Повторение на "Кварталът на богатите" тръгва по БТВ Лейди

В началото на следващия месец БТВ Лейди ще зарадва своите зрители с повторението на един от най-обичаните турски сериали у нас,
който ще се излъчваше в ефира на БТВ до преди два месеца, превръщайки се в хит. "Кварталът на богатите" (MedCezir) е новото повторение, което се задава в българския ефир... То идва заедно с повторението на турския сериал "Черни планини" (Karadağlar) и телемунделата "Земя на честта" (Tierra de Reyes), които също след две седмици тръгват в ефира на БТВ Лейди и ще се излъчват на мястото на турския сериал "Север-Юг" (Kuzey Güney). Разберете кога започва повторението на "Кварталът на богатите" от по-долните редове!

Както миналата седмица ви информирахме, финалът на турския сериал с Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт, а именно "Завръщане" (Sıla) ще се състои следващия четвъртък, 2-ри февруари, между 21.00 и 22.30 часа, само в ефира на БТВ Лейди, като повторение на финалната серия ще бъде излъчено на следващия ден - 3-ти февруари, ден петък, между 10.00 и 11.30 часа, отново по БТВ Лейди. Припомняме ви, че извънредно на 3-ти февруари (петък), на мястото на "Завръщане" БТВ Лейди ще предложи двойна серия на мексиканската поредица "Не ме оставяй" (A que no me dejas), която ще се излъчи от 20.00 до 22.30 часа. Считано от понеделник, 6 февруари, поредицата на Телевиса с Летисия Калдерон продължава в добре познатия за всички час - всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа.

На мястото на приключващия "Завръщане" започва повторението на един от най-обичаните турски сериали, излъчвани в родния ефир - "Кварталът на богатите" (MedCezir). Турската сага, римейк на популярната едноименна американска поредица, ще се излъчва в ефира на БТВ Лейди всеки делничен ден, считано от 6-ти февруари (понеделник). "Кварталът на богатите" ще можем да проследим отново от самото начало, като епизоди ще се излъчват всеки делничен ден от 21.00 до 22.30 часа, само в ефира на БТВ Лейди. Повторения на сериала с Чаатай Улусой, Серенай Саръкая, Хазар Ергючлю и Мине Тугай също ще бъдат предлагани. Те започват на 7-ми февруари (вторник), като ще се излъчват всеки делничен ден от 10.00 до 11.30 часа. 

Тук е мястото да отбележим, че започват и повторения на "премиерните" епизоди на "Черни планини" и "Земя на честта". Тях ще гледаме от 1-ви февруари (понеделник), като "Черни планини" ще бъде повтарян всяка делнична сутрин от 08.00 до 09.00 часа, а "Земя на честта" - веднага след него - между 09.00 и 10.00 часа, само по БТВ Лейди. 

17 коментара:

Анонимен каза...

Повторенията на Черни планини и Земя на честта започват още от 01/02 февруари в сутрешните часове. За втори път ви пиша, че Север Юг приключва на 30 януари, няма да продължи в сутрешните часове.

Анонимен каза...

Незабравима кога ще свьршва
А Ще имали скоро Нова Теленовела в ефир
Вярно ли е че България Он Еььр През Февруари ще изльчва Нова Теленовела

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Грешката идва от там, че "Север-Юг" присъства в програмата на БТВ Лейди за цялата следваща седмица, но в сутришните часове. Дори го има и на 6 февруари от 18.00 до 20.00 часа, когато вероятно е финалът му, защото след това го няма. Тъй като не следим докъде е стигнал сериала, не знаем и кога приключва, но Ви благодарим, че ни поправихте! Статията е редактирана.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря ви Супер че И Сутрин Земя на Честта ще има поеторения

Анонимен каза...

Извинявам се за грешката в Последният Коментар
Повторения е вярното

Анонимен каза...

Стига с тия "Черни планини" и "Север юг"-не стига, че са тъпи, пък и ги повтарят 300 000 пъти. Това вече на нищо не прилича. Можем само да се надяваме да им изтекат правата на излъчване.

