможно ли е тръпката от първата среща никога да не си отива?
Ако трябва да бъда честна - не е възможно. Не е в стила ми да лъжа. Не вярвам, че има някой, който може да заяви, без да лъже, че след десетогодишна връзка усеща същата тръпка от отношенията си със своя партньор.

Какво започнахте да правите покрай съпруга Ви?
Видях почти целия свят. Качих се на мотор, това за мен беше доста трудно и преди дори не си го представях. Започнах да се наслаждавам на малките неща, носещи най-големи удоволствия. Да се възхищавам на всеки изгрев. Да бъда малко момиченце.

Казвали сте, че във Вас живее едно наранено дете. Какво имате предвид?
По-скоро ранимо и нежно дете. Когато се намирам в по-екстремна ситуация, независимо дали в ежедневието си или на снимачната площадка, си казвам: "Нищо няма да ми се случи. Моята фамилия е Кютюк (в превод: "лош"). Обаче когато всичко отмине ставам много чувствителна и обмислям случилото се от всичките му страни. Ставам ранима и емоционална. Когато съм до Ердил, мога много лесно да се разплача, защото с него съм истинска.

Твърдеше се, че сте казала следното: "Късметлийка съм, щом целувам и прегръщам Йозджан Дениз". Истина ли е?
Тогава жълтата преса, както винаги, ме беше разбрала неправилно. Йозджан е един от най-сладките хора, които познавам. Единственото, което казах тогава, е, че за мен е голяма чест да работя заедно с толкова прекрасен човек. Защо да казвам, че съм късметлийка, защото ме бил целунал?

Мислите ли за дете?
Разбира се, че искам. Но работата по сериала ме уморява много, тя е доста продължителна. Да създам нов живот, живеейки в подобно забързано темпо, без почти да спирам, няма да бъде правилно. Може би когато се освободя от професионални ангажименти и поседя вкъщи. Но не и сега.

Кой комплимент Ви е правил най-щастлива?
На екран винаги играя градски, модерни и силни героини. Със светла кожа и рижа коса. Много съм щастлива, когато на втората минута след запознаването ми с някого той ми каже: "Колко си сладка, бе!".
________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю, което ще бъде с третия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2017", следващия четвъртък, 30 март! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Няма как да е родета 1990 и да е на 36.

Предоставено от Blogger.