Анонимен каза...

Добре де, хем плюехте "Кварталът на богатите" и твърдяхте, че за нищо не става. Писахте, че бтв го махат от прайм тайма си заради ниски рейтинги, сега пък бил един от най-обичаните? Интересно тогава, като е бил с нисък рейтинг бтв го довършиха до края?

Анонимен каза...

Да само и само повтарят Черни Планини и Север юг
Стига вече

Анонимен каза...

Не е квартала мразен изобщо. Като го даваха по бтв и искаха да го спрат 4 епизода преди края бтв уважи хилядите имейли да не го спират. Ако беше юразен щеха ли хиляди да го искат обратно

Анонимен каза...

Никъде не казах мразен. В този сайт обаче постоянно го подценяваха и дори имаше един техен коментар, в който казват, че бтв няма да задържи още 1 месец сериал без рейтинг. Именно защото не е мразен, а хитов, го оставиха до края, а и феновете след като се надигнаха се видя какво стана. Те обачу сега твърдят вече, че е един от най-обичаните. Затова ги питам защо си противоречат?

Анонимен каза...

В Програмата На БТВ Лейди пише че ще дават Север Юг
Не пише за Повторения за Земя на Честта дано да си оправят Програмата

СЕРИАЛИ в България каза...

До 10-ти коментар:
Здравейте,
По време на втория сезон имаше период, в който рейтингите на сериала спаднаха, като дори НоваТВ побеждаваше БТВ в слота между 20.00 и 21.30 часа. Именно това бе причината от БТВ да решат да преустановят поредицата. По-късно обаче "Кварталът на богатите" (MedCezir) вдигна рейтингите си и така един епизод от него по време на втория му сезон се гледаше от средно малко над 900 000 зрители, като това го превръща в третия най-гледан турски сериал в България за 2016 г. Да, един от най-обичаните е, има хиляди фенове, които и до днес искат да гледат сериала, повторението му се очакваше от доста зрители, а вече е факт. Не сме подценявали постоянно сериала, но вторият сезон не беше от най-добрите, лично аз трудно успях да го изтърпя.
Леки и успешни дни! :)

До 11-ти коментар:
Пише го, да. Това казвахме и ние - не си измисляме информацията, а използваме програмата, в която пише, че "Север-Юг" продължава цялата следваща седмица.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

БТВ Лейди да си оправят Програмата а не вие

Анонимен каза...

Земя на Честта също е гледан от много фенове
И Земя на Честта е супер сериал и Повторенията ще са гледни от хиляди фенове
Земя на Честта даже стана Латино сериал на 2016 година
Даже в 1 часа сутринта когато БТВ го преместиха Имаше хиляди хора който гледаха
Земя на Честта е супер

Анонимен каза...

Спаднали ли? Напротив, според класацията на ГАРБ сериалът доколкото си спомням имаше над 900 000 зрител, докато брадъра по Нова го следяха около 600 000. Като гледам и рейтинга ан "Твоят мой живот" е близък до този на "Кварталът на богатите" - 200 000 души разлика. Гледаемостта му и за септември и за октомври е почти еднаква - няколко хиляди разлика. Не казвам, че втори сезон е по-добър от първи, напротив - първи беше много по-добър, но сериалът два пъти започва през лятото и два пъти е лидер, но просто вие затова, че не сте харесали втори сезон, го оплюхте хубаво преди време.

Анонимен каза...

И 1 и 2 сезон на Кварталът на Богатите се гледаше от много фенове
Сериалът имаше много фенове и когато БТВ щяха да го спират
Феновете полудяха и направиха всичко Сериалът да не бъде спрян
Много Фенове обичаха Сериалът и още го обичат и ще го гледат пак и някой си мислиха че Сериалът има и 3 сезон защото хората искат продьржение на сериала обаче за огромно съжаление Сериалът няма продьржение

Анонимен каза...

Знаете ли какво ще се излъчва Всяка Сутрин от 8 часа по БТВ Лейди Без Събота и неделя
Благодаря

Предоставено от Blogger.